Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@alilka A POTOM PRECO MA CVIKLA12 hore a vela hlienu a je tehulka ??
tak ja som len 5-6dpo to je skoro mozno este padne 😀
@cvikla12
@kotatko1232 dam este vecer okolo 19.00 este jeden a ak bude takyto je to jasne. Ovu asi zajtra-pozajtra. LF mavam 12 dni. Tak mrchu mozem cakat asi az 23.2
@mokilko uvidis...mi mame lekaren zavretu ma porazi...dnes ma dovolenku....ako naschval.....
@kotatko1232 to potesi teda...
@kotatko1232 ono ja som sa asi zle vyjadrila ja ho mam ľahko hmatatelny ... To teda asi znamená že je dole ospravedlňujem sa
@kotatko1232 to ja neviem prečo niesom lekár 😂😂 ale veď aj v tehu sa hovorí o skracovani krčka napr.pred pôrodom a tak..Z toho všetkého čo som pocitala to viem tak že ten krcok je v tehu dlhý a tvrdý..😁 kuk tu.. http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
Som volala akurat s mm, tak vecer akcia ista 🙂)))
@alilka z toho obrazka som vycitala ze ak ide MS tak ma byt uplne dole pri otvore do Posvy...a ked si tehu ma byt od posvy daleko uplne hore
@kotatko1232 z obrazku som pochopila ze pocas ovu je hore (cize tazko nahmatatelny, musis si prst vrazit hlboko 🙂 )
Ale nepise sa tam,co sa s nim stane po oplodneni.
@mokilko ja som ovulku uz mala a moje je tazko nahmatatelny 🙂
@kotatko1232 takže ak som to pochopila a teraz už dúfam správne tak pred MS bližšie k pochve takže ľahko hmatatelny a tvrdy počas ovu mekne a je bližšie k maternici a potom po ovu tvrdne a je zase dole bližšie k pochve a po oplodnení tak ostáva?
@mokilko
TO ZNAMENA ZE MA BYT ASI UPLNE DOLE PRI OTVORE DO POSVY...
😀 😀
@mokilko áno počas ovu je hore..Ťažko hmatateľný a keď máš "stastie" tak sa ti zadarí zachytiť aj tu jamku čo sa otvorí aby sa spermie dostali dnu..Mne sa to podarilo len minulý mesiac 😊 ak dobre viem po oplodnení sa začne znova predlžovať až v čase ms bude dole. Ak je hore čakaj ms 😊
@alilka cize pokial nepojde dole mam cakat MS ....lebo ho mam zatial hore :-/
@mokilko tak pokiaľ si už po pôrode tak je to iné 😊
@kotatko1232 asi tak..To že ho máš krátko po ovu hore este nevadí .Ale pokiaľ tak ostane čakaj ms..

@kotatko1232 no pokial ja viem tak v tehu má byť krcok dole ľahko nahmataleny a tvrdý 😊 ak tehu niesi je v zadu ťažko nahmataleny ako pri ovu..😁 ja som si ho tiež sledovala minulý mesiac a pred ms sa vytiahol hore skoro som ho ani nedočiahla a bol mäkký 😊také mám ja poznatky 😁😁