icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

butterfly333
12. jún 2016

@senselinka Dakujem moja aj jasom sa velmi tešila konečne po dvoch rokoch no asi to tak malo byt radšej teraz ako neskor.Verím že to tento rok ešte stihnem a bude všetko v poriadku.V utorok idem na hemato po výsledky možno tam mi povie či je všetko ok a či nie.

kakatulik
12. jún 2016

@butterfly333 aaach,moja zlata. No co uz. Isva by som si to zajtra ale predsa len nechat potvrdit,lebo jedna moja znama krvacala velmi masivne a nakoniec nepotratila. Mozno maternica este potrebovalb trosku zregenerovat. Mas pravdu. Lepsie teraz ako neskor . A ak to normalne odide tak sa mozete aj nadalej snazit.
Ale aj tak nervy moje!

butterfly333
12. jún 2016

@kakatulik jasne pojdem rano ku gyn že čo je vo veci a nech mi zoberie krv pre istotu a uvidí sa,Ja som to tušila cítila kedže vždy pri každom tehu som mala hned príznaky a teraz vobec žiaden,no život ide dalej.

kakatulik
12. jún 2016

@denidi tak s tym chlebom je to tazke,ale peciem si teraz kvaskovy. Nie je zatial taky ako som si predstavovala,ale snad sa vypracujem.

kakatulik
12. jún 2016

@butterfly333 asi je dobre ze si nemala priznaky. Takto to bude ako normalna MS ako keby ani ziadne tehu nebolo.

butterfly333
12. jún 2016

@kakatulik presne aj tak sa cítim 😒 ☹

megica33
12. jún 2016

@butterfly333 a neskusis si urobit testik? Ppdla toho aka bude silna ciarka budes vediet nacom si...je mi to strasne luto ☹

butterfly333
12. jún 2016

@megica33 rano včera som robila úúúplne slabulinka bola ☹

megica33
12. jún 2016

@butterfly333 boze to mi je strasne luto a zaroven drzim palce nech sa cim skor zadari <3

janulka_1
12. jún 2016

@butterfly333 je mi to velmi luto, ani neviem co ti mam napisat ☹

butterfly333
12. jún 2016

@janulka_1 Aj mne je to lúto ved sme sa tolko snažili chodili po doktoroch a aj tak to nepomohlo. ☹

janulka_1
12. jún 2016

@butterfly333 verim tomu, ze ani sa nenazdas a opat sa zadari a teraz uz s uspesnym koncom. Ale tiez by som ako hovori @kakatulik isla k dr nech to vyluci/potvrdi. Kiez by to bol plany poplach ☹

dressage
12. jún 2016

Ted ve 20:55 delanej... carecka vybehla takhle uz po 2 minutach... to uz snad je pozitivni? :D ...prosim kdy je nejvhodnejsi doba na mazleni, kdyz jsme se mazlili vcera vecer? ;)

miska_hryzka
12. jún 2016

@moncici67 sex sme mali tam kde je taka biela hviezdička v grafe a tie zelene su plodne dni najtmavsia zelena je ovu.

miska_hryzka
12. jún 2016

@butterfly333 drz sa !!! Vela sil a energie na dalsie plodenie 😉

moncici67
12. jún 2016

@miska_hryzka tak to je neuveriteľné 🙂 a test si si kedy robila ?

zunajda
12. jún 2016

Minuli sa mi testy a ovu nikde...ešte skúsim ďalej merať BT

zunajda
12. jún 2016

Ešte otázočka...dnes ma celý deň bolia kríže a podbruško. Môže to byť ovulka?

lauritkatesty
12. jún 2016

@zunajda tak som myslela ze sa to umudrilo u teba uz 😕 😨
@zunajda ano moze,, maš aj hlien ?

buckeye
12. jún 2016

@butterfly333 ja byt tebou utekam k lekarovi, mozno pohotovost, su pripady, ked ma zena ms aj ked je tehotna (krvaca cast kde nie je male), napr moja sestra pri oboch, mic drzim palce, aby to tak bolo aj u teba, nech ta prezre lekar, mozno da progesteron, drz sa

zunajda
12. jún 2016

@lauritkatesty práveže vôbec! Našla som pred chvíľkou ešte jeden ovu test.Ale keďže som s dcérou jedla večer melón, nedávala som šancu, že sa druhá čiarka zjaví a pozri...nie je úplne tmavá ale nechýba jej veľa,či?

lauritkatesty
12. jún 2016

@butterfly333 dofrasa. čo čitam... a uz je to konečne ?

lauritkatesty
12. jún 2016

@zunajda no veru.. tak pre istotu posnaztte a uvidiš ci stupne teplota

denidi
12. jún 2016

@dressage zajta bude mozno este pozitivnejsi 🙂 ale ak ste vcera dali sexik,dalsi by som dala az zajtra,ale ak je chut,tak aj dnes 🙂 🙂

zunajda
12. jún 2016

@lauritkatesty mm je v nočnej 😞

butterfly333
12. jún 2016

@lauritkatesty neviem no asi áno rano idem na krv.

lauritkatesty
12. jún 2016

@zunajda tak ved zajtra 🙂

lauritkatesty
12. jún 2016

@butterfly333 no snad to este nie je stratene, drzim palce.

kakatulik
12. jún 2016

@zunajda tak zajtra,ved to bude mozno este tmavsi.

dressage
12. jún 2016

@denidi dekuju! 🙂 ...myslela jsem ze by mohlo byt ted vecer a pak zitra vecer a jeste pozitri vecer :D neni to uz moc? Ja to jen nechci prosvihnout 🙂