Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ignorantka krasne si to vystihla 😉
@ignorantka pocuj zlato, hormonalny profil Ti robili?
@renimac nie... zatial to moja gynekologicka nepovazovala za potrebne riesit kedze sa snazime len 9 mesiacov.........
@ignorantka u mna to bolo rovnako, neriesili ma, ze ved sa nesnazime ani rok. A hla, uz su to roky 3!!! Trvala by som na tom. Ked nie ona, v CAR Ti spravia, nemusis ist hned na umele.
@renimac a aky vlastne na toto postup? co mam robit? co tam zistuju? este nemam ziadne info... na umele neviem ci chcem ist
@ignorantka mne napr. robili klasicke vysetrenia ako u gynekologa a ak chces, spravia Ti aj hormonalny, alebo donesies vysledky od svojho gynekologa. My sme neplanovali ist na umele, chceli sme len pomoct, lebo moja gynekologicka na mna srala. Avsak HP dopadol nad mieru dobre, takze sme si nepomohli. Staci, ked sa objednas na vstupnu konzultaciu, ktora je zadarmo. A zo skusenosti radim, treba povedat, ze sa snazite rok. Aby Ta neodbili. Lebo mna odbili a mam chut sa tam vratit a povedat im, ze som stratila 3 roky a psychicky som v riti. Nie kazde CAR Ta hned nuti do umeleho 😉. Velakrat vedia pomoct len spravnou liecbou.
@moncici67
@ignorantka kočky nezufajte, kym nie je koniec cyklu, este sa škoda vyjadrovat, ovulka sa moze aj oneskorit, len merajte a testujte dalej ;)
@lauritkatesty myslis ze ma zmysel pouzit zajtra dalsi ovulacny test ked na dnesnom nebola ani ciarocka?
@ignorantka ano, niekedy to moze rychlo stupnut.
a hlien badaš nejaky ??
@lauritkatesty ja hlien velmi nemozem sledovat lebo mam chronicku mykozu... ale tieto 2 dni dozadu sa mi zhorsila... liecim sa na imunologii
@renimac a mas nejakeho lekara alebo car dobre odskusane ze mozes odporucat? 🙂
@ignorantka teraz chodim k Mudr. Smolikovi v GPN-Koch v BA a do CAR ideme buduci pondelok, ale do Brna - Reprofit. Na nich som citala najlepsie recenzie.
@ignorantka aha jase. tak potom len testiky a meriat BT
@renimac a ten Smolik riesi s tebou preco sa ti nedari? on ti odoberal krv na hormonalne vysetrenie alebo ako? lebo rozmyslam o zmene gynekologicky pomaly... ma tento vela pacientok? pri mojej mi to vadi ze mam pocit ze ako na beziacom pase, niekedy sa na mna ani nepozrie...
@ignorantka ano, riesi... chodila som na folikulometriu, teraz mam ist opat na HP, lebo som bola minuly rok v januari. Predpisal mi aj nejake prirodne kvapky, ale tie som nakoniec nebrala. A kedze mam ukazkove folikuly aj sliznicu maternice, nechcel mi davat hormony. Povedal, ze pockame este zopar cyklov, kedze som po mimomaternicovom a ze ak nic, tak podnikneme dalsie kroky. Ma sice dost pacientiek, ale vzdy mi venoval dost casu a vzdy ma zobral na dohodnutu hodinu.
@butterfly333 iha, ale sa ti drzia tie teploty hore. A nejak dlho, ci len zle ratam? A vobec ani len slabulinku ciarku nevidis? Ja budem testovat az 12.7 rano
@janulka_1 no dnes by som mala byt ani neviem kolko Dpo kedže na 18 Dc som mala ovu špinenie tak neviem či som 10 alebo 12Dpo no tak som testovala moc skoro 4.7.som robila test
@butterfly333 tak pockaj aspon do soboty a ked nic tak testuj, to by ti uz malo co to ukazat. Drzim palce
@lauritkatesty ah nebavi ma to uz, ked si tak spominam ja som este u seba nikdy nevidela pozitivny ovu test, testovat uz tento mesiac asi nebudem len teplotu pomeriam, teraz tipujem ze sa mi aj mrchana posunie 🙄
@moncici67 no mas rapidny pokles.mozno az teraz pride ovulka hlien nemáš?
@lauritkatesty vies co ja uz ani neviem, mala som mokro teraz a ked som sla na wecko tak som mala biele na nohavickach tak neviem teda, picha ma v podbrusku, mozno je naozaj pravda ze tym ze som tie 4 dni bola chora sa ovu posunula, tak neviem uz no 😀
no som sa dockala asi pozitivnych testov.. vrchne testy su tie, co som pre par dnami davala.. posunula sa mi pravdepodobne ovu... prosim o radu @lauritkatesty @kakatulik
súčasne som robila dva druhy testov.. podla zelenych je pozitivny ten stredny? a tie druhej farby, pozitivny je posledny teraz o 16.45hod? mam este otestovat neskor vecer alebo az zajtra? ak by bol pozitivny ten posledny tak aj tak ovu bude najskor zajtra, vajicko ma tiez urcitu zivotnost, tak by som nemala nic zmeskat, ak pockam a otestujem zajtra, ci? preco su take rozdiely v tych testoch? ten zeleny posledny je uz negativny, este by mal byt pozitivny podla tych druhych, nie? vela otazok, asi aj chaotickych 😅 ale snad ma chapete 😅 dakujem
@lublub mo mne sa nezda ani jeden ete pozitivny, testuj zajtra okolo obeda a rob len jednu značku testikov 🙂 takto v tom maš zbytočne chaos
som 19 dc .. dakujem.. tak este zajtra otestujem... snad nezmeskam nic.. ak vyjde na obed pozitivny - ok, ak uz bude slabsi, tak este stihame 🙂 no sama som zvedava ako to bude.. este citim popichovanie a tlak pri vajecniku takze folik je este cely..
@lublub ahoj,no veru,veru.Este tomu nieco chyba,ale je to na dobrej ceste.....@lauritkatesty ma prevdu. Ja som tiez skusala rozne testy a iba zbytocne som sa motala...

@lauritkatesty porad daco prosim :( co to so mnou je :(