Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@anairda66 podla mňa áno ale lepšie si merať pre istotu bazalku pretože po ovu by mala stúpnuť cca aspoň o 2 stupne ukážem ti príklad môj graf robí sa mi hadik😄😍😘 http://www.fertilityfriend.com/home/kudusko
@kudusko urcite sa na to dam 🙂 hovorila som si kedysi,ze nikdy by som nechcela pocat dieta za pomoci merani a testov atd,ze tomu necham taku prirodzenu cestu,bez tlacenia na pilu..ale ked sa niekolko mesiacov nedari,clovek nazor menit zacne.tak verim ze teraz ked som prisla na chut ovu testom,bude lahsie trafit sa kedy snazilkovat..😉 lebo doteraz sme sa milovali kazdy den,kazdy druhy,a to tiez nie je asi ideal 😀
@anairda66 ahoj ako dlho sa snazite?
@barborka93 ahoj,vies co 4mesiace uplne naplno a predtym sme si sem tam pozor dali,sem tam sme skusili,takze ked to zratam tak dokopy to moze byt ale 8mes..viem,ze to nie je tak dlho ako som tu u mnohych kociek citala,no mne to pripada ako vecnost..a co nie je dobre,posledny cyklus som uz menzes nedokazala brat nejak v pohode..take sklamanie,ze co sa deje.kedze synceka sme splodili hned v prvy cyklus a trafili sme sa jedinym milovanim,co som si uplne ista lebo drahy bol potom odcestovany.takze som ani neratala ze by to jedinym milovanim vyslo..a teraz nic..tak ma z toho sem tam chyti depka..a obdivujem baby ktore sa snazia aj 2roky.vy sa ako dlho snazite?
Ahojte, prispievam sem prvykrat, prvy mesiac robim ovu testy, som 17 DC, sa mi zda ze mam ovulacne priznaky - tahavy hlien + pichanie v lavom vajecniku ale ovu test stale negativny, tak som z toho mierne zmatena....
@llaurita este to moze prist, príznaky mozu byt uz aj par dni pred ovulou
ahojte 🙂 ked ovu test som mala naj pozitívnejšie piatok večer 16.9 kedy cca mohla nastať ovulka,piatok,v sobotu som mala bolesťi a už nič15.9 teplota 36,20 17.9 36,70 18.9 36,66 je to ok?
@lilienkalilina A 16teho si nemerala teplotu?
@ejuska2586 merala som,ale mi tam vyšla nejaká hovadina,vysoká teplota
ahojte, mozte mi prosim napisat svoj nazor..? toto je ovulacny spraveny teraz ...,(mala som posunut cas na pobedie?) dnes podla poslednej ms by som mala mat ovulku ... posledny cyklus som mala 34dni(u mna klasika niekedy aj menej) ... minuly tyzden ma bolelo podbrusko , cez week klud a odnes pocitujem tiez... uz 12dni uzivam inofolic a 15.7 som bola na kontrolnej laparke , kde bolo vsetko OK😁, a este jedna vec trosku mi zacala mykozka jemna a na dotyk prsia .. myslite ze ovulka uz bola alebo tento mesiac smola ..? dakujem
@lilienkalilina Ako vysoka?
@ejuska2586 az moc ,nejakych 38 nepametám sa už.
@lilienkalilina No, mne to pripadá, že ovulka bola v sobotu. Preto som sa pýtala na tú piatkovú teplotu.
Ahojte žienky, chcem sa spýtať, kde kupujete ovu testy? Ja som len tento mesiac začala, takže som kúpila 2x v lekárni...Rapi Clear, bolo tam 5 ks, stálo 6 eur a volačo....no aj tak 12 eur....ktovie kedy sa zadarí...však strašne veľa...ten ovutest mikroskopický si kúpiť nechcem, strašne veľa zlých recenzií som si čítala....obyč. ovu testy sa mi zdajú aj jednoduchšie, myslím návod a tak....aj tuto som pozerala v bazári, jedna predáva za 0,25 eur za kus....to by sa oplatilo, hoc+poštovné...Aké máte vy skúsenosti?
@happymia No, tento test je negativny. Kolky den cyklu si?
@katy1986 Ja objednavam z ebay a aliexpress a funguju super.
@katy1986 Konkretne tieto: http://www.ebay.com/itm/222028194092?_trksid=p2...
@ejuska2586 dnes 21dc .., viem ze je negativny .. palicka ma byt silnjesia ako ta "stala" .. len ci som ho nerobila skoro myslim hodinu
@happymia No, ma sa robit od 11tej do 20tej hodiny.
@ejuska2586 skusim teda pobede , dakujeem
@ejuska2586 mysliš si ,ze by sme ešte mali dať dneska tutumutu?v sobotu sme mali v nedelu pauza
@ejuska2586 no tak práve tieto predáva tá baba tu na mk za tých 0,25 centov...
@lilienkalilina A mas este hlien? Lebo ja som mala ovulku z piatka na sobotu tiez a uz mam len husty, cize uz je po plodnych dnoch. Ale ak mas ciry, tak mozete skusit...
skúsime uvidime,a ty si mala aku teplotu pred a po ovu?

@kudusko heej??vidis a ja som si myslela ze ona prebehla uz ked test ostal negativny 🙂 este som tak trochu tatar ohladom tohto 🙂 takze cisto teoreticky myslis ze mozem mat aku taku istotu ze ovu prebehla?ja som si zacala namyslat ze co ked ani ovu nemam,ked mam pravidelny cyklus ako hodinky a doteraz nic.preto som zacala s tymi testami..