Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kchan to je ten drahy doplnok vyzivy?....blbost.Pozri si zlozenie a vyskladaj podla toho ze co tam je ale s jednotlivých vitaminov.On ale uz aj tak vsetko uzva myslim.
No ja by som asi ten clostil do seba nepchala.Ale ak chces,vyskusat mozes.Skor by som to skusila s nejakou alternatívou....rozhodnut sa musis ty.
@kakatulik no profertil mu určite kupovať nebudem, tak ako píšeš, je to drahé a aj tak už má kopec vitaminov ktoré pomáhajú a mame z nich aj výsledok...
@buckeye baby ja tomu tiež nerozumiem prečo mi to vlastne dala..aj som jej hovorila o LF že sa mi zdá byť krátka (mám ju 11dní) a povedala mi že taká je úplne v poriadku.. 😌 ja ju asi vážne vymením.. Vôbec mi nepomáha. Najprv ma sprdne že by som mala trocha schudnúť ( pribrala som z tých vitaminov B) a potom mi dá clostyl kde sa medzi prvým píše že sa z neho priberá...
@kakatulik zlatko ako alternatívu myslíš?
@kchan ahoj ja somho brala tiež tento cyklus od 3Dc no raz som ho brala od 5Dc a ovu došla na 20Dc.
@domci1203 a akú dlhú máš LF prosím ťa?
@butterfly333 asi ho skúsim aspoň jeden cyklus a asi tiež na 3DC... Neviem, stále nie som o tom clostyle nejako presvedčená...
@buckeye inofolic som si teraz kúpila a mám v pláne ho začať brať keď príde ms... Inak ten progesteron je aj v nejakej prírodnej forme? Náhrade? Sorry možno sa blbosť pýtam 😀
@kchan ak ovulaciu mas, je zbytocne pchat do seba clostyl, moze ti viac ublizit. odporucam ist na konzultaciu k inemu gynekologovi
profertil stoji 150 eur...ja som ho kupovala iba kvoli tomu, ze muz ho mal brat od 1. januara do konca marca, a ked som ho v lekarni kupovala zaciatkom januara, tak mal expiraciu 25. marca - a museli ho predat za polovicu 🙂 tych 5 dni nezmeni ucinok vitaminov, urcite je to ok, vraveli...no a koncom januara som ostala tehotna tak to bolo aj tak jedno 🙂
@kchan noo takto 10dnova LF sa povazuje este za rnomalnu, je to sice uz hranicne, ale este akotak ok, bol ti robeny hormonalny profil v LF ? aka bola hladina progesteronu, lebo ak bola ok, tak by bol progesteron zbytocny..ten nasazduju az ked je nizky alebo LF kratsia ako 10 dni (resp mal by sa az vtedy)
@kchan ja som si tiež povedala že už naposledy som ho brala.Beriem aj inofolic a od dalšej ms dám aj VMK.
@kchan ahoj moja. Pod alternativou som myslela fytosoju napr.,ale aj to sa mi zda zbytocne ak ovulujes. Na kvalitu vajicok jd dobry ako pise@buckeye inozitol. Mozes skusit aj ten inofolic,ale je to podla mna zbytocne drahe. Radsej si to vyskladaj a samozrejne zacni s VMK.Nuz a na tu LF tex Pyridoxin aj ked viem,ze nechcs,lebo si pribrala. Aj ja som,ale tie vytaminy prtoste zvysuju chut do jedla. Bojujem s tym.
@kchan no zvlastna je tvoja gyn..ale tak aspon ze si bola u toho druhého..este inak, ono sa to nezda a na cely hormonalny system ma vplyv spanok..ak je ho malo zacnu sa zadrhavat kolieska v systeme..jednak je clovek unaveny a tym stupa stres a jednak, velka cast hormonov je pod vplyvom 24h cyklu (cirkadialne hodiny), takze treba mat dostatok odpocinku a spanku
@kchan 🙂 ja som brala inozitol tiez ako inofolic..svokra nakupila do zasoby niekolko krabiciek, tak vies ako darovanému konovi 🙂 a teraz uz sa tesime vsetci na december 🙂..inak k tomu inozitolu..najprv som to uzivala ako pco kazdy den stale, ale casom som presla na uzivanie len na zaciatku cyklu do hypotetickej ovulacie (lebo v tom case som nemala ziadnu) a cyklus naskocil (predtym aj niekolkomesacne pauzy,sa skratili na 30-35dni), tak hadam pomoze 🙂
@buckeye aj ja si prosím tehu bacilky 😉
Bodaj by sme vás všetky mohli nakaziť tehu bacilami 🙂
@kchan ja som v 15tt teraz (neviem, ci sa mi to zobrazuje pod menom) a dakujem🙂
@kakatulik celkom dobre, nevolnosti som nemala, NT meranie za nami vsetko ok, zasa som zacala behat (dr povedal, ze mozem, kedze pred tehu som behavala dost) a tak sa tesim, uteka mi to hrozne rychlo musim povedat 🙂
@butterfly333 posielam vsetkym🙂
@miska_hryzka no servuuus misickaaa,ako sa aj ta mavas?
@miska_hryzka keby sa dalo hehe
@kakatulik dobre 🙂 babo zdrave ako ryba a uz vieme, ze v decembri k nam pribudne mala Petruška 🙂 ty sa pochval ako sa ti dari?
@miska_hryzka jeeej to je skvele.Gratulujeeem. 🙂
Tak mne sa dari celkom dobre.Vsetko je ok.Tesim sa na leto,aj ked to bude perne,lebo ma caka sesttyzdnova ambulantna rehabka kvoli mojej platnicke...No a preto sa s tym otehu teraz nejak nestresujem,bude bude,ale ak nie tak to vsetko dokoncim .Verim ze do konca roka sa to podari. 🙂
@kakatulik co si mala nejaky uraz?

@kakatulik jaj, a ešte že mužovi URČITE mám kúpiť profertil