Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@babymaminka už pripájam aj moju fotečku Vysokých Tatier 😎 😀 Ak by sa chcel dakto vyjadriť a poradiť...
@crazy_girl1 uz vieme kedy bol aj.sexik podla grafu 🙂
@babymaminka jasnééé, všetko je to tam čierne na bielom alebo červené na oranžovom 😀 😎 Teraz som mala 2 dni celibát kvôli tomu ovulačnému výtoku, možno to bola chyba a mali sme ísť na to, ale čo už...
@babymaminka ja dnes takto.
@crazy_girl1
@butterfly333 fihaaaa 😀
@kakatulik 😆😆😆no zatial len 2dpo ale čo z toho bude neviem no zasa nič. A čo ty.??
@butterfly333 waw, taky skok... Nie si chora?? Chripka a tak? Ci to pri tehu tak moze vyskocit???😱
@crazy_girl1 ja to tak mávam vždy každy mesiac. A nie niesom chorá.
@butterfly333 teeeda. Super krivka 😉 drzim paste, nech je to dobre znamenie.
@butterfly333 ja 2DC 😉
@crazy_girl1 dakujem no aj tak z toho nič nebude no čo už 😆
@butterfly333 u teba neni ani najmenších pochýb moja,ze ovulka vždy krásne prebehne...úžasný jednorazovy vzostup teploty😊😊😊
To mne sa hore vždy postupne stverala😂
@kakatulik 😕😕 moje no aspon sa možte zas snažilkovat. Ja viem po takej dobe to človeka už nebaví ani mna.
@denidi dakujem srdenko moje. No ved vieš že taketo grafy mám vždy aj teplotu a nič z toho. No nechám sa prekvapit. A čo ty moja ako sa máte??
@butterfly333 sem tam sem nakuknem a vždy ma potešia známe tváre😉😂
Vždy treba veriť,mozno práve tento skok hore je ten víťazný😘😘😘
My dobre moja,pomalicky rastieme a tiež verím,ze všetko bude v poriadku a dotiahneme to až do konca😍
Teraz sledujem,kto sa pridá k tehulkam,tak fuuukam tehu bacile TTTTTTTfffuuuujjjj nech to tu roztehulkujete😂
@babymaminka ano este take 2-3 dni po ovulke to moze byt trošku nizsie a potom to stupne. ale musi byt viditelny rozdiel, ze to uz išlo hore.. graf treba potom pozerat ako celok, nie kazdu jednotlivu teplotu. tak sa to potom pekne ukaze 😉 az po niekolkych teplotách
@denidi šupšup tehu bacilky na mna 😉 😉 😉 ja chodím do práce už druhý mesiac po ročnej pnke no nemám čas nanič mysliet ešte že som ovu neprepásla 😉 😉 😉 ved nieje kedy,no tak uvidím čo z toho bude tento týžden mám nočne no tažko mi je hlavne na tu nohu čo mi operovali dost ma bolí ledva chodím vieš mám tam tie 4 šroby.
@crazy_girl1 ano ved si pekne stupla hore- zatial to maš ok 😵 😉
@lauritkatesty ved podám info sama som zvedavá popravde radsej v nič nedufam o 10dni oddnes ma prísť mrcha 🙂 no asi to bude vsetko akosi posunute
@babymaminka ano bude 😉 najelpšie keby si tehu ostala, to by bol lekar vyhukaný 😀 😲
@lauritkatesty no to by som mala podla neho urcite imaginarne tehu 🙂 ten by za zlozil 🙂
Ahojte tak ziadost na 3 ivf schvalenaaaaa po 3 tyznoch
@lauritkatesty Ahoj. Nevies, ako je to s tym grepovym dzusom? Staci 0,5 l rozriedeneho vodou? Lebo cisty neviem vypyt.
@ejuska2586 vypit.
@butterfly333 nooo riadna zmena u teba moja,ake tu nohu ti teda nezávidím,tie sroby tam už budeš mať stále,ci ti ich ešte výberu? Ono keď toľko zmien u teba nastalo,tak nastane aj tá najzásadnejšia a konečne to vyjde😂
@denidi moja tie šroby tam mám uz 1,5roka a budu tam na trvalo. No stále nezohnem prsty na nohe a mám tam opuch. No podla dr .je to v poriadku.
@ejuska2586 grepovy džus sa pije do ovulky. Po ovulke ananásovy alebo čerstvy ananás ten stred.
@ejuska2586 grepy si nevieš vytlačit ? presne neviem 😀 mne to aj tak nijak nepomohlo 😅 nemala som viac hlienu
@butterfly333 no to je krása..aaach jaj,asi to nebude v poriadku,ked nezohnes prsty a mas tam opuch...

Kočky, v BT sa prilis nevyznam, 1x meriam, takze snad mi nieco z toho grafu vyvestite 😉
Jedine co viem je, ze ovu bola 😋