Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ereska ale keby prasklo v pondelok tak to.už nestihneme ze?
@babymaminka to asi nie ked vajicko sa da oplodnit len par hodin
@ereska a ked v utorok dojde 🙂?
@babymaminka v pondelok ti povie podla sona hlavne bud vklude
@ereska v kľudne som len ma potešil teraz volanie v pondelok odcestuje a v utorok je doma 🙂 vies on je stale 3 tyzdne preč v rakúsku a 3 doma tak je to dosť obmedzujuce môžme stabilizovať len 6x do.roka...
@miriam111111 žeby bola ovu 18teho?
@babymaminka no bodaj by.Cakala som ze este zosilnie ale ked je uz dnes taka slaba tak neviem.Este skusim zajtra
@miriam111111 ani jeden nie je pozitívny, tie zelené sú 20tkové testy, oni maju menej farbiva
menzes som dostala 5.9. a le začína sa mi hned špinením si tak do 9.9 potom sa to spustilo a okolo 13.9.14.9 už len malinké špinenie, dnes mi ovu test ukázal 2silné čiarky, som z toho jeleň voláko sa mi to zdá neskoro, môže to byť, čo myslíte?
@lauritkatesty ahoj toto je z minuleho cyklu http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nu... a toto z tohto http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nu... co myslis
@miriam111111 podla mna mohla byt 18 teho ja som tmavsiu nemala a ovulka bola podla bt 🙂
@baska26 aky to je testik ? Podľa mňa sa este bude zosilnovat postupne 🙂
@babymaminka test je od lauritky. Je mi jasne, ze bude este silniet, ale nevedela som ze uz na 8DC, cize den po MS bude slaba ciarka, kedze mam 32-34dnový cyklus. i ked posledny som dostala na 30 DC a predtym na 31 DC
@babymaminka pozri tento cyklus ja robím pokusy 🙂 dnes som presne ako ty 8dc prvy test citlivosť 10od korytnačky druhy test od lauritky citlivosť 20 a tretí test pepino citlivosť 10 tiez neviem co si mám myslieť 🙂
@baska26 vyssie si mala byt oznacena ty nechtiac som oznacila seba 🙂
@babymaminka ja testujem len druhy mesiac, prvy krat som robila len v obdobi ked som vedela, ze by mala byt ovu, aj podla hlienu aj podla bolesti. a teraz ma pobolievali prsia tak som skusila aj ovu aj tehu len tak, ze co to spravy a ten ovu ma prekvapil.
@baska26 ano moze.LH mas v moci cely cyklus.niekedy je ciarka silnejsia.niekedy slabsia
@baska26 ja testujem len prvy mesiac takze skúšam s čím budem v buducnosti najspokojnejsia 🙂 no najlepsie by bolo keby uz nebolo treba samozrejmé 🙂
@lauritkatesty no ku koncu uz nemam to som pozerala min. mesiac a bol cisty. a moze prist teda aj ovu skor? ci sa mam spoliehat na svoje ovu bolesti a hlien? BT som este nemerala. zacnem asi od zajtra. mne si teraz do PD posielala testy aj s teplomerom. Len mam druhy nick, bo tu vela znamych a rodiny. 😀
@babymaminka to by sa nam pacilo viacerym
@baska26 Ano, ale ak nechces minut strasne vela testov, tak by som zacala asi neskor prip. zo zaciatku by som robila test iba obden. Lauritka ma na nastenke popisane, ze kedy treba zacat testovat v zavislosti od cyklu. Ja som zacala testovat tiez dost skoro, aby som to nepresvihla a nakoniec som ich minula vela... Ale dolezite je, ze som sa nakoniec dockala 🙂 Dalsi mesiac uz budem vediet kedy na to, aj ked dufam, ze uz nebude treba 🙂
@baska26 aha 😉 ... ano kludne moze aj skor prist .
@lauritkatesty ahoj lauritka myslis ze to uz bude koniec ?? http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nu...
ahojte zienky, neviem ci to patri sem, ale skusim. Darujem Pregnyl 5000IU, 1 injekcia, ja ju uz mam vyse roka v chladnicke, zaruka je do marca 2018, stalo to vyse 12 eur. Ja to nepotrebujem, kedze sa nam nakoniec podarila dcerka prirodzene, uz ma tri mesiace. Poslem len za postovne. Piste.

@babymaminka folik sa uvolni az o velkosti 20-22mm a 1,5-2 mm narastie za den ja myslim ze to moze stihnut 🙂