Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@senselinka
@denidi dakujem baby ukludnili ste ma 🙂 uz len aby tehu test bol pozitivny a aj nech sa udrzi fazulka nie ako minuly mesiac :-/
@megica33 inak pozri na môj graf, teplota stale stúpa, ale ovu bola na 100% vtedy, ako je vyznacena
Teda dnes poobede slubili dat dole tu drenaz.
@senselinka nemoze to znamenat ze si tehu?☺️
@megica33 urcite nie, som po kyrete a sex máme zakázaný. Jedine ten Duch že by to vybavil 😀
@senselinka a po kramoch uz mozes, ci este jeden cyklus?
@dejna20 dva cykly máme čakať, kedze uz bol 12 tt
@senselinka jaaaaj tak drzim palce nech tovyjde cim skor 😊
@senselinka a inakkedy mambrat prvy DPO? Ten 25 DC?
@senselinka takze v juni. No som zvedava co povie mne.
@dejna20 no, jún/júl, uvidime, v akom intervale nabehne MS.
Ale chystáme sa rovno na IUI, nechceme stracat cas, 38 na krku, diagnóza nie veľmi priaznivá...
@maminka12345 wah super, tak bud pošetrite poriadnu davku na zajtra ;) alebo mozte uz aj dnes začat
@lauritkatesty a je mozne ze v sekunde hned vybehla taka silna ???
@maminka12345 áno,zrejm
Vystihli A si vrchol
@lauritkatesty mam takú otázočku,keď sa žene vytvorí folikularnu cysta,čiže ovu test je pozitívny,ale vlastne ovulka neprebehne,lebo folikul nepraskne,ako je to vtedy s bt? Stupne,ci nie? @kakatulik
@denidi tak ako píše katulík,nezvisi sa
@lauritkatesty
@kakatulik aj som si myslela,len som sa chcela uitit,dakujem 🙂 som 4 dpo a stále cítim vajecnik,alebo čo to je,tak ma napadlo,či nemam cystu,ale bt pekne stupla...no možno som donatahovana,lebo už 5 dni malujeme nové bývanie,tak asi z toho
@denidi určite aj stres jasné

@megica33 nie,myslim ze si nic neprepasla,teplota moze stupat pomaly. Podla mna prebehla ovulka uz pred dvomi dnami a telo na to zareagovalo az teraz.