Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@alilka nie podla testu test mo nevysiel vcera bola slaba ciarka ale podla bolesti....no nic asi bude lepsie to este par dni poistit a vy ked pridete k doktorovi sa spytate ci bola ovulka?? Ja mam asi divnu doktorku neviem..
@adria88 takze 24.decembra cakame 2 palicky ☺☺ a mozno tu bude aj 6 paliciek to by bolo super
@milos32nika21 nie ja som brala clostylbegit a preto chodím na kontrolu či mi rastú folikuly a ako sa správajú .My sa snažíme prvý mesiac teraz ale toto s liekmi a folikumetriou mi navrhla doktorka nie ja som s tým prisla. Moja doki je strašne super..😃 a poistiť to môžeš,ale keď ste mali sexom včera dnes nemusí. Stačí obden..Aj doki mi tak vravela..😃ja viem aj podľa seba že nie každý deň sa chce,človek býva neraz unavený a hlavne chlapi 😃
Ahojte.Mna už asi porazí tešila som sa ako krásne mi na 20 DC ukázalo pozitívny ovu testik a včera na 21DC už trošku testovacia zoslabla tak ,že hurá už je negatívny.Ale dnes som znovu urobila nech vidím testovaciu čiarku úplne bledú a ona zas zosilnela dokonca viac ako na ten 20 DC .
Tak teraz mám ako vlastne rátať ovuláciu od 20 DC či od dnes 22 DC.
Prepáčte my ,že tu otravujem no ja sa v tomto ešte len zabieham minulý cyklus to bolo jasne hned.
Prikladám aj fotky . Je to pred zaschnutím aby bolo objektívne porovnanie.ešte že som si ich nevymazala z mobilu 😅 😀
@milos32nika21 juuuuu 😍 no tak to by boli Vianoce, ako sa patrí 🤰🙂🙏
@nina4 Niekedy mozes zaznamenat aj vzostup aj pokles hormonu. Cize kludne moze byt, ze 20dc ti hormon stupal, 21dc si mala ovulku a 22dc ti uz klesa. Ale mozno sa mylim. Ja ked som take mala, tak som mala pozitivne testy2-3 dni za sebou.
@ejuska2586 dakujem ti moja za odpoved. ja som sa bala ci mi to niako zle neukazuje kôli chorobe co som mala crevnu.
@nina4 ja viem ze je to asi blbost ale nemohla si mat napriklad ovu 2x ak ti dozreli viacere vajicka?To ma len napadlo ale takto to asi nefunguje.
@miriam111111 vies ze to napadlo aj mna len som sa to bala sem napisat aby sa mi nesmiali .Kedysi mi gyn. povedal ze ked nemam jeden vajcovod tak si volako vypomahaju ci co.Ale teraz ma to este viac laka testnut aj zajtra a pokil neuvid tu testovaciu slabú tak ma to neprejde😅
@alilka no nato ze sa snazite prvy mesiac sa pekne o teba stara ako pises....inak ako vidim u kocky hore tak taketo ovu testy ako som mala vcera mozem mat este dalsi tyzden dokedy budem mat ovu a bolesti strasne uz teraz porazi ma nechapem tomu asi by som mala ist k doktorke preco tie bolesti ked ovu testy negativne
@milos32nika21 ono vieš veľa bab písali že ovu testy mali negat.A ovu prebehla..Každá sme iná,možno test nezaznamena ..Alebo sa ti ten hormón drží krátko v tele a presvihla si to 😃 každopádne ak bude pravidelný sex tam by si to potom presvihnut nemala 😉
No baby sledujte to..Predvčerom,včera a dnes .No neverím že včera bol pozitívny a dnes už ani náznak..Začínam nadobúdať mienku že tie ovu testy Rapiclear sú akurát tak na pred . Vrchné 2 sú pepino..Škoda že som nemala doma ajj ten dnes a by som urobila z jedného moču obe značky 😁
@alilka ten prvý máš cca taký, ako ja v sobotu, ak by som ale testovala v nedeľu, bolo by možné, že aj ja budem mať pozitív a potom to už len slablo... typujem, že dnes už neni nič... ale podľa tohoto je ten Rapiclear asi vadný, keďže neukazuje vôbec nič... no veď zajtra sa Ti Dr. vyjadrí 😉
@adria88 ale ja Rapiclear som používala aj štvrtok,piatok, sobota,nedeľa, a nič tam nebolo..Ani na jednom..V pondelok som mala pauzu a utorok,stredu boli tie 2pepino,čo sú na obrázku..S dnes znova Rapiclear ten spodný a znova nič..Na ním nieje ani napísaná citlivosť aby som aspoň to porovnala..Lebo ten pepino bol 20tkovy..
@alilka cooze no ja tomu nechapem ja spravim az zajtra test...mtak ty si mala dnes uz ovulku podla testu
@adria88 a ešte vieš keď som včera bola u doki ovu ešte nebola..Ak by aj prebehla tak jedine v noci alebo dnes cez deň. Tým pádom by tam ten LH ešte musel byť .Preto začínam pochybovať o tejto značke ovu testou 😃 a nad tebou som ešte premýšľa,neskúšala si skúšať v akom položení máš krcok?Aj podľa toho sa dá určiť či ovu bola alebo nie 😃
@milos32nika21 áno ja už tomu nechápem .😎 Veď keby som mala dnes tu ovulku nemala by tam tá druhá ciarka ešte byt?Mala by slabnúť a nie bum a zrazu nič..Či?😃
Ahojte idem skúsiť ovu test prvý krát a chcem sa opýtať keď že mám 29 dňový cyklus kedy mám začať s testovaním podľa toho čo som čítala tak by som s tým mala začať 19teho .. ( ms som mala 4 teho ) ďakujem za odpovede 😉
@milos32nika21 čo za testy si používala??Skús pepino ako som písala..Majú ich aj v tescu🙂

@milos32nika21 podľa ovu testov vieš že bola ovulka??Lebo vidíš aj mne ukázali poz a pritom ešte ovulka nebola .Ešte sa len chystá. Zajtra doki povie či už bola 😁nooo a 5 dní po ovulke ti isto test neukáže ani ducha 😃 počítajú kým by sa zahniezdilo atď atď ten celý proces .Minimum tých 10dni a viac 😊