Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@megica33 nie- este chyba 🙂
@lauritkatesty to ešte furt? 😀 porazi ma 😀 uz mi ostali iba 3 testy 😀
ake uz mozno zajtra 🙂 alebo večer
@lauritkatesty prinajhorsom este mas testiky? 😀
@megica33 jasne 😉
@lauritkatesty dobre tak skudim este jeden vecer a zajtra a ked nic tak hned zajtra ti posem a vezmem este aspon 10 🙂 som z kosic takze iba si pone skocim 🙂
@megica33 oki :-ň)
@megica33 no kym maš hlien tak je to ok.. uz by mal byt taky menej husty
@kakatulik snažím sa jesť aj banány, jablká, pomaranče. Horšie je, že odkedy ráno vstanem ma bolí hlava až kým nejdem spať, pritom aj tri litre vody vypijem ☹ proti bolesti nemáš nejaký recept?
@butterfly333 ešte uvidíme ja ti verím 😉
@lauritkatesty hlien mam ale zatial este taky lepkavy je...bolest v podbrusku mam na pravej strane a presne tam mi videla folikulum aj gynekologicka. Tak snad uz to pride
@buckeye ano ide to den za dnom...ja dufam ze uz vecer bude silna ciarka 😀
@miska_hryzka jooooj nooo ta hlava...vies....s tymi liekmi je to osemetna zalezitost.Mozno si chudikrvna,cize aj zelezo by si mohla brat.To ti odporuci doktor ake.....vtedy vie tiez hlava boliet: Alebo nizka hladina cukru.....no ty malo papas,ja si myslim ze to bude aj tym.Moze to byt aj tlakom.Ak mas nizky tlak,kludne si daj rano jednu kavu.Nic sa ti nestane.
@miska_hryzka jaaj moja keby to bola pravda bolo by super
@kakatulik to mám aj ja nízky tlak unavená a som chudokrvná čiže beriem železo.
@petulik1991 mne to robí za hodinku aj 0,2 ...včera bolo na tehu teste vidieť aj slabú druhú čiarku a dnes zas len jedna 😦 ms stále nikde
@butterfly333 ešte stále neviem na čom som...a Ty?
@zunajda Uploadni testiky, kukneme 🙂 Mne tiez niekedy tak s tou teplotou, preto treba merat vzdy v rovnaku hodinu
@kakatulik tlak mám nízky to je pravda. Cukor neviem posúdiť a chudokrvnost to neviem krv mi bude lekár brať teraz 12.5.. Neviem, či bolesť hlavy je normálna najskôr som myslela, že možno aj z Duphastonu.
@miska_hryzka mna tiez na zaciatku bolela hlava pri prvom tehu. Aj duphaston som brala ale mam aj nizky tlak a nizke zelezo, tak tazko povedat z coho to bolo. Inak pekne, ze uz ti tam 9tt svieti. 😀 pekne leti ten cas.
@zunajda ani ja ale Bt mi dnes klesla z 37,2 na 37,0 tak zajtra pozajtra ms 😒
@petulik1991 dnes 36,6
@miska_hryzka ak mas nizky tlak, hlava ta moze boliet z toho, mne ked klesne tiez ma rozboli, jedna kava a je mi ok 🙂 teda pokial ma nechyti migrena, ktori mame bohuzial v rodine po praslici, vtedy nepomoze nic, len sa vyvratit a do 5 minut neviem, ze bola migrena 🙂
@zunajda si dnes 12DPO??aj ja

@michhaela detto....len ja mam problem pri tych vsetkych alchemilkach,kotvicnikoch a malinnikoch vôbec nejaku cistu vodu vypit...ked sa prinutim trochi viac naraz...tak ma napne,ze az noooo...ale budem to riesit po duskoch....🙂