Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zunajda mna to bavi a zaujima,preto radim. Len dufam ze dobre. Vies co my len kratko. Zacali sme na jesen,ale potom sme mali pauzu,lebo som mala jedno MR vysetrenie,tak az teraz v majovom cykle sme zacali,ale nejak nam nevyslo byt prave v plodnych dnoch spolu. Ja robim na trojsmennu prevadzku a drdhy me teraz casto mimo,ale verim,ze v lete to bude volnejsie.
Baby podla bt kedy prebehla ovu?
Neviem dat graf tak v skratke
Do 16dc teplota vzdy do 36,62
17dc 36,63
18dc 36,68
19dc 36,86
20dc 37,02
21dc a viac nad 37,00
Bola v 18 alebo 19dc???
@butterfly333 to nevadi,testuj dalej a uvidis. Ono to fakt moze este byt pozostatok tehu,aleb ms. A okrem toho ak sa nemylim,si iba 8DC,cize ziaden dovod na paniku.😀
@kakatulik no mám podbrušku na lavej strane bolesti ako ked je ovu može to byt ked beriem clostil. No a test mám ešte jeden posledny.
@butterfly333 urch.e pride a mozno stmavne velmi rychlo. Ten testik by som odlozila na zajtra a merala BT.
@kakatulik ano meriam no uvidím snád sa trafíme.
@kakatulik takýto cyklus mám už rok a keby nebolo Teba a báb na MK asi by som mala aj ďalší. Pomaly som sa zmierovala,že druhé mať nikdy nebudem. Dali ste mi nádej, že to ide,len sa trošku treba sledovať, merať, testovať a spoznať vlastné telo a jeho fungovanie. Vždy sme sa snažili na 14dc a to bola blbosť pri mojej dĺžke cyklu
Dakujem za srdiecko😘
@barbi339 nuz,skus si zacat tak 2-3 mesiace merat BT(bazalnu teplotu).
Podla ndj najlepsie zistis ci a kedx ovulujes. Az potom by som zacala s ovul.testikmi. Ak mas nabeh na Pco tak by sa mohlo stat,ze by boli dlho falosne pozitivne. Mozes zacat pit alchemilkovy cajijm a uzivat k.listovu pre zaciatok.
alchemikovy caj ako dlho od kedy pit ja osom ho teraz brala od 1 dna menzesu po polku cize 14 den som skoncila
a pomaha to ??, a kys listovu v akej forme mambrat brala som inofolic ale som len pribrala
Ahojte baby, mozno hlupa otazka, nie som v tom vsak este zbehla 🙂 ak chcem zistit ci mam plodne dni pocas menstruacie, staci si iba vtedy urobit ovulane testy ? Alebo je este iny sposob ako to zistit? Mam namysli situaciu ked som si doteraz nemerala nikdy bazalnu teplotu, ani nijak inak nestudovala hlien. len proste mam svoje dni, a rada by som si overila ci su aj plodne ;) dakujem
@chantalka86 to same by som chcela aj ja vedet hehe sme dve ja sa v tom tiez envyznam heh
@chantalka86 toto si je fakt velmi tazko otkerit,lebo pocas ms je aj LH hladina relativne vysoka,ale no ved skus robit testiky,alebo merat teplotu,ale tu asi v konecniku,lebo vag.sa tam vrtat pocas menzesu mi pripada dost nechutne.😀😀😀
@chantalka86 najlepsie testami 🙂

@kakatulik inak Ty pomáhaš a radíš všetkým babám a Ty si ako natom?