Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kotatko1232 no to vsetko sme dodrzali😀
@kakatulik takze od 30?aj dom tak ratala lebo som citala ze tesne pred ovu teplota klesne aj klesla aked prebehne ovulka zasa stuupne a mne stupla 29 rano...🙂
@kotatko1232 noo mozno to je aj dobre aspon nebudez sklamana ako ja teraz ak by nič
@mausy21 ja pojdem az v pondelok 😀
POD AJ TY...pojdeme spolu
baby je mozne ze mam 22dc a este som nemala vobec pozitivny ovu test toto sa mi este nikdy nestalo :( obavam sa co sa deje
@mausy21 vajko sa uhniezduje najcastejsie medzi 7-10 dpo.. a az potom sa zacne vylucovat hcg. idealne je zacat testovat tak od 11 dpo 😉
@lauritkatesty @kakatulik no som tu znova.. ziadna zmena, vsak?.. este mam pockat a testovat zajtra? riadim sa tymi spodnymi... zacinam byt nervoz aby som ovulaciu neprepasla.. dnes som mala ruzovy vytok.. neviem co to znamena, ci to nebolo ovulacne spinenie.. ale to by test ukazal vsak? pri vajecniku ma este "tlaci" tak snad to este len pride.. a este jedna otazocka, vajko zije 12-24 hod? dobre si pamatam? a za ako rychlo sa vedia spermie dostat do vajcovodu k vajicku? cca 6 hodin?
@lublub no este stale tomu chyba.. ano vajko zije do tych 24 hodin a spermiam trva par hodin kym sa tam dostanu
Babulky dnes ma celi den picha v podbrusku 😀 aj mam tlaky .a pritom som dnes aj upratovala ,piekla kolacik kedze zajtra mame navstevu a aj na zajtra obedik varila.. 🙄
@kakatulik este par otazok 😅 .. ak by to bol anovulacny cyklus, tak by som tiez mala taketo testy? alebo by boli omnoho slabsie... po pozitivnom teste to potom ako postupuje, hned zoslabne test? alebo sa moze drzat tak ako mne.. za 3 dni mam stale rovnaky teste, nesilnie.. nemusi tak postupne zosilovat az do pozitovneho? staci potom ked jednorazovo vyskoci pozitivny? a este jedna otazka 🙂 v noci je to ako? ak by vrchol LH bol cez noc.. testuje sa cez den.. cize potom to testy nezachytia? dakujem za odpovede 🙂
@lublub ahoj. Tvoje testy su stale negativne. Aj pri anovulaku tak mozu vyzerat,ale otehotneli uz aj dievcata s takymito testami.
Ovu testik moze postupne tamavnut aj blednut,alebo vyhupne rychlo a presne tak rychlo aj zbledne.
No veru,s tym vrcholom v noci je to tak,ze ho cez den nezachytis,preto je dobre merat si BT.
Pekny dnik😜
Lauritka toto je 10 dpo po pregnyle myslis ze to je este pregnyl ? Ale vela som pila

@mausy21 tak uz treba len cakat.len vies ako si ma navnadila tym tehot.testom
skoda ze mame lekaren zavretu ze ma dovolenku 😀