Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@myskahryzka vazne?a ja rozmyslam prevo tam je stale ta druha ciarka,no tak teraz ani neviem kedy vlastne ta ovulacia bola.Tak necham sa prekvapit za 12dni ci pride ms alebo nie
@majuska77 dva dni dozadu som sem dala foto s mojimi testami za cely mesiac. Ak chces pozri. Tiez to tak mam. A aj co som tu videla take serie testov.. vacsinou to tak mali. No a drzim palce. Snad si sa do nej trafila. 😉
@myskahryzka musim to popozerat 🙂..dakujem 🙂
Dva dni pozitivny a dnes uz negativny test- cize ovulka uz asi prebehla a dnes to este poistime.
@cvikla12 treti zospodu je pozitivny. ovulacia do 48 hodin od pozitívneho.
@lauritkatesty tie ostatné sú už negatívne? Mne sa zdajú dosť silné
@cvikla12 negativne, lebo čiarka nema rovnaku intenzitu ako kontrolna. pozitivne sa beru pri ovu testoch len ked su rovnake čiarky, pripadne ked je testovacia ešte silnejšia .
@lauritkatesty OK ďakujem za názor snazilkujeme od 14 DC každý deň dúfame že sa podarí 🙂 dnes to ešte poistime
@vbb21 ahoj. Tu predava @lauritkatesty . Spolahlive a za dobru cenu.
pisala som IP . vdaka 🙂
@stevvvka to by aj mna zaujimalo...
Lebo ja tiez kojim a hoci ma mala 16mes, v noci je dost vampir, semtam ju aj nosit treba. cize ten pohyb a podla mna aj kojenie mozu skreslovat vysledky. este jedna vec-kupila som si teplomer priamo urceny na meranie bazal.teploty, od lauritkatesty ale treba drzat vzdy dlhsie ako to zapipa, mne este pozapipani vystupila teplota aj o pol stupna hore. inak je to dost blbe ked mas dieta v izbe lebo mne napr pipa 10x za sebou,,,,tak vzdy len trpnem ci sa mala nezobudi.
ahojte.. prosim o radu 🙂 ... robim ovu testy... mam dlhe cykly, teraz som 40DC a na 35DC som mala tmavy nie vsak uplne jasny pozitivny ovu test...postupne silneli a odvtedy doteraz uplne slabnu... myslite ze mohla byt ovu vtedy?
@123choco123 no teoreticky. hlien je aky ?? dobre by to bolo potvrdit meranim BT.. tak by si videla či naozaj prebehla.
@nata308
mozes zmerat aj v kupelni.. tych par krokov to neovplyvni, uz to mam odsledovane 🙂
ja meriam pri umyvani zubov ked sedim na vani
@lauritkatesty hlien bol vtedy ciry ale nebol natahovaci..taky vodovy skor .. musim zacat asi aj to k tym testom...zacala som brat Vitex, mozno aj z toho to tak skace
@123choco123 a teraz je aky ? uz je kremovy a husty ?? to uz by potom mohlo byt po
@lauritkatesty ano, biely husty
@123choco123 a čiarky boli aspon skoro rovnake ?
@lauritkatesty ano, chybalo jej trosku k dokonalosti..bola najtmavsia tento mesiac. skoda ze nie som doma by som odfotila :-/
tak potom je mozne ze uz naozaj prebehla
@lauritkatesty no uvidime kedy pride MS 🙂 dakujem za rady
@kacenaaa kolky den cyklu ?? ktore su posledne ??
@lauritkatesty posledný je vrchný som 32 DC a mávam okolo 40 dňové cykly :/ aj menej
@lauritkatesty vrchné má posledne

@fernetstonikom Urcite ano. Vacsinou ma kazda dva dni ten test pozitivny.