Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kotatko1232 tak ja to tak nejak citim tak som kupila 🙂
@kotatko1232
@mokilko kočky moc vám to prajem aby ste boli tehulky držím palčeky. Ja som bola včera u Dr a na Sone nevidela skoro nič len takú malú bublinku a zväčšenú sliznicu tak dúfam že bude všetko OK. Držím palčeky
@cvikla12 aHOJ DAKUJEM 🙂 ty sa mozes tesit lebo ta mala bublinka bude zachvilku tvoje babenko...
@kotatko1232
@mokilko idem vo štvrtok ku inému doktorovi lebo moja gynekologička má veľmi zlé sono tak uvidím ako dopadnem. A tento gynekológ má bude počas tehu liečiť a dávať mi infúzie tak uvidím čo mi povie.
@mokilko jeeeej aj ja chcem take uz vidiet ked pojdem ku mojmu gynek...

@kotatko1232 aj teba to cakaaaa 🙂))
@cvikla12 Moja pekna ty sa nicoho nebol tvoj mali drobcek sa ma uplne v poriadku..teraz ked tam prides uz ho bude lepsie vidiet a ked prides cca 7tt tak tam bude uz aj srdiecko! Uvidis

@mokilko
duufam ze mas pravdu..jaj by som bola asi najstastnejsiaaa..a ty pokracujes tak isto.....
@kotatko1232 aj manžel mi stále opakuje aby som bola kľudná ja to skúsim fuuu už nech je štvrtok. Ďakujem za podporu veľmi to pomáha
@cvikla12 nemožes mysliet negativne kedze vies ze je vsetko v poriadku..len si este prisla skoro..kedze srdiecko je pekne vidiet az od cca 7 tt
@mokilko posli mi este raz tie tehot..testy kedy ti bolo uz vidiet lepsie
@kotatko1232 si poklad

@cvikla12 taaaakže klud 😍
ty naša 🤰
@kotatko1232 budem kľudná a uvidím čo v ten štvrtok.
@cvikla12
@kotatko1232
Je vecer a ja zas citim tie prsia... preco zrovna vecer vzdy?

@mokilko nebude trebaaaaa.