icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

cvikla12
18. feb 2017

@akopprincezna držím palčeky

dadulka271
18. feb 2017

Ahojte žienky tak neviem kedy bola ovulacia večer skúsim ešte jeden test prvy je robeny pred vcerom,vcera jeden dva a dnes posledný teraz som stoho jeleň

mokilko
18. feb 2017

@lauritkatesty bt dnes 36,9 neviem ci to nieco znamena. Krcok stale hore...

cvikla12
18. feb 2017

@dadulka271 mne sa zdá byť pozitívny až ten posledný.

mokilko
18. feb 2017

http://m.newkidscenter.com/Cervix-During-Pregna...

Baby co myslite? V druhom odstavci sa pise ze krcok po otehotneni mierne stupa nahor (okolo 12DPO) a makne
😨😲🙄

cvikla12
18. feb 2017

@mokilko hmmm neviem už dlho som nekontrolovateľne krčok keďže viem ze som tehu.

slniecko4
18. feb 2017

Ahojte.. sfotila som testiky tohto mesiaca..myslite,ze bola vobec ovulacia?

martusianka78
18. feb 2017

@slniecko4 no ja som mala nieco take minuly cyklus a bol to anovulak...

darling16
18. feb 2017

@slniecko4 eventuálne by mohli byť tie prvé dva ovu, čo máš na fotke také spojené. Akože čiarka je tam slabšia, ale možno dorazila ovu na druhý deň. Či ten ďalší test bol z ďalšieho dňa??

darling16
18. feb 2017

@dadulka271 na tom treťom je jasná ovu, ale aj ten druhý zdola by sa tak mohol tváriť. Treba skúšať, lebo tieto testy sú niekedy fakt mimo

slniecko4
18. feb 2017

@darling16 dve spojene su z jedneho dna..odstup nejake 2-3 hodiny

slniecko4
18. feb 2017

Ja uz sa v tom nejak stracam. 🙂 testujem este len prvy mesiac.. a porovnavam tie ciarky,kedze je to pre mna nove. 🙂

slniecko4
18. feb 2017

@darling16 dakujem krasne. 🙂

darling16
18. feb 2017

@slniecko4 za máličko. Ale to si testovala každý deň od MS? Lebo tá čiarka nie je úplne ovulačná, ale lekár mi raz povedal, že tie testy bývajú veľmi zradné, takže sa môže stať, že počas OVU nemáš dostatočne silnú čiarku, ale v tom prípade sú čiarky mimo ovu úplne slabučké. A to je podľa mňa celkovo tvoj prípad. Ale je možné, že si mala anovulačný cyklus. Skús takto testovať aj budúci mesiac.
btw: ovu testy sa dajú celkom lacno kúpiť z ebay 🙂 v drogérkach je to strašne drahé

slniecko4
18. feb 2017

@darling16 testy som kupila tu na konikovi. 🙂

slniecko4
18. feb 2017

@darling16 mam velmi nepravidelnu ms,takze som chcela testovat cely mesiac.

darling16
18. feb 2017

@slniecko4 No napr. len Pepino ovu testy stoja v drogeriách cca 7eur a je ich tam tuším 5ks., neviem presne

monikasel
19. feb 2017

Ahojte tak dnes opat silný ovu test a to som10 dní do mrchy. Co myslíte? prvý zo včera a druhy dnes rano. Ďakujem

cvikla12
19. feb 2017

@monikasel ktorý DPO si?

monikasel
19. feb 2017

@cvikla12 6 dpo...vcera si mi odpisovala ze je to mozno este stale zvyseny hormon...ale podla mna by to slablo nie? Ale test je silnejší.

korytnacka1981
Odpoveď bola odstránená
cvikla12
19. feb 2017

@monikasel jasné prepáč hmm tak si možno ten prípad čo som už spomínala že si možno tehu. Niekedy to ovu testy zevraj ukážu skôr 😉

monikasel
19. feb 2017

@cvikla12 nemusíš sa ospravedlnovat...ved nas je tu tolko...aby si to clovek vsetko pamatal fuuu...si zlatá že si mi hned odpísala.. lepsia varianta by bola keby to bolo tehotenstvo ale bojím sa aby to nebol iný problém.😔

cvikla12
19. feb 2017

@monikasel a predtým si to už niekedy takto mala? Že ovu boli pozitívne aj mimo ovu?

monikasel
19. feb 2017

@cvikla12 praveže nie. preto to skúmam 🙂

cvikla12
19. feb 2017

@monikasel hmm tmavsie ak si myslím že to nebude nejaký problém zdravotný. Tak to asi je tehu 😉 moc ti to prajem 😘

monikasel
19. feb 2017

@cvikla12 Ďakujem, aj tebe prajem zdravé tehulkovanie a nech to dotiahnete do štastného konca.

cvikla12
19. feb 2017

@monikasel ďakujem dúfame v to ze do šťastného konca

akopprincezna
19. feb 2017

Ahojte 🙂 tak, uz sa nam zacalo to nekonecne dvohtyzdnove cakanie... ale musim sa Vas nieco opytat. Uz niekolko mesiacov ma hned od ovulacie katastrofalne bolia prsia a je mi zle od zaludka. Za tie 2 tyzdne schudnem dve tri kila. Doktor na sone ziadny problem nevidel, ale krv mi nebral. Mozu to byt zblaznene hormony a mozno preto nemozem otehotniet? Ja uz neviem, co mam robit... vlastne si ani babatko nezelam. Skor sa kazdy mesiac moddlim, nech uz pride menstruacia a toto sialenstvo sa skonci 😢

mokilko
19. feb 2017

@akopprincezna ahoj 🙂 pms maju miliony zien 🙂 ja napriklad tento mesiac mam uplne iny ako tie ostatne. (Mozno sa len viac sledujem) 🙂 ano,hormony su pri otehu velmi dolezite.koniec koncov ako vsetko 🙂 pokial mas pocit,ze nejaky problem je, trvaj na hlbsom vysetreni,hp a podobne 🙂 a ktomu cakaniu: no je to hrozne.... na nejaky vysledok cakame kazda 🙂