icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

butterfly333
30. apr 2016

@dejna20 tak to je super no ja dnes test negat biely som to vedela kedže nič necítim vobec že by to mohlo byt tehu,som 32DC Bt 37,2 no aj tak ms pride. 😒

zunajda
30. apr 2016

@butterfly333 nie si sama...dnes mala prísť ms a nič

butterfly333
30. apr 2016

@zunajda noo aj ja tak isto dnes mala príst anič a test biely 😒

buckeye
30. apr 2016

@chokma hmm oni to su trosku protichodne info, ak mas ranny moc, tak je jasne, ze predtym 2-3h nepijes, na stranke pepina nespominaju aky a na strankach inych, kde ho predavaju, pisu, ze sa neodporuca ranny

jaannah
30. apr 2016

@buckeye možno je to preklep

zunajda
30. apr 2016

@butterfly333 teraz som prišla domov,pozerám na test a niečo sa tam črtá 😮 ...zatiaľ to však beriem ako negatívny test

dejna20
30. apr 2016

@butterfly333 no vyzera to, ze laparka zase nebude. Kaslem stsle a uz citim aj hrdlo a to som bola pred 2 t chora dpc

butterfly333
30. apr 2016

@zunajda no tebe dnes Bt klesla ako pozerám že??moja sa stale drží len do kedy? 😕

kakatulik
30. apr 2016

@dejna20 skus to so stvrtka este preliecit....Inak aj som uz dva tyzdne v kuse nejaka nakapata a mam este k tomu alergiu na pele...neviem sa z toho tiez nejako vystrabit.

zunajda
30. apr 2016

@butterfly333 BT meriam o pol piatej...cez vikend som už skúsila zmerať aj o dve hodinky neskôr a bola vyššia...nebola som pritom ani na wc a ani sa napiť. Nechám sa prekvapiť!

butterfly333
1. máj 2016

Baby ja dnes takto ms zajtra

butterfly333
1. máj 2016

Baby bt klesla tak zajtra ms čo už

petulik1991
1. máj 2016

@butterfly333 To stale nic neznamena, kukni na moj graf 🙂

petulik1991
1. máj 2016

@zunajda Trplota je kazdu hodku vyssia cca o 0,1°C. O 5 rano mas teplotu napr. 36,8 a o 7 uz moze byt 37 🙂

butterfly333
1. máj 2016

@petulik1991 to máš ten výtazní že?No ja to umna už poznám ms pride zajtra alebo pozajtra. 😒

butterfly333
1. máj 2016

@zunajda no čo ty ako si dnes na to??

petulik1991
1. máj 2016

@butterfly333 Ano vitazny 🙂 Pokles je normalny, len sa musi vratit hore. Robila si testik, ci vobec netestujes pred ms?

butterfly333
1. máj 2016

@petulik1991 robila som včera a nič biely tak už nerobím no viem že ms príde mne už ked klesne je už na ms. 😒

miska_hryzka
1. máj 2016

@butterfly333 veď ešte stále sa ti teplota drží vysoko 🙂

butterfly333
1. máj 2016

@miska_hryzka to ano ale vždy ked pred ms klesne viem že ms príde.

kakatulik
1. máj 2016

@miska_hryzka,ako sa mas?...uz pribereras?

michhaela
1. máj 2016

@kakatulik Ja priberam aj bez toho že tehu nie som vrrrr 😀 😀 😀 Ale nie čo už chutí mi papat ale miminko stále nič a nič sakra ja NEVIEM kde je chýba :'( :'( :'(

miska_hryzka
1. máj 2016

@kakatulik ahoooj 🙂 ani nie schudla som 7 kg ak to bude pokračovať budem musieť ísť do nemocnice. Ale dnes konečne klop klop som ráno nezvracala 🙂

miska_hryzka
1. máj 2016

@butterfly333 tak držím palce nech nepríde 😉

kakatulik
1. máj 2016

@michhaela no vies...ked sa papa,tak sa aj trosku pribera...to je normalne si myslim 🙂 ...misky som sa pytala,lebo nedavno pisala,ze schudla zatial sedem kg...
No a ty co stresujes? Ved si este iba zacala snazilkovat 😝
Ja som tiez v kuse hladna,lebo papam vsetky tie vitaminy a musim davat sakra pozor aby som nenakysla ako parenica. 😀 do bikyn by som chcela dat nejake to kylo dole,. Chcela som zacat behat,ale ako na potvoru som nakapata uz dva tyzdne a nechcem to nejak pokusat.

kakatulik
1. máj 2016

@miska_hryzka juuj,to nie je dobreee. Teraz potrebujes hlavne glukozu aby sa babatku dobre vyvijal mozog a nervova sustava.Ak mozes sustred sa na ovocie,banany a tak...alebo normalne si kup hroznovy cukor.

michhaela
1. máj 2016

@kakatulik mojka viem že misky si sa pytala 😀 no ty len kilo ale ja musim dat takmer 8kg dole aby som sa zmestila do bikin vôbec 😀 ale už od dnes začínam nejak sa musím dokopat k tomu dať aspoň pár kg dole a snáď mimino príde...Aspoň sa zamestnam stym co môžem jesť kedy cvičiť koľko vypijem vody cistej a tak ďalej 😀 Baby držím palcaky nech sme v tehu čím skôr :-*

butterfly333
1. máj 2016

@miska_hryzka to by som si aj ja priala no žial asi to zasa nevyšlo 😒

kakatulik
1. máj 2016

@michhaela jooj moja,ze jedno kylooo.Apom 5kg,ale nechcem velmi rychlo.Aj ja dnes zacinam.Dufam ze mi ta bronchitidka rychlo prejde a zacnem behat a plavat.Zatial zacnem cvicit doma. U mna nie su problem sladkosti,ale uhlohydraty ako take a vyzieranie vecer. 🙂

michhaela
1. máj 2016

@kakatulik Tak si večer treba dať pollitrovy pohár a logat čistú vodu namiesto jedenia toto budem ja tak riešiť..Bo u mňa je chyba že večer sa prezieram jak take prasiatko...😀 😀 😀