Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@dadulka271 este mu kusok chyba,skus este poobede jeden,ci nestmavne. Kolky dc si? Snazit sa samozrejme uz mozte zacat 🙂
@mokilko Ja vôbec neviem kolky deň som lebo to mám tento mesiac rozhádzané aj menzes mi mešká v utorok mi dr.pichol vyvolavacku ale po nej asi nebude ten test taký či môže?
@dadulka271 hmmm... no progesteron vo vyvolavacke podla mna ciarku na ovu teste nespravi... tehu test si skusila?
@mokilko áno tehu testy sú negatívne😞
@dadulka271 hmm,tak treba asi len cakat kedy vyvolavacka zaposobi. Neboj,keby aj bolo tehu, injekcia neuskodi,prave naopak. Ale ten ovu test je zvlastny teda. Kolko ti meska ms?
Aj ja som mala krcok dole a tvrdy ked som bola tehu ale to som bola uz vyssi mesiac, nesledovala v skorom stadiu ako sa tam pise ( Early pregnency)
Ahojte dievčatá som veľmi šťastná som 5tt+5deň a už bilo srdiečko gynekológ vravel že je všetko v poriadku tešíme sa.
@cvikla12 to som velmi rada a mooooc gratulujem no veru skoro už srdiečko ❤ tak nech pekne rastiete prajem krasne tehulkovanie.🤰
@butterfly333 ďakujem
@mokilko mešká 12dni no uvidíme skúsim si robiť ovu testy a rano skúsim zas tehu test ale podľa kalendára mi vychádza že mám mať v nedeľu ovulaciu len som myslela že keď mi mešká menštruácia tak mi to bude blbnut takýto je test po uschnuti
@dadulka271 asi by som najskor doriesila dlzku tohto cyklu a nemiesala 2 dokopy. Uvidis kedy po vyvolavacke dostanes/resp.nedostanes 🙂
Ja inak dnes hlasim pobolievanie podbruska ako na ms.... 😒
Ahojte, z vasich skusenosti. Aka je pravdepodobnost, ze je ovulacia az 22den cyklu ? dakujem 🙂
@mokilko dakujem. Nie nemeriam. Citim sa v tomto taka neobratna. Len ma boli brucho a v poslednom cycle som tieto bolesti mala niekolkokrat. Tak som len chcela vediet zo skusenosti skusenejsich. Cyklus mam 31-32 dni, posledne 2 boli 32 dni. Zacali sme sa pokusat od 10 februara intenzivne az do 16 februara a predtym jeden pokus 4 februara (kedy som mala intenzivne bolesti podbruska), vcera som mala dost neprijemne pichanie a bolesti podbruska a dnes zasa. Tak ja neviem...Dakujem este raz
@bevab keby si robila aspon ovu testy,ze by sme aspon mohli povedat,ze jeden vrchol lh uz bol,mohli by sme spekulovat o tom co sa deje 22dc. Kopec kociek maju ovu posunutu z nejakeho dovodu az na koniec cyklu,ktory sa ale aj predlzi cely. Ja som dnes napr.26 dc,ovulka bola uz davno a tiez ma boli podbrusko 🙂
@dadulka271 tento mi pride pozitivny 😮
@mokilko vážne skúsim večer ešte jeden spraviť včera bolo tutu mutu tak snáď sa niečo uchytí😞 aj zajtra si spravím ďalší radšej
@lauritkatesty poradis mi pls? Kedy by mal klesnut krcok do nefertilnej polohy,nevies? Som 7DPO a stale je hore, od ovu mam dennodenne pocit ako na ms,do nej este dalekoooo

Ahojte čo poviete na tento testik ovulacny už sa treba začať snažít či ešte počkať ďakujem