icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

nivea777
29. sep 2016

@bale1rinka rozosmiala si ma.. prepac

maruska1170
29. sep 2016

DC den cyklu...

bale1rinka
29. sep 2016

@nivea777 nevadí..len sa učím.

miriam111111
29. sep 2016

Babule prosim vas mam jednu otazku.Ak ma zena cyklus bez ovulacie dostane potom normalne mrchu?

babymaminka
29. sep 2016

@miriam111111 to by aj mňa zaujimalo no vraj ano je to anovulacny cyklus ...nemáš oblúku?u mňa to vyzera ze nie

maruska1170
29. sep 2016

ano dostanete ja som mala anovulacne cykly doktor mi to aj potvrdil a na druhy mesiac som dostala znova takze ano mali by ste dostat 🙂 ale u kazdej zeny je individualne 🙂

miriam111111
29. sep 2016

@babymaminka neviem som z toho tento mesiac zmätena.Vyssie som davala foto mojich ovulacnych testov a iba ten 18DC som mala silnejsiu tu druhu ciarku aj ked nebola rovnaka ako kontrolna no inak mi nic viac nevyslo.Dnes som uz 26DC a ovu test som si skusala este dnes ale je ta druha ciarka uplne slabučka tak neviem ci som vobec ovulku tento mesiac mala.Minuly mesiac som dostala mrchu 30DC tak cakam ci pride a preto ma napadlo ze ak by som mala anovulacny cyklus tak ci ju vobec dostanem.Najradsej by som bola keby neprisla a bola by som tehu ale na testy je este moc skoro.

vilma30
29. sep 2016

@miriam111111 ahoj, áno, normálne dostaneš mrchu

babymaminka
29. sep 2016

@maruska1170
@miriam111111 a co.robil s tým že máš anovulacne cykly?ja som bola dnes som 14dc a folikuly obe len 15mm...jeden pozoruje uz tyzden za ten tyzden vyrastol len 3mm druhy prv ani nevidel no ma 15cm no tvrdi ze dominantny je ten co malo rastie...beriem aj inofolic rozmýšľam ci nemoze byt aj posunuta ovulka no asi blbosť ze?

babymaminka
29. sep 2016

@miriam111111 mne ale zasa chodi mrcha.presne na 28deň rano o 7.00 tak.som.z toho debil 🙂))

miriam111111
29. sep 2016

@babymaminka ja mam mat mrchu za 4 dni ale mam od vcera taky divny tlak v podbrusku akoby uz mala prist a stale nic.Kedze to mam take rozhadzane moze prist hocikedy ale toto cakanie je fakt hruza ☹

miriam111111
29. sep 2016

@babymaminka inak ja beriem yiez inofolic preto je mi divne ze by som ovulku vobec nemala

babymaminka
29. sep 2016

@miriam111111 tak je to mozne dnes mi to moj gyndos potvrdil 😢

maruska1170
29. sep 2016

mne nerobil nic povedal mi ze ak pride ms tak po ms mam prist a uvidime ...nesla som za nim lebo podla hlienu som vedela ze uz mam ovulaciu 🙂

maruska1170
29. sep 2016

neboj hore hlavu 🙂 fakt naozaj skus po ms a uvidi sa 🙂 drzim palceky 🙂

babymaminka
29. sep 2016

@maruska1170 ja zasa mám.všetko.bolesti podbruska aj ten ovulacny hlien no vraj nemam ovulaciu tak chce prejst na lieky... neviem teda ci stale bude ten cyklus uz bez Ovu lebo ja mám.proste problem ze mi folikuly nedorastaju tym padom niesu schopné oplodnenia...

maruska1170
29. sep 2016

@babymaminka ked ti nepraskne takje to anovulacny cyklus ale ked mashlien taky tak janeviem ale skus si kupit dnes ak budes ma cas ovu testy suspolahlive ...ja ked som si vysadila hak to bolo minuly rok v lete a zdo konca decembra som nemala vobec ovulaciu leb raz sommala ms a potom na druhy mesiac sm nemala dostavala smms vzdy na 50DC takze to bolo hrozne ale ked som zacala pit alchemilku krasne sa mi ms upravila a tym padom som mala aj ovu...ale cosa tyka tych ovutestov tak sa oplati ja som podla toho vedela ze mam ovu

babymaminka
29. sep 2016

@maruska1170 ovu testy robim pijem aj alchemilku jem grepy 🙂 miriam aj bazalnu dnes test takýto ten posledny na foto po príchode z gyndy kde obe folikuly 15mm no su proste male povedal na daný dc

maruska1170
29. sep 2016

@babymaminka hmmm alevsak ti test silnie tak co potom doki chce ...toto nechapem skus este vecer ...no ak mas muza doma tak paci sa dneska to skuste 🙂 lebo keby si nemala ovulaciu ako vravi tak by test nesilnel 🙂

tamisi
29. sep 2016

@bale1rinka deň cyklu😉

ejuska2586
29. sep 2016

@babymaminka Tiez sa mi zda, ze kresne silnie...

vilma30
29. sep 2016

@babymaminka no ovu test sice silnie, ale ja som ho minuly cyklus mala tiez pozitivny. aj plodny hlien, aj bolest v podbrusku a z krvi mi zistili, ze ovu vobec neprebehla. Takze je by som sa na tie testy velmi nespoliehala.

babymaminka
29. sep 2016

@vilma30 a co potom kde bola chyba?mne proste nerastie folikul ako ma...

vilma30
29. sep 2016

@babymaminka ja ani neviem, kde bola chyba. Robili mi nasledne hormonalny profil a tam je vsetko v poriadku. Teraz na 21DC idem este raz na krv, ci prebehla ovulka. A ked zase nie, tak zvoli dalsi postup. Ale hovoril, ze to vyzera na jednorazovy vypadok.

maruska1170
29. sep 2016

@babymaminka ja by som pre istotu skusila asponbudes vediet na com si .....a ked si neotehotnela tak vies ze ovulka napriek tym priznakom neprebehla .....drzim ti silno palceky nech ti vyjde 🙂 aj ked nechapem vsetky priznaky su a neprebehne :/

maruska1170
29. sep 2016

@maruska1170 a este nieco ak by boli bolesti boli pri ovu tak to znamena ze vajicko prasklo teda ten folikulovy obal musel prasknut a kebyze nepraskne ziadne bolesti pritom nie su

maruska1170
29. sep 2016

@babymaminka aky velky folikul mas???

babymaminka
29. sep 2016

@maruska1170 mam.na ľavom aj ma pravom vajecniku obe maju 15mm namerané dnes o 10.00 doobeda

maruska1170
29. sep 2016

@babymaminka ja verim ze ti ovu pride uz nechyba vela aby narastli na velkost 20mm co je zrely folikul mozno budes mat len posunutu ale ti rastie ...si 14dc takze do ms mas cas mozno ti to troska rozhadze cyklus ale budes rada ked budes ovulovat 🙂 ja verim ze ti ovu pride a o mesiac nam oznamis ze sa Vam podarilo splodit babo silne ti drzim palceky 🙂

maruska1170
29. sep 2016

@babymaminka len musis si davat pozor na psychiku :( je to svina viem co vravim moja psychika bola zla po troch mesiacoch snazenia tuzba po dietati plakala som preco ja :/ ale uz som sa stym zmierila a dufam ze tentoraz sa to podarilo aj ked mam pocit ze nie strach ostava vzdy ale nenechaj aby ta ovladol 🙂