icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

babymaminka
29. okt 2016

@lauritkatesty uvidime predrchvilkou na wc mega ovu hlien 😀 tak o 2 dni zvykne byt pozitivny test od neho uvidim teda co dalej 🙂

fiora94
29. okt 2016

@lauritkatesty Ahoj. Chcem sa spýtať. Švrtok mi gynda hovorila že mi dozrieva vajíčko, že o 3-4 dni by som mala mať ovuláciu. Od štvrtka robím ovu testy, ale po druhej čiarke ani stopy. Používam značku Prolamed z ebay stránky, ale už boli dávno kúpené, neviem nájsť dátum exp., možno už sú po záruke. Može byť ten test po záruke už zlý? A ešte sa chcem spýtať, ked niekto mal styk 2 dni a 1 deň pred poztívnom testom môže sa zadariť, alebo je to možné iba do troch dní po pozitívnom teste a pred vôbec? Ďakujem! 🙂

nina4
29. okt 2016

Ahojte tak prvý mesiac som začala s ovu testíkmi + Inofolic cyklus mávam 35-37 dnový skúšam testy od 4 dc.Chcem sa opýtať ked je ovulka tá testovacia čiarka nabehne rýchlešie lebo čo mám aj testy robené tak to trvalo do 10 min kým boli tie čiarky a 7 DC sa mi zdal že možno to už je ako má,ale to je asi ešte negatívny však ? no pre istotu sme sa snažilkovali že keby náhodou 😀 .

nina4
29. okt 2016

hlane že zabudnem dať foto 🙂

korytnacka1981
29. okt 2016

@nina4 ani jeden nie je pozitívny, pokračuj ešte v testovaní 🙂

nina4
29. okt 2016

@korytnacka1981 tak smelo mozem este čakať na ten pravy dakujem za radu 😉

korytnacka1981
29. okt 2016

@nina4 hore pozitívny ovulačný, pod ním tehotenský

lauritkatesty
29. okt 2016

@fiora94 ahoj, este moze vyjst des alebo zajtra pozitivny, či uz si testovala dnes ? ... sex je dobre mat 1-2 dni pred ovulkou a v den ovu samozrejme.. po ovulaci uz je dost kratky čas na to, vajko zije ledva 24 hodin, niekde sa udava ze len 12 hodin. cize v den pozitívneho testu a nasledujuce dva dni sa treba snazit, kedze ovulacie prebehne po pozitívnom teste do 48 hodin.

fiora94
29. okt 2016

@lauritkatesty takze aj pred ovulaciou sa da otehotniet dva dni? Robila som aj dnes a vobec nic. Je mozne ze preto ze su testy mozno po zaruke?

lauritkatesty
29. okt 2016

@fiora94 ano jasne, spermie si dokazu pockat. no toto ti neporadim, či bude chyba v tom, že su po zaruke hmm.. nemala som este take testy, takze fakt neviem ako ukazuju .

fiora94
29. okt 2016

@lauritkatesty oki dakujem. Vsak budem pokracovat v testikoch a uvidim. Ale je mi cudne ze mi dozrieva vajicko a ovulka nikde. A dnes som zase spinila. Hmmm.

lauritkatesty
29. okt 2016

@fiora94 mozno testik vyskoči, nemusi tmavnut postupne.aj zo dna na den moze

fiora94
29. okt 2016

@lauritkatesty dakujem za uistenie,hadam to nepresvihnem 🙂

dzuliett
30. okt 2016

Ahojte žienky 🙂
Som tu nová, ale mám takú otázočku. Začala som s ovulačnými testami. Dnes som 6DC a test hneď ukázal slabú čiarku, slabú ale viditeľnú. Je mi jasné že je negatívny, ale len tak zo zvedavosti ma zaujíma, každý deň tam uvidím čiarku?

miriam111111
30. okt 2016

@dzuliett u kazdej to byva ine ale ja mam napriklad slabu ciarku cely mesiac.Este sa mi nestalo ze by som nemala ziadnu. 🙂

nina4
30. okt 2016

@dzuliett ahoj pozri si moje mám príspevok kusok nad tebou. ja mám tiež od 4DC čiarky slabe aj ked ten 7DC sa mne zdal že mooožno ale že to ešte tiež neni pozitívne a dnes už mam zas slabé.Tak len čakam na ten správny, ale aj tak sme to pre istotu poistili, že ved čo ak náhodou 😀

dzuliett
30. okt 2016

@miriam111111 dakujem 🙂 tak sa teda necham prekvapit ake to bude, snad to neskor rozpoznam kedy bude pozitiv ak ciarka bude stale 🙂

dzuliett
30. okt 2016

@nina4 ano všimla som si tvoje prispevky preto ma to zaujalo ze same ciarky budu, vsak budem šiši z tolkych ciariek😀

nina4
30. okt 2016

@dzuliett ani mi nevrav ja tiež tento mesiac začinám s ovu .Ale tak MM sa nebude hnevať aj keby je čiarka tmavá každý druhý deň 😀

maryemmq
30. okt 2016

Ahojte kocky, toto su moje ovu testy robene z ranneho mocu, od vrchu 8DPO, 9DPO, 10DPO. Myslite ze tmavnu? Na tt je podla mna skoro..

nina4
30. okt 2016

@maryemmq Z ranného nerob. Z poobedného sa majú robiť a zhruba 2 hod.predtým nepi.ešte ich máš negatívne.

maryemmq
30. okt 2016

@nina4 pozitivny ovu som mala 16DC z poobednajsieho, toto skusam uz po ovulke 😊

nina4
30. okt 2016

@maryemmq tak potom drzim palce nech tmavne a coskoro budes robiť tehu test 😉

maryemmq
30. okt 2016

@nina4 dakujem 😉Kiez by tmavol 😌

kata011
30. okt 2016

Skuste mi poradit prosim....1.fotka je robena 13 DC vecer..........2.fotka 14DC naobed.......3. fotka 15DC vecer.....myslim ze ten 14DC by mohlo byt pozitivny lebo ten posledny uz zoslabol.....'....myslíte ze uz ovu bola? Ale k este bude? Ale ro uz mal byt tmavsi ten posledny? Dakujem

kata011
30. okt 2016

@maryemmq podla mna trosicku tmavnuuuu...kedy cakas cca ovu?

kata011
30. okt 2016

@nina4 na ten 7 DC je podla mna pozitivny....ja som tu tiez davala prispevok s podobnym testom ako mas ty na 7 DC a povedali mi ze je negat ....tak nevem ☹ a kedy mavas obvykle ovu?

maryemmq
30. okt 2016

@kata011 praveze ovu uz bola 16DC, toto uz je, 8,9,10 DPO. Skusam tu teoriu ze ak sa zadarilo tak ovu z ranneho mocu by mal tmavnut

babymaminka
30. okt 2016

@lauritkatesty no asi som.sa dockala dnes 16dc robeny teraz o 17.30 no akosi mi k tomu nesedi teplota tak uvidime ci nebude nahodou pozitivny 3 dni ako minuly cyklus 😀

babymaminka
30. okt 2016

Graf ale takto 😀 @lauritkatesty