icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zunajda
17. jún 2016

@kakatulik inak Ty pomáhaš a radíš všetkým babám a Ty si ako natom?

zunajda
17. jún 2016

@kakatulik už dlho sa snažíte?

kakatulik
17. jún 2016

@zunajda mna to bavi a zaujima,preto radim. Len dufam ze dobre. Vies co my len kratko. Zacali sme na jesen,ale potom sme mali pauzu,lebo som mala jedno MR vysetrenie,tak az teraz v majovom cykle sme zacali,ale nejak nam nevyslo byt prave v plodnych dnoch spolu. Ja robim na trojsmennu prevadzku a drdhy me teraz casto mimo,ale verim,ze v lete to bude volnejsie.

dejna20
17. jún 2016

Baby podla bt kedy prebehla ovu?
Neviem dat graf tak v skratke
Do 16dc teplota vzdy do 36,62
17dc 36,63
18dc 36,68
19dc 36,86
20dc 37,02
21dc a viac nad 37,00
Bola v 18 alebo 19dc???

kakatulik
17. jún 2016

@dejna20 podla mna 18DC

131313
17. jún 2016

@dejna20 aj podla mna 18DC

butterfly333
17. jún 2016

Nejak test nesilnie a to som 3h nepila nič.

kakatulik
17. jún 2016

@butterfly333 to nevadi,testuj dalej a uvidis. Ono to fakt moze este byt pozostatok tehu,aleb ms. A okrem toho ak sa nemylim,si iba 8DC,cize ziaden dovod na paniku.😀

butterfly333
17. jún 2016

@kakatulik no mám podbrušku na lavej strane bolesti ako ked je ovu može to byt ked beriem clostil. No a test mám ešte jeden posledny.

kakatulik
17. jún 2016

@butterfly333 urch.e pride a mozno stmavne velmi rychlo. Ten testik by som odlozila na zajtra a merala BT.

butterfly333
17. jún 2016

@kakatulik ano meriam no uvidím snád sa trafíme.

zunajda
17. jún 2016

@kakatulik radíš úplne super!!! 😉 Aj u nás je ťažké, večer sa vôbec vidieť. Keď som v práci, mm je doma. Keď prídem domov, on ide do nočnej. Poprípade robíme obidvaja. Ešte sme začali svojpomocne stavať, takže večer len ľahneme a spíme.

kakatulik
17. jún 2016

@zunajda noo tak to sa ani necudujem ze mas cykly ako mas. Tie smeny,stres pri stavbe a este aj to plodenie...cize zajtra 2x2 dufik.😀

zunajda
17. jún 2016

@kakatulik takýto cyklus mám už rok a keby nebolo Teba a báb na MK asi by som mala aj ďalší. Pomaly som sa zmierovala,že druhé mať nikdy nebudem. Dali ste mi nádej, že to ide,len sa trošku treba sledovať, merať, testovať a spoznať vlastné telo a jeho fungovanie. Vždy sme sa snažili na 14dc a to bola blbosť pri mojej dĺžke cyklu

kakatulik
17. jún 2016

@zunajda no tak to ano. To mas takto iba posledny rok? To bude tym stresom. Aj hormony sa vtedy buria. tak snad teraz,sa to uz podari. Blba otazka. Dovolenka na malte predpokladam...asi by ste si vsetci zasluzili trosku vypnut.

kakatulik
17. jún 2016

Dakujem za srdiecko😘

zunajda
17. jún 2016

@kakatulik určite to vidím na maltu a nielen tento rok ale možno aj ďalších päť 😄

barbi339
17. jún 2016

@kakatulik dobry pozeram ze sa doto vyznate 🙂 do ovulacnych testov a tak nevedeli by ste aj mne podarit prve sa nam podarilo babo ani newem ako a druhe uz rok a nic mam aj nabeh na PCO vajecniky a newem si odhadnut ovulku a ciju vobec mam ako sa da zistit ?,

kakatulik
17. jún 2016

@barbi339 nuz,skus si zacat tak 2-3 mesiace merat BT(bazalnu teplotu).
Podla ndj najlepsie zistis ci a kedx ovulujes. Az potom by som zacala s ovul.testikmi. Ak mas nabeh na Pco tak by sa mohlo stat,ze by boli dlho falosne pozitivne. Mozes zacat pit alchemilkovy cajijm a uzivat k.listovu pre zaciatok.

barbi339
17. jún 2016

alchemikovy caj ako dlho od kedy pit ja osom ho teraz brala od 1 dna menzesu po polku cize 14 den som skoncila

kakatulik
17. jún 2016

@barbi339 to je ok. Oficialne do ovulacie.

barbi339
17. jún 2016

a pomaha to ??, a kys listovu v akej forme mambrat brala som inofolic ale som len pribrala

kakatulik
17. jún 2016

@barbi339 ja beriem 800mg. Ale dobre je brat aj Femibion. Tam mas vsetko. Dokonca uz metabolat k.listovej,ale to s tym priberanim nooo. To tieto Bcka su take.

zunajda
18. jún 2016

@kakatulik podľa teplôt v grafe sme sa netrafili do ovu

kakatulik
18. jún 2016

@zunajda akoze nie. Dvatdni pred je uplne surovy cas. Uz otehotneli baby s viacdnovym rozdilom. A ty tam mas este aj toho Jonasa. Nasad Dufik a cakaj co bude.

kakatulik
18. jún 2016

@zunajda inak a preco tam mas zaznacenu uz zajtrajsiu teplotu?

chantalka86
18. jún 2016

Ahojte baby, mozno hlupa otazka, nie som v tom vsak este zbehla 🙂 ak chcem zistit ci mam plodne dni pocas menstruacie, staci si iba vtedy urobit ovulane testy ? Alebo je este iny sposob ako to zistit? Mam namysli situaciu ked som si doteraz nemerala nikdy bazalnu teplotu, ani nijak inak nestudovala hlien. len proste mam svoje dni, a rada by som si overila ci su aj plodne ;) dakujem

barbi339
18. jún 2016

@chantalka86 to same by som chcela aj ja vedet hehe sme dve ja sa v tom tiez envyznam heh

kakatulik
18. jún 2016

@chantalka86 toto si je fakt velmi tazko otkerit,lebo pocas ms je aj LH hladina relativne vysoka,ale no ved skus robit testiky,alebo merat teplotu,ale tu asi v konecniku,lebo vag.sa tam vrtat pocas menzesu mi pripada dost nechutne.😀😀😀

korytnacka1981
18. jún 2016

@chantalka86 najlepsie testami 🙂