icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritkatesty
27. jan 2017

@kacenaaa a odkedy testuješ?? tehu test si skušala ?
ci uz mas aj otestovanu ovulku ? okolo 17 dc

majuska77
27. jan 2017

@kacenaaa a to mozes byt asi tehotna nie?ked si yz 32DC a mas pozit.ovu test.

kacenaaa
27. jan 2017

@lauritkatesty bola som pred vyše týždňom U lekára lebo som štyri dni spinila on si myslel že to mohlo byť ovuláciou alebo či som práve neotehotnela a to neviem práve... Preto neviem čo znamenajú tie testy

kacenaaa
27. jan 2017

@majuska77 to práve neviem ešte mi to nemeska a tehu test zatiaľ nič :/

lauritkatesty
27. jan 2017

@kacenaaa no skus tehu testik

lauritkatesty
27. jan 2017

@kacenaaa jaj uz si robila?? a hlien maš aky ?

kacenaaa
27. jan 2017

@lauritkatesty taký priesvitno biely

lauritkatesty
27. jan 2017

@kacenaaa hmm tak to moze byt aj ovulačny 🙂
pre istotu sa snazte

kukadielko
28. jan 2017

@lauritkatesty chcela by som sa poradit obladom testu. Dnes som mala taky husty bielkovy hlien, bolo ho vela a natiahol sa z wc papiera asi na 10 cm (Sorry za detaily). A testik takyto... Mam skusit testnut este vecer? Co myslis, kedy je najlepsie sa snazit? Chceli by sme teane pred, pocula som, vraj je vacsia sanca na chlapca.🙂

lauritkatesty
28. jan 2017

@kukadielko ahoj, no podla mna by stačilo az zajtra, ale istota je gulomet, mozes este vecer urobit.. taky hlienik mozes mat aj par dni pred ovulkou.

kukadielko
28. jan 2017

@lauritkatesty snazit sa mozeme iba vecer, lebo nasej malej slecne sa cez den nechce spat. Tak teda vyskusam este radsej aj vecer. Dakujem

kukadielko
28. jan 2017

@lauritkatesty este otazka, mam momentalne kasel, bola som u lekarky a crp mam negativne a atb mi nedala, takze klasika som sa niekde nadychala studeneho vzduchu. Myslis, ze sa mozeme aj tak snazit, alebo je lepsie pockat?

lauritkatesty
28. jan 2017

@kukadielko jasne ze mozte 😉 to nevadi

kukadielko
28. jan 2017

@lauritkatesty a vecerny test...

lauritkatesty
28. jan 2017

@kukadielko este kúsoček, takze predpokladam, ze zajtra okolo obeda uz by mal byt silny

kukadielko
28. jan 2017

@lauritkatesty tak mame sexikovat az zajtra? Nemoze sa stat, ze to prepasnem?

lauritkatesty
28. jan 2017

@kukadielko no aj keby bol dnes vrchol a bude sex zajtra neprepasneš to, lebo ovulka je do 48 hodin po vrchole. a este aj po ovulke je tam urcity cas cca 12-24 hodin, kym zije vajko.

kukadielko
28. jan 2017

@lauritkatesty jasne, dakujem ti velmi pekne. 😉

janulino
29. jan 2017

Ahojte dievcata..v piatok a vcera som mala pozitivny ovutest..cize som si ich ozancila ako 18-19DC pričom v piatok som pocitovala neskutocnu bolest v lavom vajecniku ako kazdy mesiac - cize som si vyvodila ze to bude zrejme ovulacna bolest..dnes mam test uz slabsi...mam ho oznacit ako 1DPO ci uz ako 2DPO?Mozno blbá otázka ja viem, ale vobec sa do toho nevyznam a kazda rada mi len pomoze..dakujem 😇🙏

lauritkatesty
29. jan 2017

@janulino ja by som dala 1 dpo

janulino
29. jan 2017

@lauritkatesty dakujem 🙏

kukadielko
29. jan 2017

@lauritkatesty dobre si predpokladala... dnes je uz pozitivny 😉

123choco123
29. jan 2017

Ahojte, baby myslite ze to moze takto farebne skákať?...uz mn asi tretí den bolesti v podbrušku ako na ms vyzera ze ovu asi nebola :( iba ak su to ovu bolesti a este len pride..ked to moje telo si robi co chce...cyklus mam cca 75dni ako kedy

123choco123
29. jan 2017

Minuly cyklus som mala ovu 45dc a ms som dostala na 68den...

slniecko4
29. jan 2017

Ahojte,chcela by som sa spytat,je toto pozitivny ovu test?

kacenaaa
29. jan 2017

@slniecko4 ešte nie 😔

lauritkatesty
29. jan 2017

@123choco123
@123choco123 riešila si tie dlhy cykly s lekarom ??
a aj tak nejde mi do hlavy jak si mohla mat ovulku na 45 dc a ms prišla az o 23 dni neskor, taka dlha LF predsa nebyva, to by bolo uz tehotenstvo.. maximum je tych 15-16 dni
mala si nejak potvrdenu?? BT nemeriaš ??

slniecko4
29. jan 2017

@kacenaaa ďakujem krásne,nemám s tým skúsenosti,testujem prvý mesiac. 🙂

123choco123
29. jan 2017

@lauritkatesty ano riešila chcel mi dat HaK ale ja to nechcem, a zatial sa nesnažíme uplne na plno to chcem az po svadbe v lete...zatial si sledujem tie moje šialene cykly a teraz som si kupila Vitex vraj to pomáha uvidime beriem ho len dva tyzdne

lauritkatesty
29. jan 2017

@123choco123 ale tak mal ta poriadne vyšetrit aby zistil pričinu, nie hned chemiu skušat ☹