Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zdenkari 9dpo je ešte skoro na ms to máš potom kratu LF.
@butterfly333 to bolo jedno razove krvácanie... len chvíľku ale úplne čistá krv. Potom úplne nic čistý papier...
@zdenkari tak to može byt tehu. Držím.palce
Až taká čistá krv na celom papieri... najpr som si myslela ze menstruacia ale keď som išla o 2 bodky neskôr už nic.. a to nebol výtok len čistá krv... skôr mam obavy...
Baby tak stale neviem na com som.Teraz som 35DC a predpokladam ze asi 14DPO a testy negativne a mrcha tiez nikde.Uz ma to svte.Ak aj niesom tehu tak nech dorazi aspon mrcha nech viem na com som.Uz vyse tyzdna mam take pobolievanie ako pre mrchou ale stale nic iba viac hlienu.Och joj dufam ze nebudem musiet ist k dr na vyvolavacku ☹
@miriam111111 ahoj ja som na tom takisto :( mrcha bola nappsledy 13.8 a odvtedy nic ale tehu priznaky zacali len 13.9. Rax boli a zmizli a zas sa vratili bola som u gynde povedala ze si mysli ze je to porucha ani sono ani noc nerobila tak mi dala duphastona femibion uz to beriem 4 dni a nic ....ale niekde vo vnutri citim.ze som.vtom ale.neviem 😣
Ahojte kočky mám taký problemik stalo sa mi to prvý krát:som 14dc a včera som začala špiniť nikdy som take nezažila..Dočítala som sa že to môže byt ovuláciou tak dnes ráno som skúšala ovu test bol slabý o 2h další a ten uz je pozitívny môže to byt tým?Dakujem za rady..Ak mi spinenie skončí zájdem aj k Dr..prikladám a foto testov
@ninaelina to su ovu?
@kakatulik merala som BT, ale vo stvrtok aj vcera som bola dlho v praci a spat som isla o 3 rano a mala som aj nejake vinko, tak neviem, ci tej teplote mozem veriť 🙂 a podla teploty bola ovu vo stvrtok, tak som z toho zmätená 🙂 a ano, ideme na dalsie IVF, snad v novembri, ale stale skúšame, co ak motyka vystreli 😉 A ty ako?
@maruska1170 a nebrala ti ani krv?Ja pockam este tyzden a ak budu testy negativne a mrchu nedostanem tak pojdem tiez k dr.
@miriam111111 brala mi vyter z posvy aj krv ...vyter negativny a jrvne vysledky az utorok ale mi povedala ze to nemusi byt tehu ale neverim jej lebo mam biely husty hlien bez zapachu ci svrbenia krcok mam.hore zatvoreny a tvrdy a nemenil sa od 18.septembra ovulaciu som mala posunutu takze ak som v tehu tak by som mala byt asi 3tt ale ppdla nej mam poruchu ...nechapem ak gynekolog dokaze podla krcku zistit ci je zena tehu tak nechapem preco ma neposlala na vaginalne sono pri prvom tehu som sla ci to.neni mimomaternicove...je to an hlavu postavene 😟 a ty si na tom ako? Dufam ze ti to tiez vyjde a budes tehu 😊
@maruska1170 a mas aj nejake pocity?Myslim teda nejake pobolievanie v podbrusku.Ten vytok mam rovnaky ako opisujes ty a to uz vyse tyzdna presne ako to pobolievanie.Kazdy den cakam ci dorazi mrcha no dnes je to 16DPO a stale nic.A testy stale negativne.Hoci je pravda ze prve tehotenstvo mi testy ukazali az v 6tt.Daj vediet ako ti dopadli testy 🙂
@miriam111111 mam aj bolesti krizov vecer palenie zahy ale to len obcas cikat som zacala chodit a chute velke 😁 pichanie na vajecnikoch a mne doktorka vravela ze nemam skade vediet kde mam vajecniky rozum sa mi zastavi ked som to pocula 😠 sice ja dneska koncim 3tt podla krcku vsetko som su zapisovala a tiez vsetky testy negativne citim nafuknutost a ked si lahnem.na brusko tak citim ze mam podbrusko velke tlaci ma to 🙂 a podla ms by som mala byt uz v druhom mesiaci 🙂 mne pri prvom zistili tehu v 8tt aj vtedy som mala malo hcg rakze ratam ze mne velmi pomaly stupa 🙂 dam vediet 🙂
@zuzanita123 @lauritkatesty@butterfly333 Poslusne hlasim, ze od stredy pijem ten grepovy dzus, tak cca 0,5 l denne (uz neriedeny) a v gatkach mam potopu 😜. Takze na mna to evidentne funguje. Ovulka by mala byt vo stvrtok. Neviem sa uz dockat, ci konecne objavim ten "bielkovy" vytok. Dnes mam zatial biely (resp. kalny), ale uz isiel trosku natiahnut, tak to vyzera nadejne... Drzte palce... Aj ja drzim Vam, vsetkym snazilkam...
@ejuska2586 wau vazne to tak funguje? Super teda, drzim palce
@ejuska2586 no super tak držím palčeky.
@ejuska2586 waw vazneee. tak potom super 😉 😝

Dnes mam 9 DPO a čistá krv na papiery... ☹ ☹ ☹ 6 DPO som mala čisto ružový výtok A 7 DPO hnedý no a dnes Krv.... takze další mesiac to zas nevyšlo.... Krv určite nieje normálna... hoci to nieje menstruacia.... alebo sa možno spustí,,,aké je to ťažké vsetko... ☹