Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@miriam111111 tak toto by som aj ja rada vedela ja som bola z musom vcera a budem az zajtra a dnes mam mega pozityvny test a aj boli na lavo ako vcera lekar vravel ze lava strana je tento mesiac tak ja dufam ze sa teplota zvysi az sobotu u mna a stihneme este co treba. Ono ovu nastava zevraj 12az24hod po pozityvnom teste tak uz len meraj a uvidis 😁😁 ale test mas silnejsi ten rano
@miriam111111 rano este stmavne a o 2 dni podla mna bude 1 dpo
@kudusko ahoj nevies poradit meriam sice dlhsie ale ovu som nemala nikdy pozityvny ako dnes. S muzom som bola vcera a budem az zajtra dnes aj lavy vajecnik uz boli co som si nikdy ovu boles nevsimala. Myslis ze uz zajtra sa mi zvysi teplota alebo az sobotu. Ze ci sme daco nezmeskali a ak sa zvysi zajtra ma este vyznam sa snazit ci to je neskoro???
@barbi339 ovu testy ukazuju, ze ovulka pride do 24-48 hodin, cize v tom obdobi by boli fajn sa aj snazit.
@miriam111111 Ahoj. Ten vcerajsi bol len skoro pozitivny. Skus este dnes doobeda a podla mna uz bude pozitivny. A potom sa lubit cim skor, idealne do 24-48 hodin. Tak ti prebehne ovulka.
@miriam111111 ano 😉
@miriam111111 čo som ti hovorila že ešte ráno stmavne ako tor je pozitívny test dnes bude ovu a zajtra keď stupnes tak bude 1 dpo😃😍😘
@miriam111111 Ano, ano, ano. Dockala si sa 🙂 Teraz uz len snazilkovat sa 🙂
@kudusko ahoj nejde mi pridat foto tak skusim zajtra z telefonu. Ja len ze dnes uz teplota isla hore aj ked len o stupen ale podla vsetkeho uz je to moja poovulacna. Je to mozne ze hned druhy den po pozit teste stupne ??? Alebo mohla byt ovu hned v ted den?? Ak sa este budeme vecer snazit je tam sanca ci uz vobec??? Lebo este ma rano veru lavi bok pichal.bohuzial vcera sme z muzom neboli spolu... Ak sa to teraz nepodari dalsi mesiac idem na hormonalny profil dufam ze nebude treba... Dokazu spermie zazrak ze im stacilo milovat sa den pred pozityvnym. ?? No ved je to uz asi jedno uz musim aj tak len cakat ze ako to skonci. 😁skusim na obed este ovu test ale uz bude isto negativ.
@miriam111111 no aj ja som mala taký predvčerom aj včera tak my ešte dnes sme poistili ak keď viem že som 1 dpo
@kudusko tak budeme spolu cakat ci sa zadarilo 🙂
@miriam111111 veru potom uz len cakat aj uz odratavam 😄 do 16.11
@lauritkatesty moc ti dakujem za testy.Tento mesiac mi velmi pomohli 🙂
@nina4 drzim silno palceky a ms neprisla a boli to // na tehu teste 🙂 Daj potom vediet. 🙂
@miriam111111 dam ale velmi tomu neverim necítim sa na tehu .Ja zas drzim prsteky tebe nech sa zadari 😉
@nina4 no na to citit sa tehu je este priskoro.Ja som pri dcerke zistila ze som tehu az v 8tt.A to som nemala ani jeden priznak tehotenstva az na to ze som nemala ms lenze to som v tom case mala rovnake problemy s cyklom ako teraz.Minuly cyklus mi meskala ms 3 tyzdne a tehu som nebola.A ty uz mas 4 deticky?To je nadherne 🙂
@miriam111111 veru je a aj zivo poriadne niekedy 😄 len pri poslednom nam stale vraveli ze bude dievcatko a az na poslednom sobe co som prenasala uz nam povedali ze nakoniec to bude chlapcek a volako v nas ostalo to dievcatko take neslnene tak ze este skusime ak Boh da a bude nam este sudene no poviem ti teraz sa uz tak tesim na tehulkovanie ze mi je uplne jedno ci bude chlapciatko alebo bambulka.
Baby ja som z toho uplny jelen.Stiahla som si tu aplikaciu na znacenie ms a je ram aj graf lebo si meriam BT len neviem ako sa to sem da pridat ☹
Ahojte. Poradte mi baby. včera a predvčerom som mala na ovu teste dve rovnako silné čiarky, lenže problém je v tom, že ani včera ani predvčerom sme sa nesnažili, partner nie je doma, ale snažili sme sa deň pred, t. j. stredu a ešte ked dnes večer príde domov, myslíte že je ešte stála šanca? dnes som spravila jeden test a čiarka už nie je silná. Dnes uz asi nie je šanca však?
@lauritkatesty prosim ta,dnes som uz mala ovu test slabsi no a chcem sa opytat ze ked ovu testy ukazuju ze nastane ovu do 24-48 hodin znamena to ze ale moze prist aj ovela skor?napriklad asi za 5 hodin?Lebo vcera som ho mala pozitivny doobeda a poobede som mala dost velke bolesti v lavom vajecniku a dnes uz skoro vobec len obcas uplne jemnucke. 🙂

Tu je este jedna foto