Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty Ahoj. Chcem sa spýtať. Švrtok mi gynda hovorila že mi dozrieva vajíčko, že o 3-4 dni by som mala mať ovuláciu. Od štvrtka robím ovu testy, ale po druhej čiarke ani stopy. Používam značku Prolamed z ebay stránky, ale už boli dávno kúpené, neviem nájsť dátum exp., možno už sú po záruke. Može byť ten test po záruke už zlý? A ešte sa chcem spýtať, ked niekto mal styk 2 dni a 1 deň pred poztívnom testom môže sa zadariť, alebo je to možné iba do troch dní po pozitívnom teste a pred vôbec? Ďakujem! 🙂
Ahojte tak prvý mesiac som začala s ovu testíkmi + Inofolic cyklus mávam 35-37 dnový skúšam testy od 4 dc.Chcem sa opýtať ked je ovulka tá testovacia čiarka nabehne rýchlešie lebo čo mám aj testy robené tak to trvalo do 10 min kým boli tie čiarky a 7 DC sa mi zdal že možno to už je ako má,ale to je asi ešte negatívny však ? no pre istotu sme sa snažilkovali že keby náhodou 😀 .
@nina4 ani jeden nie je pozitívny, pokračuj ešte v testovaní 🙂
@korytnacka1981 tak smelo mozem este čakať na ten pravy dakujem za radu 😉
@nina4 hore pozitívny ovulačný, pod ním tehotenský
@fiora94 ahoj, este moze vyjst des alebo zajtra pozitivny, či uz si testovala dnes ? ... sex je dobre mat 1-2 dni pred ovulkou a v den ovu samozrejme.. po ovulaci uz je dost kratky čas na to, vajko zije ledva 24 hodin, niekde sa udava ze len 12 hodin. cize v den pozitívneho testu a nasledujuce dva dni sa treba snazit, kedze ovulacie prebehne po pozitívnom teste do 48 hodin.
@lauritkatesty takze aj pred ovulaciou sa da otehotniet dva dni? Robila som aj dnes a vobec nic. Je mozne ze preto ze su testy mozno po zaruke?
@fiora94 ano jasne, spermie si dokazu pockat. no toto ti neporadim, či bude chyba v tom, že su po zaruke hmm.. nemala som este take testy, takze fakt neviem ako ukazuju .
@lauritkatesty oki dakujem. Vsak budem pokracovat v testikoch a uvidim. Ale je mi cudne ze mi dozrieva vajicko a ovulka nikde. A dnes som zase spinila. Hmmm.
@fiora94 mozno testik vyskoči, nemusi tmavnut postupne.aj zo dna na den moze
@lauritkatesty dakujem za uistenie,hadam to nepresvihnem 🙂
Ahojte žienky 🙂
Som tu nová, ale mám takú otázočku. Začala som s ovulačnými testami. Dnes som 6DC a test hneď ukázal slabú čiarku, slabú ale viditeľnú. Je mi jasné že je negatívny, ale len tak zo zvedavosti ma zaujíma, každý deň tam uvidím čiarku?
@dzuliett u kazdej to byva ine ale ja mam napriklad slabu ciarku cely mesiac.Este sa mi nestalo ze by som nemala ziadnu. 🙂
@miriam111111 dakujem 🙂 tak sa teda necham prekvapit ake to bude, snad to neskor rozpoznam kedy bude pozitiv ak ciarka bude stale 🙂
@lauritkatesty no asi som.sa dockala dnes 16dc robeny teraz o 17.30 no akosi mi k tomu nesedi teplota tak uvidime ci nebude nahodou pozitivny 3 dni ako minuly cyklus 😀
Graf ale takto 😀 @lauritkatesty

@lauritkatesty uvidime predrchvilkou na wc mega ovu hlien 😀 tak o 2 dni zvykne byt pozitivny test od neho uvidim teda co dalej 🙂