icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

miska_hryzka
21. jún 2016

@buckeye dovolil ti lekar behat? Ja som bola ci mozem ist motorovym clnom a povedal, ze ze nie kvoli otrasom ☹

kakatulik
21. jún 2016

@miska_hryzka nieee nastastie .Ja mam HD na jeden priestor to asi z mojej tazkej prace a na vrodenu spondylolyzu(neuzavrety jeden stavcovy priestor v kryzoch) a tym ho mam posunuty do predu.A kedze nechcem aby sa o zhorsilo,tak musim nieco s tym robit.

buckeye
21. jún 2016

@miska_hryzka haa ja som hovorila, ze to bude babulaa 🙂 tusim si okrem patologie dam neskor atestaciu aj z gynekologie a porodnictva 😀

@kakatulik ja som to nastavovlala niekolko krat, tak neviem..este skusim zmenit nastavenie sukromia, mozno to pomoze 🙂 a behat nie, prvy trimester som nebehala, ale ani nie tak koli strachu o male, ale skor ze sa mi nalial hrudnik a prostestoval pri prudsich pohyboch 😀 , teraz uz si zvykol 🙂..nebeham tak rychlo a namahavo ako pred tehu, to zas sa netreba prepinat, ale chybalo mi to, ja som predtým vedela zabehnut 10km denne, podla casu kolko som mala, pytala som sa na to dr. a ze kedze som behala predtým je to ok, maratony behat neplanujem a ze pohyb je len vhodny🙂 ine to je, ked by chcel niekto zacat behat pocas tehu, to nie, ale ked je clovek zvyknuty..a beh a plavanie su sporty, ktore prekrvuju dno, tak male ma okrem velkej davky endorfinov aj prietok zivin 🙂

kakatulik
21. jún 2016

@buckeye tak snad mu to nevadi...ja vzda zacibam...uz niekolko rokov.... 😀

miska_hryzka
21. jún 2016

@kakatulik fuha znie to komplikovane, tak sa vyliec a potom sa v praci setri 🙂

miska_hryzka
21. jún 2016

@buckeye ano trafila si uz podla tej foto z 3D 🙂 manzel sa strasne tesi 🙂

buckeye
21. jún 2016

@miska_hryzka ono ten cln je iny. beh nie je az taky prudky, tak mozno koli tomu, neodporucaju sa sporty kde hrozi pad, treba udrziavat balanc a vôbec vsetky extremne sporty..ja tu mavam seminare pre tehotne, odporucali lahky beh, chodzu, plavanie, tehotensku jogu (pozor nie klasicku, lebo u tej niektore cviky su nevhodne), stacionarny bycikel (ale taky, co mas nohy dopredu, aby sa netlacilo na brusko..potom ked uz budem mat velke brusko v 3.trimestri tak neplanujem behat, prave koli natrasaniu, lebo to uz ma male predsalen vahu, a koza sa natahuje, potom uz aj klby su inak zatazovane..ale chodit budem vela urcite 🙂

buckeye
21. jún 2016

@miska_hryzka ani tak podla 3D ale podla toho klasického, som to podobne urcila aj u sestry u vsetkych 3 🙂

buckeye
21. jún 2016

@kakatulik s behom? ja som spociatku tiez, ale tak pred cca 3.5 rokom som si povedala, ze uz musim az nakoniec som sa dostala do stadia, ze ked som dlhsie nebehala koli niecomu, tak som bola nervozna 😀 , ja som na ZS behavala za skolu, ale potom na strednej a pocas VS uz duplom, nebol cas, tom som sedela nad knihami (tak som aj tak nalezite vyzerala 😀 ) po skonceni vs to uz bolo lepsie, ale stale nie ono, a nakoniec som nasla super motivancnu fb skupinu, a to potom cloveka viac nakopne, kde vidi, ze kolko uz ostatni dobehli, tak ide aj on, so zopar som sa stretla a behali spolu a to potom uz ide🙂

kakatulik
21. jún 2016

@buckeye tak somnou by behat nikto nemohol,lebo ja len tak klusam,ked sa do toho dokopem...

kakatulik
21. jún 2016

@miska_hryzka tak vyliecit sa to neda,ale snad sa to stabilizuje.Dufam.

buckeye
21. jún 2016

@kakatulik ja som tiez tak zacinala, a teraz v podstate klusam tiez 🙂 rychlosti prisli az pocase 🙂

zunajda
22. jún 2016

Už by som tak rada vedela,či sa podarilo. Kedy môžem testikovať?

kakatulik
22. jún 2016

@zunajda len ty moja pekne este vyckaj.Ono je to fakt zbytocne hladat duchov a potom byt sklamana....,ale grafik vyzera pekne 🙂

zunajda
22. jún 2016

@kakatulik vyčkám, nič iné mi ani nezostáva 😉

maja129
22. jún 2016

Ahojte pridávam moje ovulačne testy, môžem posledný považovať už za pozitívny?

kakatulik
22. jún 2016

@maja129 ano,posledny mozes brat. Ako pozitivny.

lululka22
22. jún 2016

@moncici67 ako zadarilo sa ??? Testovala si? ci co nove??? Ja dnes hlasim 1DC takze idem dalej pekne dlho ma to natahovalo.mala som sice lieky na posunutie ale ani teplota stale neklesala.ale od dnes uz novy cyklus. A aj alchemilku si budem robievat.

butterfly333
22. jún 2016

@kakatulik snád tento cyklus ovu príde čo povieš?? Zatial nič moc.

kakatulik
22. jún 2016

@butterfly333 ale pride uvidis,tie hormoniky sa musid dat dokopy.

barbi339
22. jún 2016

zienky co poviete ?? pride ovilka???

barbi339
22. jún 2016

a toto co pisete DC ?? CO TO ZNAMENA??

worker_falcon
22. jún 2016

@barbi339 dc je myslím jednosmerný prúd? 😀 😀 😀 😀 alebo že by to malo niečo s dňom cyklu? z kontextu ti to nevychádza? čo by to tak asi mohlo byť?

butterfly333
22. jún 2016

@barbi339 dc je den cyklu

kakatulik
22. jún 2016

@barbi339 este nie.Tento testik je negativny.

domci1203
23. jún 2016

@kchan menej ako 10 dni a progesteron pod normou. Tak verim a dufam, ze tie tbl pomozu. Doktor mi ich predpisal aj preto lebo sa snazime uz rok a nic partner zdravy ale ja mam hypotyreozu a PCO mierne zvysene plus nedostatok progesteronu. Takze budem rada ak tie lieky pomozu ni otehu.

moncici67
23. jún 2016

@lululka22 ja dnes 5DC 🙂 uz mi koncia kramy akurat a zacinam testovat 🙂 ja som pila alchemiku asi 3 mesiace teraz mam pauzu a pijem len zensky caj tam nie je tej alchemiky tak vela. a idem robit ovu testy nech ju vymaknem, len dufam ze nebude anovulak :D tak sa necham prekvapit 🙂

butterfly333
23. jún 2016

@kakatulik all baby ved ten test nejak netmavne 😕kašlem na to

kakatulik
23. jún 2016

@butterfly333 teraz uz nekasli,teplotka klesla,urcite to pride,aj ked by som nebola prekvapena keby bol prvy cyklus anovulacny.....,ale este to nevzdavaj.Meraj a testuj dalej.

butterfly333
23. jún 2016

@kakatulik myslíš že by mohol byt anovulák???brala som clostil a beriem aj inofolic