icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kakatulik
8. máj 2016

@megica33 nie,myslim ze si nic neprepasla,teplota moze stupat pomaly. Podla mna prebehla ovulka uz pred dvomi dnami a telo na to zareagovalo az teraz.

megica33
8. máj 2016

@kakatulik myslis? Bidaj by si mala pravdu...si ma potesila velmi 🙂 dakujem :-*

kakatulik
8. máj 2016

@megica33 urcite. Aj ja tak postupne idem hore.

denidi
8. máj 2016

@megica33 súhlas s kakatulik,aj mne stúpa teplota postupne,málokedy sa stane,že mi vyletí jednorazovo,takže žiadne strachy,posnazili ste sa v správny čas 🙂

senselinka
8. máj 2016

Taký krásny graf by to bol,keby som teoreticky mohla byť tehotná 😂
Ale aspoň viem,že všetko je po kyrete OK, ovulka prebehla a telo funguje 😍

senselinka
8. máj 2016

@megica33 uplne súhlasím s @kakatulik urcite ste všetko stihli 😉

megica33
8. máj 2016

@senselinka
@denidi dakujem baby ukludnili ste ma 🙂 uz len aby tehu test bol pozitivny a aj nech sa udrzi fazulka nie ako minuly mesiac :-/

dejna20
8. máj 2016

@janulka_1 no tak uz mi to kleslo ale ja som bola sfucana ani nie na bruchu ale dakde pod podrsenkou. Espumisan mam, prdim aj bez neho, bojim sa prdiet viac kym mam drenaz. Snad mi ju zajtra vyberu, je to oštara.

senselinka
8. máj 2016

@megica33 inak pozri na môj graf, teplota stale stúpa, ale ovu bola na 100% vtedy, ako je vyznacena

dejna20
8. máj 2016

Teda dnes poobede slubili dat dole tu drenaz.

megica33
8. máj 2016

@senselinka nemoze to znamenat ze si tehu?☺️

senselinka
8. máj 2016

@megica33 urcite nie, som po kyrete a sex máme zakázaný. Jedine ten Duch že by to vybavil 😀

dejna20
8. máj 2016

@senselinka a po kramoch uz mozes, ci este jeden cyklus?

senselinka
8. máj 2016

@dejna20 dva cykly máme čakať, kedze uz bol 12 tt

megica33
8. máj 2016

@senselinka jaaaaj tak drzim palce nech tovyjde cim skor 😊

megica33
8. máj 2016

@senselinka a inakkedy mambrat prvy DPO? Ten 25 DC?

dejna20
8. máj 2016

@senselinka takze v juni. No som zvedava co povie mne.

senselinka
8. máj 2016

@dejna20 no, jún/júl, uvidime, v akom intervale nabehne MS.
Ale chystáme sa rovno na IUI, nechceme stracat cas, 38 na krku, diagnóza nie veľmi priaznivá...

maminka12345
8. máj 2016

Baby takze najlepsi cas teraz kedy??a je mozne ze ciarka vybehla v sekunde taka tmava???

lauritkatesty
8. máj 2016

@maminka12345 wah super, tak bud pošetrite poriadnu davku na zajtra ;) alebo mozte uz aj dnes začat

maminka12345
8. máj 2016

@lauritkatesty a je mozne ze v sekunde hned vybehla taka silna ???

buckeye
8. máj 2016

@megica33 vidim, ze baby ms predbehli(to ten casovy posun) 🙂 myslim, ze nic ste neprepasli, a okrem toho, spermie v tebe ziju niekolko dni🙂

lauritkatesty
8. máj 2016

@maminka12345 áno,zrejm

lauritkatesty
8. máj 2016

Vystihli A si vrchol

denidi
8. máj 2016

@lauritkatesty mam takú otázočku,keď sa žene vytvorí folikularnu cysta,čiže ovu test je pozitívny,ale vlastne ovulka neprebehne,lebo folikul nepraskne,ako je to vtedy s bt? Stupne,ci nie? @kakatulik

kakatulik
8. máj 2016

@denidi podla mna nestupne.Vzostup teploty je reakcia na progeteron,ktory tvori zlte teliesko ked sa uvolni z folikulu.

lauritkatesty
8. máj 2016

@denidi tak ako píše katulík,nezvisi sa

denidi
8. máj 2016

@lauritkatesty
@kakatulik aj som si myslela,len som sa chcela uitit,dakujem 🙂 som 4 dpo a stále cítim vajecnik,alebo čo to je,tak ma napadlo,či nemam cystu,ale bt pekne stupla...no možno som donatahovana,lebo už 5 dni malujeme nové bývanie,tak asi z toho

kakatulik
8. máj 2016

@denidi tak ja citim vajecnik skoro cely cyklus a vraj cystu nemam 🙂 ...to ti asi poriadne vajko vypadlo a to ta boli.

lauritkatesty
8. máj 2016

@denidi určite aj stres jasné