Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@mausy21 a vysledok??bol tam duch ci ?
@lilianna1988 no nic tam nevidim..boooze preco netestujes?????
@lilianna1988 urob test...tebe uz ukaze isto...ja som skoro testovala alebo to zas nevyslo
@mausy21 testujem🙂cisto biele testy uz par dni a citim ze ms dostavam teraz,cela som od pupakov.ovu mavam skor aj minela aj teraz uz 10dc takze som uz 14dpo a to by mal ukazat test.ja uz cakam len na zazrak bo to vsetko co sme vyskusali aby pomohli a nic...inofolic,maca,alchemilka....mozno za 3dni ti daco ukaze,daj vediet.ake testy mas?
Teraz som pepino kazetkovy urobila...a nemala som bo som len smutna zas...brucho mam jak v 5 mesiaci cele ma boli...nechapem
@mausy21 mozno sa zadarilo ale psychika vela robi.uz som si povedala ze si nebudem namyslat vseliake ,,priznaky,,
@lilianna1988 ja nemam priznaky...poslem ti ip kuk
@mausy21 idem 🙂
Myslite ze to prichádza??? Alebo je to tu? @lauritkatesty pls
@ignorantka ahoj no uz skoro.urob este jeden podvecer pre istotu
@lauritkatesty toto je dlhší čas po uschnuti... Skúsim ďakujem 🙂
baby, nehodia sa vam ovu testy? mne su uz zbytocne, este mam 9 ks (1 eur/1ks). https://www.modrykonik.sk/market/tehotenstvo-pa...
Uz ma začal boliet vaječník. Kedy je najlepsie zacat radovanky? 🙂)
@skvarocka vitaj v klube 😂 No hneď a dlho 😂😂
@ignorantka hihi podľa čiarok co tu je foto predomnou to vyzera ze sme na tom rovnako. Vcera sa ta čiarka ledva da vidiet a dnes taka silná. Je to normalne?
@skvarocka vraj ano 🙂.. ze to moze vyskocit odrazu 🙂... takze davame si vediet, ok? 🙂 ake mavas cykly? 🙂
@ignorantka no bud 28 alebo plus nejake dni. Ovu si robim prvýkrát takze neviem presne kedy treba snažiť.
@skvarocka ja tiez tak, ale pohybuje sa mi to aj 28-33, tak vlastne nikdy neviem kedy mam dostat 🙂... tiez som zacala len druhy mesiac to sledujem a minuly mesiac som mala anovulacny cyklus

@mausy21 ja uz na tie teploty moc neverim :/mavala som dost vysoke aj pred ms a tehu som nebola takze tak....minuly cyklus som dostala o 4dni skor ms skoro ako ty 🙂mavam 26dc ale vtedy som dostala na 22dc a dnes som 24dc a ms ma prist 5.8. ale pride uz dnes alebo max zajtra rano ako to citim :/ poznam to testovanie 🙂 ale skus este vydrzat 🙂