Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty bola som pred vyše týždňom U lekára lebo som štyri dni spinila on si myslel že to mohlo byť ovuláciou alebo či som práve neotehotnela a to neviem práve... Preto neviem čo znamenajú tie testy
@kacenaaa no skus tehu testik
@kacenaaa jaj uz si robila?? a hlien maš aky ?
@lauritkatesty taký priesvitno biely
@kacenaaa hmm tak to moze byt aj ovulačny 🙂
pre istotu sa snazte
@lauritkatesty chcela by som sa poradit obladom testu. Dnes som mala taky husty bielkovy hlien, bolo ho vela a natiahol sa z wc papiera asi na 10 cm (Sorry za detaily). A testik takyto... Mam skusit testnut este vecer? Co myslis, kedy je najlepsie sa snazit? Chceli by sme teane pred, pocula som, vraj je vacsia sanca na chlapca.🙂
@kukadielko ahoj, no podla mna by stačilo az zajtra, ale istota je gulomet, mozes este vecer urobit.. taky hlienik mozes mat aj par dni pred ovulkou.
@lauritkatesty snazit sa mozeme iba vecer, lebo nasej malej slecne sa cez den nechce spat. Tak teda vyskusam este radsej aj vecer. Dakujem
@lauritkatesty este otazka, mam momentalne kasel, bola som u lekarky a crp mam negativne a atb mi nedala, takze klasika som sa niekde nadychala studeneho vzduchu. Myslis, ze sa mozeme aj tak snazit, alebo je lepsie pockat?
@kukadielko jasne ze mozte 😉 to nevadi
@lauritkatesty a vecerny test...
@kukadielko este kúsoček, takze predpokladam, ze zajtra okolo obeda uz by mal byt silny
@lauritkatesty tak mame sexikovat az zajtra? Nemoze sa stat, ze to prepasnem?
@kukadielko no aj keby bol dnes vrchol a bude sex zajtra neprepasneš to, lebo ovulka je do 48 hodin po vrchole. a este aj po ovulke je tam urcity cas cca 12-24 hodin, kym zije vajko.
@lauritkatesty jasne, dakujem ti velmi pekne. 😉
Ahojte dievcata..v piatok a vcera som mala pozitivny ovutest..cize som si ich ozancila ako 18-19DC pričom v piatok som pocitovala neskutocnu bolest v lavom vajecniku ako kazdy mesiac - cize som si vyvodila ze to bude zrejme ovulacna bolest..dnes mam test uz slabsi...mam ho oznacit ako 1DPO ci uz ako 2DPO?Mozno blbá otázka ja viem, ale vobec sa do toho nevyznam a kazda rada mi len pomoze..dakujem 😇🙏
@janulino ja by som dala 1 dpo
@lauritkatesty dakujem 🙏
@lauritkatesty dobre si predpokladala... dnes je uz pozitivny 😉
Minuly cyklus som mala ovu 45dc a ms som dostala na 68den...
@123choco123
@123choco123 riešila si tie dlhy cykly s lekarom ??
a aj tak nejde mi do hlavy jak si mohla mat ovulku na 45 dc a ms prišla az o 23 dni neskor, taka dlha LF predsa nebyva, to by bolo uz tehotenstvo.. maximum je tych 15-16 dni
mala si nejak potvrdenu?? BT nemeriaš ??
@lauritkatesty ano riešila chcel mi dat HaK ale ja to nechcem, a zatial sa nesnažíme uplne na plno to chcem az po svadbe v lete...zatial si sledujem tie moje šialene cykly a teraz som si kupila Vitex vraj to pomáha uvidime beriem ho len dva tyzdne
@123choco123 ale tak mal ta poriadne vyšetrit aby zistil pričinu, nie hned chemiu skušat ☹

@kacenaaa a odkedy testuješ?? tehu test si skušala ?
ci uz mas aj otestovanu ovulku ? okolo 17 dc