Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 jamavam take slabe pred mega pozri mas bolesti podbrusku?
Dievcata tak ja som ztoho jelen. Vcera som si robila ovu test prvy den po mrche. Testovacia ciarka bola slabsia ako kontrolna ale bola tam pisali ste mi ze sa mi blizi ovu tak som testla aj dnes a tam je len duch. Je to mozne ?
@butterfly333 super este kulincek a je pozitivny
@kudusko ani nie ja ani bolesti pri ovu nemávam mala som asi dva cykly bolesti o som vtedy brala gynex.
@butterfly333 podľa mna je to pozitívne tak uz kto sa ma v tom vyznat 😂
@july_pk ahoj za koľko ich predas?
@barborka93 pisala som ti IP
@kakatulik
@butterfly333 takze ovu pebehla pravdepodobne vcera a to sme sa nesnazili len pondelok a nedelu takze zasa z toho nic nebude...tolko testujem a nakoniec to presvihnem???och jo..jedine ze by sme skusili este dnesale to zas neskoro pride takja uz neviem...je mi smutno
@mausy21 ved ked bol sex v nedelu pondelok tak to stači neboj.
@butterfly333 och dufam ze ano..ved uvidime...ale ovula bola vcera vsak??ked dnes uz teplota stuupla.ty ako snazilkujete poctivo???takze od dnes som 1DPO???
@mausy21 ja som mala ovu test pozit včera.
@butterfly333 super drzim palce nech to viiide.a kedy cakas mrchu???
@mausy21 neviem podla toho kedy stupne bt lebo LF mavam 14. Tak ked budem 1DPO budem vediet presne kedy ms pride
@butterfly333 tak ja som mala ovulku v noci. Teplota stupla.😀
@kakatulik mna dnes ráno bolí podbruško ešte som ho takto necítila ,no moja BT 36,8 rovnako ako včera snád zajtra stupne
@kakatulik pozri tu su testy uschnute ten spodny je zo včera o 17h. Mám skusit aj dnes?
@butterfly333 ved skus ,ale ten spodny je uym mega pozitivny.
Mna bolel v noci riadne pravy vajecnik ako vzdy. Len o 5dni neskor ako zvykne.
@kakatulik musum si ist lahnut od rana ma bolí cele podbruško to asi znamená ovu?? Mám vela toho priesvitneho natahovacieho hlienu
@butterfly333 ja to mavam cez ovu,ale hlien uz nie. Ten je uz kremovy.
@kakatulik no ja ho mám ešte taky ako bielok no a od rána ma hrozne bolí podbruško. Tak už je ovu??
@kakatulik pozri robila som teraz no trošku som pila som strašne smädná no ani chodit nebladzem ako ma to podbruško bolí už davno ma tak nebolelo pri ovu.
@butterfly333
@kakatulik teraz ktory je pozitívny? Asi ten včerajší, že? Tam su obidve čiarky rovnaké a dnes už je jedna slabšia ako tá druhá či? Inak krasne testy 🙂
@butterfly333 to uz ide ovulka.
@miska_hryzka podla oa obidva,ale ten vcerajsi silnejsi.

@kudusko super včera aj dnes aj pred včerom bol sex no hien včera natahovací aj dnes som ho spozorovala. Tak dame sex aj zajtra.