icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lili1313
8. feb 2017

Ahojte, máte niektorá skúsenosť, že bazálna teplota v pohode ukáže ovuláciu, hlien číry, ovulačné bolesti a pritom test nič? Mne sa ešte nepodarilo zachytiť testom, čiarka žiadna alebo len slabučká - keď sa ukáže slabá čiarka, tak onedlho teplota potvrdí ovu. Ale takú riadnu čiarku som za pár mesiacov nenamerala.

bevab
8. feb 2017

Ahojte, idem sa k vam podarit kedze sa tiez snazime a nemam vela skusenost ako je to s ovulkou. Ked su jasne priznaky bolesti, hlien...kedy nasledne sa mame s muzom pokusit. Dnes je streda a podla kalkulacky mi ovulka vychadza na piatok. Je to mozne ? Dakujem za vsetky rady 🙂

ejuska2586
8. feb 2017

@bevab Kalendárová metóta ti veľa nepovie. Predpokladám, že nemeriaš bazálnu teplotu, ani si nerobíš ovu testy. Aké dlhé mávaš cykli? A vieš, kedy cca mávaš bolesti a hlien, na ktorý deň cyklu?

ejuska2586
8. feb 2017

@lili1313 Možno máš príliš silné testy (20tkové) a jednoducho nevystihneš vrchol. Alebo piješ veľa tekutín pred testovaním a moč je príliš preriedený. Poradím ti len toľko, aby si testovala viac krát denne, keď sa výtok zmení z mliečneho na číri.

bevab
8. feb 2017

@ejuska2586 Nie nemeriam, ani netestujem. Cyklus 31-32 dni. Posledny 32 dni. Hlien je od vcera a bolesti dnes. Dakujeeeem 🙂

ejuska2586
8. feb 2017

@bevab Ak predpokladám, že máš poovulačnú fázu 14 dní (to je taká bežná), tak vy si mala mať ovuláciu na 18ty deň cyklu čiže 18ty deň od začiatku krvácania. Koľko máš teraz od menštruácie? A hlien je aký? Biely, či priesvitný?

bevab
8. feb 2017

@ejuska2586 13 den od zaciatku menzesu a 6 den od skoncenia a hlien je priesvitny aj s primesou krvi.. Dakujeeem.

ejuska2586
8. feb 2017

@bevab Tak to je este skoro, podla mna. Tak koncom tyzdna bude podla mna ovulka.

bevab
8. feb 2017

@ejuska2586 Aha ok. Tak dakujem 🙂

laydy7777
8. feb 2017

Ahojte. Chcem sa opytat ked som chora a snazime sa o babetko je tu nejaka sanca ze otehotniem ked mam ovulku teraz aj ked som chora? Moc asi nie....

butterfly333
8. feb 2017

@laydy7777 mojej sestre sa tiež teraz tak zadarilo prave cez chripku a teplotu mala a ostala tehu.

cvikla12
8. feb 2017

@laydy7777 ja som bola tiež dosť chorá aj antibiotiká som brala ale také čo môžu aj tehotne brať keďže som doktorku upozorňovala že sa snažíme o bábo a tehu testy pozitívne 😀 takže choroba by nemala ovplyvniť či otehotnies.

laydy7777
8. feb 2017

@cvikla12 super potesili ste ma tak sup sup to vypotit. Dakujem

cvikla12
8. feb 2017

@laydy7777 už som fajn zajtra idem na kontrolu a v pondelok ku gynekologičke dúfam že bude všetko v poriadku z našim zázrakom.

laydy7777
9. feb 2017

@cvikla12 my sa snazime uz 2 roky a nic zdravy sme len to akosi nikdy nevyslo uz son na prasky z toho. A gratulujem k drobcovi a drzim palce nech ste uz len zdravucky.

cvikla12
9. feb 2017

@laydy7777 tak super že sa vám podarilo. Všetko príde v ten správny čas. Ďakujem dúfame že toto tehu už bude úspešné až do konca 😍

cvikla12
9. feb 2017

@cvikla12 teda dúfam že sa vám podarilo 😉 a moc držím palčeky 😘

laydy7777
9. feb 2017

@cvikla12
Len som akosi zmetena robim si testy ovu uz dlhsie a vzdy mi vysiel jeden pozitivny a vedela som cca na kolky den a citila som aj v podbrusku a teraz som mala na 9 ty den silnejsiu ciarku testovaciu ale nie taku ako ta druha tak som to povazovala ze bude silniet kedze mavam ovulku od 15 do 17 DC a ona mrcha slabne ako nechapem ci to ma vplyv ta chripka lebo nikdy som to predtym nemala a to testujem vyse roka aj bazalnu meriam.

cvikla12
9. feb 2017

@laydy7777 ovu môže choroba posunúť. A snažilkovali ste na ten 9 deň pre istotu?

laydy7777
9. feb 2017

@cvikla12 ano snazili. Snazime sa stale. Mala som aj clostylbegit a teraz som so objednala matersku kasicku mam asi 2 mesiace tak dufam aby to uz bolo.

cvikla12
9. feb 2017

@laydy7777 moc vám držím palčeky. U nás nie je problém počať bábätko u nás je problém donosit tak dúfame že sa teraz podarí.

maruska1170
9. feb 2017

Prvykrat za cely mesiac mi teplota stupla takto ...vzdy skakali a boli anovulaky ...teraz moze ist na dobrej ceste a nase vytuzene babo predsa bude 😔

martina08021985
9. feb 2017

@alex999 mozem nazov ovu testu?

laydy7777
9. feb 2017

@cvikla12 pre nas co tak tuzime a vieme mu dat vsetko sa nedari a tie co nechcu maju hned. Niekedy je to tazke kazdy mesiac cakat a cakat..... Drzim palce nech to konecne vyjde.

mokilko
9. feb 2017

Ahojte zlaticka. Mozno mi pomozete. Vcera som bola na gynde, po sone mudr skonstatoval ze ovu uz prebehla,ze je vidiet na vajecniku zlte teliesko. Vcera som bola 17dc. Trosku som bola prekvapena lebo testujem ovu testami a ciarka stale slaba asi od 8dc. Postupne sice nabera na sile ale to je nepodstatne. Dnes namna na ovu teste vyhupla dost vyrazna ciarka.nieje este pozitivny ale aj tak. Tak kurna bola ovu alebo nebola?😖

mokilko
9. feb 2017

Vrchne 13-17dc a najspodnejsi dnesny.

cvikla12
9. feb 2017

@laydy7777 presne toto som si hovorila keď sme prišli o synčeka. Pozná ženy ktoré vedeli ze sú tehotne a pili pálenku a fajčili jednu cigaretu od druhej. To tak nie je fér mi by sme nášmu dieťatku dali všetko.

cvikla12
9. feb 2017

@mokilko podľa ovu testov ešte len bude hmmm skúste snažilkovať hádam sa zadari. Držím palčeky.

mokilko
9. feb 2017

@cvikla12 ale co ten mudr? Jasne mi na sone ukazal,ze folikul prasknuty,dokonca uz mozno den-dva dozadu. Zlte teliesko. Ja tomu nerozumiem :(