Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@dejna20 ano to aom citala aj ja, ze sa to da ovplyvnit stravou, ale ked som si precitala, ze 90% veci nesmies a ostanes pomaly fakt len na tych "bylinkach" tak som povedala, ze nie. Ako upravila som stravu - obmedzujem prilohy, chlieb, ako prilohu si davam viac zeleniny, ziadne sladke a atd.
@michhaela to mas jazvicky krasy 😉. Tak na to ako si bola doranana je uspech, ze mas "len" 2 jazvy. Ale opalis sa a aj tie sa nejak stratia.
Tak ja okrem Bt nic neberiem a ani sa nicim nezaoberam. Pred par tyzdnami som si povedala "a dost" a odvtedy sa to snazim neriesit lebo my to islo na mozog. Boh vie preco to je takto a nechavam to na nom kedy nam posle dietatko...
Baby, viete mi niektora vysvetlit ako je to s pozitivnymi ovu testami a napriek tomu neprasknutym folikulom? Snazime sa o mimi uz niekolko mes, test vychadza pozit cca v polke cyklu - tento mesiac 14DC, vcera som bola 20DC a na ultrazvuku doktor videl vraj neprasknuty folikul
@moncici67 nemusite presne den trafit. Ani my sme netrafili tam kde je hviezdicka bol sex a zrazu to ma 15tyzdnov 😀
@miska_hryzka hmmm,ale ktovie,ci prave ten den po ovulke nejaol ten den D.
@kakatulik moj gynekológ povedal, ze toho 13.3. bol ten osudovy den 😀
@kakatulik spravny postoj 😉 treba si uzivat partnera a snim vsetky tie pekne vecicky a ked to pride,tak to bude krasne 🙂
ja teraz beriem len VMK,inositol a omega3,cajik momentalne ziadny,ale do ovu som sem tam supla alchemilku,chleba som vylucila a davam vela smooties,momentalne ficim na jahodach,mnaaam 🙂 🙂
som dnes 24DC,takze skoro identicky s tebou a tiez uz citim pms,ale ved pohoda,aspom viem,ze fungujem 🙂
Tak baby u mna tehu skončilo krvácam normálne ako na ms nemám žiadne bolesti nič. ☹
@butterfly333 ach moja zlatá,to ma strašne mrzí😞 co toto už je 😞
@butterfly333 moc silno krvácať? Nemôže to byť tá cysta,ci čo si to tam mala?
@butterfly333 moooja to nemyslis vazne? ☹ mozno to je len cistenie co mava vela bab...pri prvom aj ja som trocha krvacala. Utekaj na pohotovost
@miska_hryzka môžeš mi napísať ktorý dc si mala sex a ktorý bola ovu? Ja sa v tých grafoch moc nevyznam 😂
@butterfly333 to nemyslis vážne!!! Ach, Silvi, tak som sa z teba tesila... mrzi ma to, velmi.

@buckeye dakujem velmi pekne