Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@barborapavlikova hormon sa vylučuje celý mesiac, dôležité je, že nie je testovacia čiarka silnejšia ako vzorová. Podla testov ovu mala prebehnúť 16/17 DC
@jajoda áno mala by byť Vtedy. A je možné pr. že niekedy ma vyššiu "hodnotu" A na druhý nizsiu- že to kolíše? Aby som uviedla na pravú mieru - tento mesiac prvý raz skúšam testy aby som vedela kedy asi mám ovu.este V tom niečom zabehnutá. Dakujem
@barborapavlikova ano LH koliše, vylučuje sa vo vlnach. pokial nie je pozitivny a je tam druha čiarka menšej intenzity, nič to neznamena.
@lauritkatesty
@jajoda
Ďakujem kočky že ste mi to objasnili 🙂
dievčatá doporučte nejaké overené ovulačné testy?
@zuzulkamr kuk do môjho bazáru 🙂 overené 🙂
Ahojte co si o tom myslite? :( snaizme sa viac nez rok ...menzes som mala v auguste len dva dni v septembri ziadna ms dokonca aj tehu priznaky jeden test pozitivny tehu a druhy nie bola som u lekarky ta mi potvrdila ze tehu nie som tak mi dala duphaston a po duphastone do troch dni ms prisla 19.10 trvala 5 dni mavam cykly 35 az 50 dnove kedze pred rokom som vysadila hak ...31.10 idem na folikulometriu tak uvidime ...meriam aj bazalnu teplotu kazde rano 6.00 dneska rano co je 8dc som merala o pol hodinu pozdejsie tak neviem ci teplota plati alebo nie :/ poradte prosim :(
Bazalna teplota nevidno tak napisem 6DC 36.3 7DC 36.3 8DC 36.4- a prave tu som merala o pol hodku pozdejsie
@maruska1170 to su ovulacne?
@kudusko ano su ovulacne
@maruska1170 jedného9juj sa.mas to ok.testiky negatívne a nazalka v normale..aj hlien ti potom napovie kedy sa bude blizit plodne obdobie.nemusis tak skoro testovat ak mavas dlhsie cykly..staxi od nejakeho 12 dc alebo ked objavis plodny hliem
Malo tam by ze sa neznepokojuj.mobil si pise sam 😂😘
@lauritkatesty nevadi poznam to ked mobil si pise co chce 😂😂😍 prvy den mrchy som mala hlien tahavy ako bielok tak prrto som zacala tak skoro ze co ked cez ms buden mat ovulaciu 😕
@lauritkatesty este som zabudla pisat ze pocas ms som tiez merala 1dc 36.2 2dc 36.4 3dczabudla som 4dc 36.2 5dc 36.1
@maruska1170 ja mavam taky hlien napriklad tesne porcje.ale to bude vtedy len prilevom estrogenov.ktore zacnu prevladat v prvej fazi cyklu.len meraj dalej
@lauritkatesty takxe vsetko je vporiadku a vies ki povedat ze ked tak raz silneju a raz slabnu je za tym rast folikulu?
@maruska1170 nie je za tym nic.LH MAS v tele stale a uvolnuje sa v hladinach.podla toho sa neda vycitat ked rastie folikul.testy ti len ukazu potom zvysenu hladinu LH pred ovulaciou.vtedy vyjdu pozitivne
@lauritkatesty ak sa mi objavi silnejsi test bude to asi prvykrat za cele to obdobie testovania 🙂 dakujem a cakam.na tvoje testiky 😙😙😙 len ked som zacala stymito z ebay a pokracujem s tvojimi nebude to velky rozdiel? :/
@maruska1170 nemal by byt 🙂 ak bued mat pred ovulkou mali by všetky vyjst silne. 😉
@lauritkatesty dobre dakujem ti si velmi mila 😙 pomohla si mi velmi 🙂
Tak baby po 53 dnoch konecne prisla mrcha.Mozeme skusat znovu 🙂
@miriam111111 drzim palceky 😊
@barborapavlikova ja som citala,ze ovu prebehne 12 az 48 hodin od posledneho ovu testu a snazit sa bolo treba od prveho pozitivneho az do 22 . Oktobra,to by si mala byt plodna 🙂 Si myslim,podla toho,co som nastudovala 😀
@lauritkatesty prosim ta, vedela by si mi vysvetlit, co znamenaju toe skratky pri tvojich ovu testocj v tvojom albume? Ale pisu tu o tom aj baby na fore. Napr.15 DC a pod. Ake su este skratky? Tolko nad tym rozmyslam a neviem na to dojst. Dakujem 🙂
@fiora94 dc je den cyklu
@fiora94 este je aj DPO,to znamena dni po ovulacii,BT je bazalna teplota... 🙂
Baby chcem vas poprosit o radu. Cyklus mavam 23-29 dni. Testujem sa od 6DC. Testy mi od 14DC trosku stmavli ale zatial stale ziadny pozotiv. Teplotu mam od 13DC stale 36.5-36.6 a nemeni sa. Ze by sim bola bez ovu ? Na to aby este prisla je uz neskoro asi vsak ked za 6 az 12 dni cakam menzes. Mohlo mi pitie alchemilkoveho caju teraz prvy mesiac posunut ovu ?
@baboja88 ešte testuj, mne tiež sem tam ovu skočila až na 22 dc pri 30 dnovom cykle

@zara_24 nieco sa tam risuje ....