Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kotatko1232 ahoj. Chcem sa opytat ked mam krcok dole tak mam ovulku alebo ako to vlastne je. Tomuto nerozumiem.robim testy aj bazalnu meram a zatial nic .vyskusala bu som aj ten krcok. Musim ho dociahnut prstami?
@mokilko ked ta moc boli si mys
@mokilko myslela som ze asi to nebude dobre ked ta to bude boliet a nieco bude...skor asi pockaj kym neprestane boliet vajko
K téme krcok, krcok je ako špunt, keď ste tehu tak uzatvorí poš. vchod a keď ma dôjsť k ovu tak sa otvarate aby vojaci mali ľahkú cestu k cieľu ,krcok "mizne" čiže sa odstuplujete 😉
@tuqanqa 🙂 ja som uz mala ovulku a stale je hore no som len 5dpo
co uz by mal byt dole podla toho obrazku co som dala
Ahojte, snazime sa o babo a nejak sa nedari. dnes je 13 DC a folikul som mala 23mm, podla mojho kalendara by som mala mat ovu v pondelok. tak kedy sa mozeme snazit? uz v nedelu ci az v pondelok? dakujem
@jana86 cez vikend 😉 zajta a pozajtra
@lauritkatesty Ahoj moja. Ako sa mas? Dufam, ze vajecnik poslucha.
@kotatko1232 tak s keksikom zmizla aj ovu bolest 🙂
@mokilko mna boli zase na pravej strane Vajko od rana...😨
@kotatko1232 jak toooo? Skus ovu co povie
@mokilko nemam ovu testy ☹ ci to tento mesiac mame asi 2x Ovulku....
a mala si aj hlien??ci?
Ale tak ja som mala ovulku ved toho tusim 6.2 bolest a aj hlien
a dnes zase bolest a hlien...
@mokilko a pred tym si mala tiez bolest a aj ovu hlien??
@kotatko1232 vcera som mala hlien,ale ze veeeela tahaveho,potom vodnaty. Pri keksiku ako pocikana, tyy woe 🙂 ked mi mudr zadrel ze ovu uz bola ked som v stredu bola unho,tak ked si spatne spomeniem na pondelok-utorok tak bolesti boli ale hlienik kremovy
@kotatko1232 sak stale rozmyslam,ze keby nebola ovu tak asi mudr nevidi zlte teliesko.
@kotatko1232 ovu teraz uz slabota,takze uz netestujem. Vrchol teda bol niekde v noci medzi predvcerajskom a vcerajskom. 100%pro je po ovulke,bolesti zmizli, hlienik sa meni.
@mokilko ved praveze to..a aj moj mi povedal ked som tam bola naposledy ze ovu bude co chvilku buduci tyzden v Utorok alebo v Stredu a to som bola tusim 2.2 tak nejak
@mokilko tak super..uz len cakat...nervy mam ze nemam ziadne ovu testy doma... cize uz len cakat na MS ci dorazi alebo nie...
@kotatko1232 skoda ze nemas ovu test. By si hned vedela co a ako
@kotatko1232 nedoraziiii <3
@mokilko tak dufam ze budeme tu davat Tehu testiky s // obidve 😀 A ZE BUDEME 🤰
@kotatko1232 no jednoznacne nam drzim 👍 aj na nohach 🤰
@kotatko1232
@mokilko kočky moc moc moc vám držím palce aby ste boli tehulky 🤰

@mokilko no moja tak už len kexikovat aby boli potom na tehu // držím palčeky