icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

bubo27
9. jún 2016

@buckeye dakujem velmi pekne

dejna20
9. jún 2016

@natuskaf ale ze koho tu nevidim 😂😂😂

natuskaf
9. jún 2016

@dejna20 😁 známa tvár

natuskaf
9. jún 2016

@dejna20 ako môj milý vraví,, a nechce sa mi do tej roboty a nechce,, 😜

janulka_1
10. jún 2016

@dejna20 ano to aom citala aj ja, ze sa to da ovplyvnit stravou, ale ked som si precitala, ze 90% veci nesmies a ostanes pomaly fakt len na tych "bylinkach" tak som povedala, ze nie. Ako upravila som stravu - obmedzujem prilohy, chlieb, ako prilohu si davam viac zeleniny, ziadne sladke a atd.
@michhaela to mas jazvicky krasy 😉. Tak na to ako si bola doranana je uspech, ze mas "len" 2 jazvy. Ale opalis sa a aj tie sa nejak stratia.
Tak ja okrem Bt nic neberiem a ani sa nicim nezaoberam. Pred par tyzdnami som si povedala "a dost" a odvtedy sa to snazim neriesit lebo my to islo na mozog. Boh vie preco to je takto a nechavam to na nom kedy nam posle dietatko...

dejna20
10. jún 2016

@natuskaf hm ale na chvilu budeme musiet nie? 😂 sice mna maju v robotw dako na haku a nikto sa nejak nevyjadruje k tomu, ze sa chcem stretnut 😧

dejna20
10. jún 2016

@janulka_1 ja podobne len lepok som vylucila resp obmedzila. Ozaj do toho clostaku nejdes?

lululka22
10. jún 2016

@moncici67 podlamna mohla byt vcera ale uvidis po par dnoch ako sa budes drzat.a verim ze ste sa trafili. 😉

sushia
11. jún 2016

Baby, viete mi niektora vysvetlit ako je to s pozitivnymi ovu testami a napriek tomu neprasknutym folikulom? Snazime sa o mimi uz niekolko mes, test vychadza pozit cca v polke cyklu - tento mesiac 14DC, vcera som bola 20DC a na ultrazvuku doktor videl vraj neprasknuty folikul

megica33
11. jún 2016

@sushia to sa stalo aj mne inak...aj bazalna teplota mi krasne stupla den po pozit testoch a bola som 2 dni nato u dr a 22mm folik tam videl :/ takze som to nechapala

sushia
11. jún 2016

@megica33 a na dalsi cyklus to uz bolo ok? Nemohol aj tak prasknut ten dominantny folikul a tento bol len taky vedlajsi? 🙂 som z toho ako to funguje jelen

megica33
11. jún 2016

@sushia tento mesiac vraj som ani ovu nemala...videla dominantny folik o 4 dni som prisla a uz tamnebol a vraj ked folik praskne tak dr to vidi na utz. Takze usudila ne anovulacny cyklus je tento :-/

moncici67
11. jún 2016

@lululka22 absolutne sme to nevymakli 😀

lululka22
11. jún 2016

@moncici67 krivka super a co netrafili ste sa tak neva ides somnou do dalsieho cyklu. Ale nikdy nevies co bude... Tak len cakat a aj testy robis ci len merias....??

moncici67
11. jún 2016

@lululka22 sex bol 12dc takze tento mesiac nič a idem s tebou do ďalšieho 😂 čo už nevadi 🙂 ďalší cyklus už budem aj testy robiť ;)

miska_hryzka
12. jún 2016

@moncici67 nemusite presne den trafit. Ani my sme netrafili tam kde je hviezdicka bol sex a zrazu to ma 15tyzdnov 😀

kakatulik
12. jún 2016

@miska_hryzka hmmm,ale ktovie,ci prave ten den po ovulke nejaol ten den D.

denidi
12. jún 2016

@kakatulik a ty sa ako mas ?

kakatulik
12. jún 2016

@denidi ahoj. Dakujem. Celkom fajn. 23DC. Mierne pms uz nastupuju...som spokojna.

denidi
12. jún 2016

@kakatulik tak super,hlavne,ze sme spokojne 😀 😀 😉

miska_hryzka
12. jún 2016

@kakatulik moj gynekológ povedal, ze toho 13.3. bol ten osudovy den 😀

kakatulik
12. jún 2016

@denidi ved ano. Snazim sa nerobit z plodenia zivotnu prioritu c.1. Teraz napr. Nepijem ziadne caje,obcas ked ma napadne rebrickovy. Nejake tie doplnky a samozrejme VMK.
A ty sa mi ako mas?

denidi
12. jún 2016

@kakatulik spravny postoj 😉 treba si uzivat partnera a snim vsetky tie pekne vecicky a ked to pride,tak to bude krasne 🙂
ja teraz beriem len VMK,inositol a omega3,cajik momentalne ziadny,ale do ovu som sem tam supla alchemilku,chleba som vylucila a davam vela smooties,momentalne ficim na jahodach,mnaaam 🙂 🙂
som dnes 24DC,takze skoro identicky s tebou a tiez uz citim pms,ale ved pohoda,aspom viem,ze fungujem 🙂

butterfly333
12. jún 2016

Tak baby u mna tehu skončilo krvácam normálne ako na ms nemám žiadne bolesti nič. ☹

denidi
12. jún 2016

@butterfly333 ach moja zlatá,to ma strašne mrzí😞 co toto už je 😞

denidi
12. jún 2016

@butterfly333 moc silno krvácať? Nemôže to byť tá cysta,ci čo si to tam mala?

megica33
12. jún 2016

@butterfly333 moooja to nemyslis vazne? ☹ mozno to je len cistenie co mava vela bab...pri prvom aj ja som trocha krvacala. Utekaj na pohotovost

butterfly333
12. jún 2016

@denidi
@megica33 baby je to normálna ms ako mávam čiže už je po všetkom neviem čo sa stalo prečo to sa nikdy nedozviem 😢

moncici67
12. jún 2016

@miska_hryzka môžeš mi napísať ktorý dc si mala sex a ktorý bola ovu? Ja sa v tých grafoch moc nevyznam 😂

senselinka
12. jún 2016

@butterfly333 to nemyslis vážne!!! Ach, Silvi, tak som sa z teba tesila... mrzi ma to, velmi.