Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@babymaminka no vidíš tak super... 🙂 🙂 🙂 Ja teraz o tom veľa čítam a študujem... Hehe možno koli snaženiu sa.... Mam dve nádherne dcerenky... Ale bolo to úplne iné ako teraz.. Pri prvej som otehotnela a nevedela...pred tým mi menstruacia chodila ako chcela.. Liečila som sa brala lieky na regulárnu menštruáciu ale ta si chodila ako chcela.. Niekedy som nemala pól roka a potom prisla a takto sa to opakovalo...takze o tehotenstve som ani nepomyslela.. Príznaky žiadne... Kým som si nenahmatala hrcku na prsníku...strach, plač a rozmýšľanie co to vlastne mam.. Žijem v Škótsku a tu sa čaká na vsetko,,,takze aj na termín k dr... Po prehmatani mi brucha hovorí ze ma pocit ze som tehotná a ze hneď ma prevezú do nemocnice kde mi vsetko upresnia... Dr citila ze mam nieco väčšie v brušku aj keď to nebolo viditeľne...A po vyšetrení mi oznámili ze som tehotná 5 mesiac a či chcem vedieť co to je..bola som v šoku a už len zaznelo dievčatko... Dali mi foto zo sona a išla som domov..ja s mojim dievčatkom pod srdiečkom a tisíce otázok... 😉 😉 😉 a ta hrcka??? Príprava prsníkov na kojenie a tehotenské hormóny.... A druhu som hneď vedela pretože po prvej dcérke som mala menštruáciu ako hodinky... Vynechala a hned test pozitívny...takze vsetko je možné.. Len sa nepýtajte ako sa dá nevedieť v 5 mesiaci.. Ja som netušila... 😕 😨 😵
Baby z toho mojho cyklu tento mesiac som vazne zmätena.Neviem ci som mala ovu lebo ani jeden test nebol uplne silny.Dnes mam dostat mrchu,som 30DC ale zatial nedosla.Skusala som ovu testy este aj minuly tyzden ale vzdy tam bola len jedna ciarka.Nestihla som kupit tehu testy tak som skusila este v piatok z prveho ranneho urobit ovu test ale bola na nom len kontrolna ciarka.Ani naznak druhej a dnes rano som skusila znova a je tam aj druha ciarka.Je to normalne ze takto pred mrchou by mi to stuplo?
@miriam111111 ano je.
@miriam111111 nebolo by lepšie skúsiť aj tehu test????
@zdenkari idem dnes do mesta tak si kupim.Cez vikend som mala doma len ovu testy 🙂
@lauritkatesty a cim to moze byt?Tym ze sa blizi mrcha?
@miriam111111 tak skús a daj vedieť...držím palčeky
@zdenkari moc dakujem.Stale sa snazim nic si nenahovarat lebo tie sklamania kazdy mesiac...
@miriam111111 to ti verím... Ja som dnes 5 DPO a neviem sa dočkať testovania, snažím sa nemyslieť ale to sa nedá...ale súčasne sa bojim sklamania... No treba myslieť pozitívne...
@miriam111111 ani nie
Hormon Lh sa vyplavuje v hladinach.
@lauritkatesty prepac ale tomu nerozumiem ako mysliš v hladinach?
@zdenkari tak toto je fakt super ja by som asi vedela hned pri druhej uz 8dpo 😀
@miriam111111 takze niekedy moze byt silnejsia ta ciarka a niekedy slabsia.ale vobec to nie je smerodatne.jedine ak by bol v termine mhy pozitivny.obidve rovnako silne.vtedy to moze znamemat tehu.
@babymaminka posledný je najsilnejší takze len skusaj a skusaj.... Pri testoch ovu záleží co a kedy pijes takze ti to mohlo skreslit...ale dnešný je úplne pozitívny... Pretože testovacia je silnejšia od kontrolnej...podľa mna sa ovulácia blíži veľkými krokmi... Držím silno pršteky..
@babymaminka super pozit testik. Tak šup šuo na to.😆
@babymaminka ja dnes takto vrchny včera druhy dnes o 10h a spodny dnes o 13:45h sa mi zda že bledne inak te čiarky su blede aj ta kontrolná.
@butterfly333 teraz co večer šup nato 😀?
@babymaminka a kedy ste mali sex na posledy?
@butterfly333 no v porovnani s kontrolným im vela nechýba no tie kontrolne su riadna slabota 🙂 ten posledny je vcelku silny 🙂
@babymaminka no ved su to take šmejdy ešte aj po zaruke. Mne da zda ten včerajší silnejší ten vrchny. Dnes bt 36,6
@butterfly333 v sobotu večer co ty nato 🙂?
@butterfly333 ja dnes aj vcera bazalna 36.5 určite este urob nejake tie testy pozri ako moj prekvapil 🙂
@babymaminka no tak dnes mozte ist na to. My tiež tak den pauzu dávame teda ak sa dá že niesme obaja v praci
@babymaminka no moje take nebudu lebo maju málo farbiva no ešte skusim dnes.
@butterfly333 len neviem či teraz ci večer lepsie 😉 potom v stredu teda mm?keby clovek vedel kedy a ci sa to vajko vobec vykotula 😀
@babymaminka ved to keby sme to vedeli,no ja som mala včera ovu bolesti aj ružový ovu výtok čo mávam pri ovu a dnes už nie čiže ovu určite je.

@zdenkari vcera večer.bolo pripoistenie o 18tej 🙂 manzel este caka ci ho zlomim ze ked nie skoro.ráno ma budi 😀 v podstate real zovcera cakaju este a ráno dôjdu nove 🙂