Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lilianna1988 no vidirg aky krasny. Podla tohotnd testu sa ovulka nezadrzatelne blizi. Bude zajtra az pozajtra,cize najlepsi cas na plodenie dnes vecer a ak sa da,tak pozajtra rano.😀
@butterfly333 ak sú testy po záruke tak ich neber vôbec do úvahy.. Myslím ze môžu byt úplne negatívne ovu testy, pretože ja som mala ovuláciu a na tretí deň test úplne negatívny... To som si spravila len tak pre seba a ani náznak druhej čiarky... Ale predtým vždy aspoň slabý duch a pokial je test po záruke tak musí byt vadny.. Snažíš sa o tretie dieťatko???
@kakatulik tak dnes vecer alebo zajtra rano si chcela pisat?alebo az v pondelomk rano? 🙂uvidime ...
@lilianna1988 byt tebou už skúšam...pretože ovulacny test mas krasne pozitívny .. Testovacia čiarka je oveľa silnejšia než kontrolná...ja som mala čiarky rovnako silne na obd a ovuláciu som mala večer... Bolesti neskutočne pri ovulácii a na další deň bolesti žiadne a ovu testy úplne negatívne ...takze viem ze ovulácia prebehla...
@lilianna1988 aj dnes vecer a aj v pondnelok rano. To preto aby bola istota a zaroven,aby aj pauza na obnovenie spermii bola.
Baby niekde som čítala ze ten ovulacny hlien tej naj konzistencie je uz vrchol plodnosti cize vlastne uz je po ovulacii moze to byt pravda?
@babymaminka no vlastne v čase ovulácie som mala hlien a dosť veľa ale už po ovulácii teda aj dnes už vôbec nieje taký ako bol.. A už nieje skoro vôbec.. Ale pre istotu sme skúsili aj po ovulácii...a tiež som čítala rôzne témy...
@babymaminka toto bude velmi individualne,lebo ja mavam ten najplodnejsi hlien tak 2-3 dni pred. V den ovulky sa uz kazi.
@zdenkari ano snažíme. Vzdy ked som robila ovu testy tak boli krasne //. No už istu dobu nerobím.ovu ami bt nemeriam lebo po vyse 2r snaženia ma to už nebaví. No jedna baba mi darovala ovu testy ale su 1,5r po záruke. Myslela som že to nebude vadit tak som skušala v stredu som ma taky krvavy vytok špinenie to mavam cez ovu. Tak som skusila test a nič ani naznak a to som ich skusils 6ks za den 2x a nič. No skusala som.zmerat bt v sobotu ráno kedže som nemusela vstávat do prace a bt 37,0 čiže ked bol v stredu to ovu špinenie tak ovu uz bola. Mne vždy den po ovu stupne bt. Čize mozem byt 3dpo.
@babymaminka no super tak nech sa zadarí. No čo ti poviem ja dnes varim a zrazu uplne mokro idem na wc a nohavičky uplne mokre utriem sa a ružovy vytok. Je to možne čo to je,?? Som asi 3-4dpo.
@butterfly333 no len neviem.teraz kedy mame snazilkovat ked vcera podvecer sme sa snažili niekto vravi ze obden niekto ze nie...Proste aby sme sa trafili do ovulky aj ze po pozitivnom teste nieje hned 🙂 no a isto si mala Ovu uz predtym nie až teraz 🙂?Lebo test hoc po zaruke bol biely 🙂
@butterfly333 keď je ružový výtok 3-5 dni po ovu, môže to znamenať uhniezdovanie. Tak držím päste 😉
@babymaminka zlatik, ešte dnes večer poistite 😉😃
@babymaminka ahoj. Ptosim
@babymaminka ahoj. Prosim Ta ake testy pouzivas a kde si kupovala? Dakujem za odpoved.
@butterfly333
@kakatulik baby o 14tej takto pokus 3 druhy testov vyzera ze slabnu a ten o 11.00 bol iba pozitivny?
@lucky14 momentalne mam doma 3 druhy pepino dr.max a od lauritky tuna zo skupiny 🙂
@butterfly333 môže to byt uhniezdovanie... Držím palčeky aby ti to konečne vyšlo po tak dlhom čase... 😉
@babymaminka ja by som to este dnes poistila.. Hoci otehotnieť môžeš kedže v tele sa držia spermie niekoľko dni... 😉 😉
@zdenkari no baby neviem či nebudem mat teraz ovu to nechápem. V stredu to ovu špinenie no štvrtok piatok som bt nemerala lebo som skoro vstavala do prace no v sobotu bt 37,0 no dnes mám zasa vytok velmi som mokrá a ružovy vytok a velmi ma začala boliet podbruško tak som skusila ten test po záruke a aha?? Žeby som mala dve ovu ked už bt 37,0?
@babymaminka
@butterfly333 tak toto je dosť zaujímavé;.. Kedže mas bolesti na ovu a test pozitívny... 2 krát ovu za mesiac určite nie... Možno práve teraz prebehne ovu a predtým nebola, kedže si mala test negatívny hoci test po ruke.. Tento je pozitívny... Aspoň rovnako sfarbeny.. Mala som podobne trosku silnejšie obidve čiarky a moja ovu bola fakt bolestivá takze prebehla... Skús s manzelikom poistiť ... Za to nic nedáš... 😉
@zdenkari len mi nejde do hlavy to ovu špinenie čo som mala v stredu na 15dc. Aj krčok otvoreny no a vsobotu bt stupla na 37,0. Zaujímave no skusime sex aj dnes . ☺
@butterfly333 vynimocne mozes ovulovat zobidvoch vajecnikov vramci jednej ovulky.
@zdenkari baby tvrdia ale ze Ovu bude najskvor zajtra tak neviem dokedy to vlastne poistovat 😀
@babymaminka stači ked je sex každy druhy den.
@kakatulik no ved hlavne že ovu je potom si počkam na vysledok.

@lilianna1988 ked bola ciarka silnejsia