icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

fiora94
18. okt 2016

Ahojte, chcela by som sa spýtať na tie čiarky. Viem, že ak je prvá čiarka sslabšia, nie rovnako silná, tak je test negatívny. No čo tá slabá čiarka znamená? Že o chvíľu dôjde ovulácia? Vie ten test zachytiť ovuláciu aj 3 dni pred? Alebo ako mám tomu chápať? Totiž ja som teraz po pôrode, a nechcem otehotnieť, tak by sme sa mali zdržiavať 3 dni pred ovulkou a po, a neviem ako zistiť, že som už 3 dni pred.
Tak isto sa chcem spýtať, že kedy je najlepšie počas dňa robiť testík. Je možné že ráno som tam nemala nič a večer už dačo bude?

Ďakujem pekne! 🙂

jajoda
18. okt 2016

@fiora94 ovulačné testy by som určite nepoužívala ako antikoncepciu 🙂

fiora94
18. okt 2016

@jajoda Ja zase antikoncepciu nechcem používať, pretože sa nebránime počatiu, len by sme chceli mať trošku časový posun. Ale keby sme aj otehotneli, tak sa potešíme. Každopádne, vedela by si mi odpovedať na otázky? 🙂

miriam111111
18. okt 2016

Baby ja si asi tento cyklus zapisem ako najcudnejsi aky som kedy mala.Dnes som 45DC,menzes nikde a test negativny.Podla ovu testov som tento mesiac ovulku nemala.Ked som mala dostat menzes pred dvoma tyzdnami tak ma 4 dni bolelo podbrusko ako by uz mala prist no bolest ustupila a nic.Nemerala som si sice BT cely cyklus co bola chyba no len tak som si skusila merat minuly tyzden a mala som vo stvrtok 36,8 a od piatku az do dnes 37-37,1.Myslela som ze ked je anovulacny cyklus tak to tak vysoko nevystupi.Zeby som mala ovu az tak neskoro?Sestricka u doktora mi len povedala ze mam pockat este 2 tyzdne do dalsieho predpokladaneho cyklu a ak nepride menzes ani vtedy tak ma objedna.Viete ale ake to je ked sa clovek snazi o babo a vlastne ani nevie co sa deje ☹

crazy_girl1
18. okt 2016

Kočky, mám na predaj Inofolic - jedno balenie, 20 kusov. Cena 13,- Eur aj s poštovným. Dajte vedieť, ak by ste chceli. 😉

mucuinka
18. okt 2016

Baby, toto je uz pozitivny? Dakujem

ejuska2586
18. okt 2016
crazy_girl1
18. okt 2016

@mucuinka jednoznačne 🙂

mucuinka
18. okt 2016

Ďakujem ;)

ereska
18. okt 2016

@lauritkatesty zacina tmavnut 24dc ale nemam vobec bolesti na vajecniku snad to bude ono a v piatok idem do ba pre injekcie

lauritkatesty
18. okt 2016

@ereska nemuis mat stale bolesti

lauritkatesty
18. okt 2016

@fiora94 ovulačne testy nemusia kontinualne tmavnut.
pozitivny je len ked su obidve čiarky rovnake. a nerobia sa rano. kuk este take zhrnutie ako spravne testovat :
tu maš odpoveda na priame otazky ;) http://www.ovulacne-testy.sk/nejcastejsi-otazky/

lauritkatesty
18. okt 2016

@miriam111111 kludne sa ti moze ovu posunut. ja mavam 26 dnove cykly a predsa sa mi stalo ze ovulka došla aj na 26 dc.

maruska1170
18. okt 2016

@miriam111111 ahoj tak sme rovnako v septembri som nemala a ani teraz nejako sa neukazuje mrcha dobrala sim duphaston a je to treti den po duphastine a nic testy negativne :(

miriam111111
19. okt 2016

@lauritkatesty prosim ta a ked mam tyzden BT nad 37 znamena to ze ovu prebehla?

miriam111111
19. okt 2016

@maruska1170 a ovu si mala?Keby som aspon k dr mohla ist no sestricka ma vzdy odbije ze mam este 2 tyzdne pockat ci mi pride dalsia mrcha.Ze jeden cyklus moze kludne vynechat.

maruska1170
19. okt 2016

@miriam111111 ja by som im uz povedala ze nech sa nehneva ale jeden cyklus ??? A co ked nepride ani o dva tyzdne co ked je tam nieco co mi nedovoli aby mrcha prsla....no mne dneska rano dorazila ms ...som rada ze dosla lebo je nadej ze vyjde kedze aj na folikumetriu pojdem a piatok rano na odber krvi ale na druhej strane som smutna lebo som ratala stym ze doktorka sa myli a som vtom ale nie som 😳

lauritkatesty
19. okt 2016

@miriam111111 no je to dost vysoka teplota a ked sa to drzi.tak ani ke pravdepodobne.ze bola

denissza
19. okt 2016

Dobrý deň. Som tu nová. Tento mesiac som začala s ovulačnými testami. Minulý týždeň t. j. - 12. 10 a 13. 10. som mala na ovulačnom teste 2 rovnako silné čiarky, aj sme sa snažili. 14. 10. - piatok, jedna čiarka už bola slabšia, takže určite to znamená, že už ovulacia prebehla. V sobotu ani v nedelu som už ovu test nerobila, ale v pondelok - 17. 10. som bola zvedavá, čo ukáže, a znova boli dve rovnako silné čiarky, robila som 2 ovu testy aj včera - 18. 10., jeden test mi vyšiel tak, že jedna čiarka bola slabšia a trosku neskôr som si spravila druhý test -tam znova obidve čiarky rovnaké. Neviete, čo to as môže znamenať???

jajoda
19. okt 2016

@lauritkatesty ozyvam sa po 2 dnoch ako som slubila. S grafom pokracujem takto. Ovu test slabol, tak predsa asi bola ovu az tak neskoro ako mam zaznacene. Celkovo mam dost vysoke teploty

barborapavlikova
19. okt 2016

Kočky, toto je už on? Včera bol skoro biely test A dnes12:20 už takýto

ejuska2586
19. okt 2016

@barborapavlikova Áno, je pozitívny. 😉

barborapavlikova
19. okt 2016

@ejuska2586 ďakujem. Konečne som sa dočkala 🙂

lauritkatesty
19. okt 2016

@jajoda tak predsa. Uz len cakat na zaver ✌😘

bale1rinka
19. okt 2016

@denissza ja nechápem načo robiť toľko ovu testov keď ste mali styk asi cez ovu alebo okolo, podľa mňa treba už len čakať či príde menzes lebo takto sa bude dookola motať a zamotávať a tápať...

laydy7777
19. okt 2016

dievčence dnes alebo zajtra by sme sa mali snazit ale som chora a na antibiotikach.myslite ze to nejako ovplyvni vsetko a je to vobec dobre sa snazit aj cez chorobu?

maryemmq
19. okt 2016

Ahojte kocky, dnes mam pozitivny ovu test, no snazenie bolo vcera kedze dnes je moja polovicka v praci 😕

maryemmq
19. okt 2016

Ahojte kocky, dnes mam pizitivny ovu test, snazenie bolo vcera, bo dnes je moja polovicka v praci 😕Podarilo sa niekomu takto otehotniet este pred pozitivnym ovu testom?

nivea777
19. okt 2016

@maryemmq no ovu prebehne este len, takze kludne zajtra este mozte tutu mutu... aj o 2 dni

maryemmq
19. okt 2016

@nivea777 dakujem 😉Skusime este zajtra a uvidime 😊