icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kudusko
23. aug 2016

@maryemmq ked sa pozries vzdy si pozri ak kontrolnu ciarku a ked vidis na 17DC ju mas bledsiu vcera bol vrchol dnes ovu srzim palce pekne testiky🙂

miriamn76
23. aug 2016

@zuzannaaa hm bude musiet stacit obden zajtra mam nocnu😕

zuzannaaa
23. aug 2016

@miriamn76 niekedy staci aj jedne krat ,,,,,,, no plodne dni mas uz aj teraz pred ovulkom asi tak 5 dni

nika_ka
24. aug 2016

Ahoj babule.
Tak som sa tento mesiac rozhodla že sa troška odsledujem 😊
Som 8DC a dnes som si prvý krát spravila OVU test, teplotu mávam 36,2•C cca.,dnes 36,5•C, myslíte že sa blíži OVU? 😊
Ďakujem.

kakatulik
24. aug 2016

@nika_ka podla teploty a testu este nie. Tak 11-12Dc.

nika_ka
24. aug 2016

@kakatulik Ďakujem.
O koľko stúpa pri OVU teplota cca.,?

kakatulik
24. aug 2016

@nika_ka mala by minimalne o 0,2stupna a viac.

miriamn76
24. aug 2016

@kakatulik mozem sa opytat ovulacne bolesti su ako keby stavene vetry?

kakatulik
24. aug 2016

@miriamn76 toto je velmi individualne. Mna boli cela prava strana. ale u teba to moze byt tak ako popisujes.

lublub
25. aug 2016

@kakatulik prosim este u jasnenie, k ovu testovaniu som pridala meranie BT, rano ked je pokles, v ten den bude ovu? o kolko by mal byt ten pokles oproti predchadzajucej teplote? a nasledujuci bude BT zvysena (min o 0,2stupna), to znamena ze prebehla ovu.. staci na tutu-mutu ten den ked je zvysena BT? dakujem

kakatulik
25. aug 2016

@lublub ahoj. Vies co? S tym poklesom sa moc nezaoberaj. To este nemusi znamenat,ze ovulka bude v ten konkretny den. Moze byt,ale nemusi. Moze byt az dalsi. Tu je dolezity ten vzostup,ktory je az po ovulke. Toto ti ju potvrdi,ale na tutumutu uz moze byt neskoro. Neviem ci mas ine priznaky,ale ak mavas ten tahavy hlienik,tak by nebolo zle mat sex vtedy,alebo ak robis ovu testy,tak v den pozitivneho ovu testu a potom este obden az do dna zvysenej teploty.

kakatulik
25. aug 2016

@lublub odsleduj si tu BT a uvidis ci tam mas vyrazny pokles,alebo nie. Ak ano tak keksikujte tieto dni.

lublub
25. aug 2016

@kakatulik dakujem, si zlata... ano, mam aj ine priznaky, hlienik, aj bolest pri vajecniku, podla toho viem ze sa blizi... teste este nemam pozitivny, mozno zajtra uz bude... pytala som sa preto, lebo by sme to chceli skusit po tesne po ovulke (kvoli pohlaviu).. viem, ze sa to uplne neda.. a ani to nezarucuje vysledok.. ale aspon skusit 😉

kakatulik
25. aug 2016

@lublub skuste v den ovulky,alebo den pred nou. To je fakt jedno. Mozete aj po,ale takto je to istejsie a co sa toho pohlavia tyka,uplne jedno.

michaela2107
25. aug 2016

Pridavam dalsie dni podla mna ovulka prebehla vcera lebo som mala aj bolesti ale podla vas??? Dakujem 😉

evinqua
26. aug 2016

Dievcata, nahodou nemate skusenosti s poklesom teploty pri uhniezdeni?? Vcera - 7dpo/podla testu,teploty aj folikulometrie/ som mala jednodnovy pokles bazalky o 0,2 a dnes opat stupla o 0,3. Vcera som mala aj trosku bledohnedeho vytoku jednorazovo. Myslite,ze to mohli byt znaky uhniezdenia?

mausy21
26. aug 2016

@evinqua jeej super podla mna urcite ano.ja som to este nikdy nemala.tak drzim palce aby to vyslooo.

evinqua
26. aug 2016

@mausy21 ja si meriam bt necely rok a nikdy som nemala takyto pokles a nasledny vzostup.

nika_ka
26. aug 2016

@michaela2107 Ak je ten predposledný test zo včera, tak si myslím že OVU bola včera 😉 🙂

nika_ka
27. aug 2016

Babule čo myslíte už sa blížime alebo som to už prešvihla? 😊🙏🏾

lauritkatesty
27. aug 2016

@nika_ka meriaš ?? a čo hlien ?

lauritkatesty
27. aug 2016

@evinqua mohli 🙂 ;)

lauritkatesty
27. aug 2016

@michaela2107 a aky bol tak 10-15 minut po urbeni ten testik ?? lebo po vyschnuti sa moze javit slabšia ta testovacia.

nika_ka
27. aug 2016

@lauritkatesty Nič nesledujem 😊 len dnes som si kúpila OVU testy. Inak sa nijako extra nepozorujem. Resp.vôbec. Len som si povedala že tento mesiac vyskúšam.

lauritkatesty
27. aug 2016

@nika_ka no len z toho sa neda nič predpovedat zatial 😀 taky moze byt aj pred ovu aj po ovu.

nika_ka
28. aug 2016

Horný OVU zo včera, spodný OVU dnes 😊😄 tak čo ešte počkať či?🤔

ejuska2586
28. aug 2016

@nika_ka ja som mala presne taketo za sebou a potom, cca den dva som mala pozitivny ovulak. Skus sa testnut este poobede a potom zas zajtra rano a uvidis...

nika_ka
28. aug 2016

@ejuska2586 Ďakujem. Lebo zdá sa mi, že včerajši je tmavší. Aj teraz keď dnešný zaschol, tak včerajší je tmavší. Dnešný sa mi zdá že bledne.

ejuska2586
28. aug 2016

@nika_ka to sa zdalo aj mne. Ale hormon ti vraj moze stupnut v priebehu par hodin a medzitym byt ako na hojdacke, raz hore, raz dolu, raz vobec... Kolkaty den cyklu si? A aky dlhy mas cyklus?

nika_ka
28. aug 2016

@ejuska2586 Mávam 30 dňový cyklus, dnes presne 12 deň 😊