Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@babymaminka Mne to pripada, akoby si mala vajicka sice dozrete, ale folikul nepraskol. Ale to je len moj nazor - nicim nepotvrdeny...
@babymaminka ahoj, nechcem strašiť, ale ja som mala tiež pozitívny test, plodný hlien a aj ovu bolesti, a lekár mi potvrdil, že som mala anovulacny cyklus. Takze ja som s testami nadobro skončila.
@babymaminka pokial teplota nestupne za par dni, tak to bude BEz ovulky, ale uvidíme.
nahodou pco nemaš ? aj vtedy vychadzaju silne testy
@zdenkari ja neviem hmm, ako keby slaby duch .. ale je este skoro na testovanie.
mimochodom vlastne nechtiky ? mas ich krasne namalovane, aj farba je pekna. 😵
@lauritkatesty nie nemám bola som 2 tyzdne dozadu na preventivke aj som sa ho nato naschval pýtala 🙂 tak len čakať
@lauritkatesty no tiež vidím nieco ale či duch neviem ja to síce na testoch vidím výraznejšie než na foto ale nie extra... Ale je fakt skoro... No na druhej strane nech len silnejú... Nechtiky mam robené.... A ďakujem pekne... Ja som mala pocit ze príliš tmavý lak... 😉
@babymaminka no uvidíme čo teplota urobi 🙂
@vilma30 chapem ved kto by neskoncil mne ukazuje 3 dni pozitivne ked bude aj zajtra tak uz to je fakt vela...som myslela ze zaznamenavaju tie testy ovulku a nie anovulacne cykly 😀
@zdenkari nie, taky pekny jesenný 😉
@lauritkatesty ďakujem si zlata...
@vilma30 tak super lebo možno sa mýlim ale bábätko si určite prajes tak či to tvoj doktor rieši...ja som povedala ze sa snažím o bábätko a dal mi clostilbegyt... Pri výberoch a vyšetreniach som mala vsetko v poriadku... Len nežijem Na Slovensku tak mi predpísal lieky aby mi to dopomohlo...
@babymaminka moja bt ešte ti nestupla??
@butterfly333 moja pozri o stránku pred tam som dala graf dnes 3ti den rovnaka a teraz pred pol hodkou vtedy takyto zajtra by to uz bol 4ty den pozitivnych testov
@babymaminka aspon da mozte dlhsie tulkat 🙂 mala si viac folikulov?
@ereska jeden nalavo a druhy napravo rovnako velke to viem z prehliadky len
Ahojte,pridavam sa do skupiny. Cvakla som svoje testy,ktory je podla vas pozitivny,kedy asi bola ovulka? Dakujem
Nejde mi pridat foto,viete mi poradit?
@lalyla ahoj najsilnejsi je asi 1.10. 12dc ale zalezi aky mas test....ja pouzivam pepino a tam ciarky su silnejsie.tusim aj ja som mala 1.10 poz test ☺
@babymaminka to je divne ja ked som mala tak max dva dni pozit ovu. No ja včera bt 36,6 a dnes 37,0
@lilianna1988 tak ten tvoj je uplne super pozitivny,ja mam nejake testy z ebay,takto mi este neukazali 🙂
@butterfly333 veru velmi divne od nedele rana doteraz pozitívny ak bude aj rano šlak ma trafí 🙂
@lilianna1988 moj pepino sa aj doteraz tvári rovnako ze testovania silnejsia ako kontrolná dnes uz 3ti den neviem kde je chyba 😀
@babymaminka ja som mala sice testy na prd no ovu už prebehla skok o 0,4 stupne
@butterfly333 tak mne ziadny skok zajtra uvidíme teda rano 🙂 tvoje testy fakt onicom no vieme preco 🙂
@babymaminka coo?no pekne☺tak skusajte.....mala som 2 testy doma,stacilo testovania radsej☺zacali sme cjodit do iscare ba bo som po potrate a pol roka skusame.ja som ok takze sme sli na spermiogram kt nedopadol moc dobre.zajtra akurat ideme znova.....takze velke nadeje nemam zeby sa mohlo zadarit prave teraz.skoda bo drka mi hovorila ze ocu mam velmi silne lenze chyba je vo sperminkach..

tak teda tolko hormonu 🙂 fiha..