Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@mokilko kedy mas dostat MS??
@kotatko1232 aj hlienik dnes uz kremovy.. ale krcok stale hore,len uz tvrdsi.... no ja neviem
@mokilko ja som bola vo stvrtok u dokiho a on ze zachvilku prebehne ovulka ze pocita buduci tyzden.cize tento ze toho 6-7 a aj tak bolo ...a dnes ma bolia vajecniky podbrusko a krize....
@mokilko ja som dnes napr mala po utreti hlien ako vajecny bielok ale iba kusok a po chvilke som sla zase na WC a uz bol biely ...
@kotatko1232 to by na tehu ovu testik bolo nejak prilis skoro,nie? Som len 19DC
@kotatko1232 podla mudr som dnes max 4DPO
@kotatko1232
@mokilko kočky ja mam pozitívne tehu testy len sa bojím či je všetko OK. Ten duch je z minulého týždňa zo štvrtka, Digitálny test je zo soboty a ten mama rest je zo stredy. Takže sa s manželom moc tešíme ale aj bojíme.
@kotatko1232 no tak proste nedostaneme. Dohodnute? 😈
@mokilko
@kotatko1232 juj baby manžel je úplne nadšený ja tiež len sa neviem zbaviť toho strachu. Keď už v pondelok budem mať po vyšetrení a bude všetko OK budem už konečne kľudná.
@cvikla12 ja si myslim ze si a nemas sa coho bat 🙂
@mokilko tak to je jasne...nemozeme dostat aj keby co bolo 😀
@kotatko1232 sledujem. Uz 4 dni je hnusak hore, az dovcera makky,dnes uz malilinko tvrdne.
@kotatko1232 áno krčok sledujem je tam jasná zátka a je tvrdý a zavretý.
@cvikla12 A JE HORE alebo dole??
ja ho mam hore a vela hlienu pri nom...
@kotatko1232 dúfam že máš pravdu 🙏
@cvikla12 a ako citis tu zatku??
@kotatko1232 no je hore. A zatku no čo som čítala tak podľa toho je to veľa hlienu taká ako hrčka. A aj veľa hlienu okolo krčku.

@mokilko ak budes mat este cca 2 dni rovnaky test tak si tehulka 😀