Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@cvikla12 No drzim palce v kazdom pripade. Dve zakladne podmienky...ovulacia a dodanie materialu na oplodnenie... splnene 😀 Tak teraz uz len verit matke prirode 🙂
@myskahryzka
@laurita12 kočky mi sme tiež prišli o synčeka v septembri bola som v 25tt keď mi umrel v brušku. O bábätko sa snažíme tri mesiace a plodný hlien mám až tento mesiac. Po pôrode teda podľa doktorov po potrate som mala úplne sucho teda bez hlienu až tento mesiac som pekne dokázala rozoznať hlien ... Myslím si že to chcelo nejaký čas kým sa to da do poriadku. Už aj cyklus sa mi upravil tak dúfame že sa nám podarí. Budem vám držať palčeky nech sa vám podarí 😉
@myskahryzka tak tak už len veriť. A máme ešte jedno plus anjelika v nebičku čo na nás dáva pozor.
@myskahryzka Všetko sa deje pre niečo,a asi na tom dačo pravdy bude.Jediné šťastie je,že mám doma už jednu veľkú 3 ročnú nezbednicu 🙂 presne to isté aj u mňa,všetko iné,a ovulka býva tak bolestivá, že by som ani testy nepotrebovala a viem, že ju mám.Test som mala riadne pozitívny v deň ovulácie.Ďakujem
@cvikla12 A okrem anjelika mas aj ine deticky, ci to bolo prve?
@laurita12 Urcite ano.. lahsie je im takto..anjelikom, ako by sa potom mali trapit na svete. Ja mam tiez uz jedno dieta.. 11 rocneho chalana. Ten surodenca nechce, ale ma smolu.. Maminka nie ze chce, ale tuzi po babatku 😀 Uz riesi, ako mu budem ospravedlnenky pisat, ked do skoly nepojde kvoli vrestiacemu babatku (v noci) vo vedlajsej izbe 😀
@myskahryzka to fakt toto rieši? Ja odpadnem, čo tie deti nevymyslia. Nakoniec bude drobca tak stískať, že až 😂
@myskahryzka to bolo naše prvé veľmi sme sa tešili. Manžel pred rokom keď sme plánovali svadbu mi povedal taký svoj sen. Kúpiť domček, mať nádhernú svadbu a po svadbe synčeka. A tak aj bolo mesiac pred svadbou sme kúpili domček, dva týždne pred svadbou som zistila ze som tehotná potom sme mali nádhernú svadbu a všetko bolo perfektne. Až do 20tt kedy začal malý mať problémy od vtedy začala naša nočná mora :'( nekonečné vyšetrenia kopu ihiel do maternice a kopu ďalších hrozných veci a v 25tt prestalo byť srdiečko :'(
@crazy_girl1 😀 Hej, ked chce, vie byt velmi prakticky zmyslajuce dieta 😀 ale len ked mu to vyhovuje samozrejme.
@myskahryzka Tak to máš potom riadneho šintra doma :D keď už takto uvažuje :D moja zas túži po bračekovi alebo sestričke,minule mi povedala, že chce aj bračeka aj sestričku naraz :D ale určite by sa tešil,to teraz tak vypráva,ako každé dieťa v jeho veku,ale keď už bude tak sa bude aj on starať,či? 🙂
@cvikla12 To mi je moc luto. Taketo veci by sa nemali stavat. Ale stale mate jeden druheho a co nevidiet budete mat aj zdrave babatko, ktore zahoji vase rany 🙂
@myskahryzka presne tak môj manžel je úžasný ešte že ho mám. Ďakujem za povzbudenie ešte nás čaká dlhá a ťažká cesta ale to zvládneme keď máme jeden druhého.
@laurita12 Vies co, ked som bola v maji tehotna, tak sa velmi netesil. Dokonca si aj poplakal od sameho nestastia, ktore sa mu prihodilo. 😀 Ale to bol len prvotny sok. Po par tyzdnoch nas, strojcov jeho najvacsieho nestastia, prestal nenavidiet. 😀
@laurita12 No tvoja mala je podarena. To teda mas co robit, aby si dvojicky domov priniesla 🙂 k spokojnosti 🙂
@cvikla12 A aj viete co sa stalo vasmu babatku?
@myskahryzka áno z pitvy zistili neonatalna hemochromatoza sa to volá
@cvikla12 A je to dedicne.. teda, je sanca, ze by sa to mohlo zopakovat?
@myskahryzka na Slovensku o tom moc nevedia je veľmi málo prípadov ja viem len o troch prípadoch. Jeden pár som našla aj tu na konikovi a zistila som že majú už dve detičky. Náš prípad si zobrali na starosti tí istí doktory čo pomohli aj im. Keď počas tehotenstva budem chodiť do nemocníce každý týždeň na infúzie tak je dosť veľká pravdepodobnosť že donosim bábätko.
Kočky keď už som mala pozitívny test tak tento mesiac už nemusím robiť? Či ešte zo dva dni pre istotu áno.
@cvikla12 Tak ti moc drzim palce, aby sa vam to podarilo a mali ste zdrave babatko. Po pozitivnom teste by som sa este tak tri dni posnazila na tvojom mieste. Ved nevies kedy presne bude ta ovulacia.. ci o 12, 24, alebo 48 hodin.
@myskahryzka ďakujem veľmi pekne 😀 a určite sa budeme snažiť 😉
@zunajda Ahoj. Este mu kusocek chyba. Skus urobit poobede okolo stvrtej.
Baby, dva dni po sebe pozitívny ovulacny test - ovulácia uz prebehla alebo nie?
@fernetstonikom to zistíš podľa bt, ja som mala min mesiac pozitívny ovu test 4 dni po sebe od 13 DC do 16 DC a 17 DC bola ovu.
@fernetstonikom
P.S. Na foto to mozno tak nevyzerá ale od toho 13 DC bola testovacia čiarka silnejšia od kontrolnej, výsledok prečítaný 5 min po ocikani.
Len vybledly než som ich zalepila, 15 DC som tester zalepila hneď po 5 min.. To len aby ta to memylilo...

@myskahryzka sa moc teším dúfam že sa nám to tento mesiac podarí 😀