Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 aaach,moja zlata. No co uz. Isva by som si to zajtra ale predsa len nechat potvrdit,lebo jedna moja znama krvacala velmi masivne a nakoniec nepotratila. Mozno maternica este potrebovalb trosku zregenerovat. Mas pravdu. Lepsie teraz ako neskor . A ak to normalne odide tak sa mozete aj nadalej snazit.
Ale aj tak nervy moje!
@kakatulik jasne pojdem rano ku gyn že čo je vo veci a nech mi zoberie krv pre istotu a uvidí sa,Ja som to tušila cítila kedže vždy pri každom tehu som mala hned príznaky a teraz vobec žiaden,no život ide dalej.
@butterfly333 asi je dobre ze si nemala priznaky. Takto to bude ako normalna MS ako keby ani ziadne tehu nebolo.
@kakatulik presne aj tak sa cítim 😒 ☹
@butterfly333 a neskusis si urobit testik? Ppdla toho aka bude silna ciarka budes vediet nacom si...je mi to strasne luto ☹
@megica33 rano včera som robila úúúplne slabulinka bola ☹
@butterfly333 boze to mi je strasne luto a zaroven drzim palce nech sa cim skor zadari <3
@butterfly333 je mi to velmi luto, ani neviem co ti mam napisat ☹
@janulka_1 Aj mne je to lúto ved sme sa tolko snažili chodili po doktoroch a aj tak to nepomohlo. ☹
@butterfly333 verim tomu, ze ani sa nenazdas a opat sa zadari a teraz uz s uspesnym koncom. Ale tiez by som ako hovori @kakatulik isla k dr nech to vyluci/potvrdi. Kiez by to bol plany poplach ☹
@moncici67 sex sme mali tam kde je taka biela hviezdička v grafe a tie zelene su plodne dni najtmavsia zelena je ovu.
@butterfly333 drz sa !!! Vela sil a energie na dalsie plodenie 😉
@miska_hryzka tak to je neuveriteľné 🙂 a test si si kedy robila ?
Ešte otázočka...dnes ma celý deň bolia kríže a podbruško. Môže to byť ovulka?
@butterfly333 ja byt tebou utekam k lekarovi, mozno pohotovost, su pripady, ked ma zena ms aj ked je tehotna (krvaca cast kde nie je male), napr moja sestra pri oboch, mic drzim palce, aby to tak bolo aj u teba, nech ta prezre lekar, mozno da progesteron, drz sa
@lauritkatesty práveže vôbec! Našla som pred chvíľkou ešte jeden ovu test.Ale keďže som s dcérou jedla večer melón, nedávala som šancu, že sa druhá čiarka zjaví a pozri...nie je úplne tmavá ale nechýba jej veľa,či?
@butterfly333 dofrasa. čo čitam... a uz je to konečne ?
@zunajda no veru.. tak pre istotu posnaztte a uvidiš ci stupne teplota
@lauritkatesty mm je v nočnej 😞
@lauritkatesty neviem no asi áno rano idem na krv.
@zunajda tak ved zajtra 🙂
@butterfly333 no snad to este nie je stratene, drzim palce.

@senselinka Dakujem moja aj jasom sa velmi tešila konečne po dvoch rokoch no asi to tak malo byt radšej teraz ako neskor.Verím že to tento rok ešte stihnem a bude všetko v poriadku.V utorok idem na hemato po výsledky možno tam mi povie či je všetko ok a či nie.