Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty bt dnes 36,9 neviem ci to nieco znamena. Krcok stale hore...
@dadulka271 mne sa zdá byť pozitívny až ten posledný.
http://m.newkidscenter.com/Cervix-During-Pregna...
Baby co myslite? V druhom odstavci sa pise ze krcok po otehotneni mierne stupa nahor (okolo 12DPO) a makne
😨😲🙄
@slniecko4 no ja som mala nieco take minuly cyklus a bol to anovulak...
@dadulka271 na tom treťom je jasná ovu, ale aj ten druhý zdola by sa tak mohol tváriť. Treba skúšať, lebo tieto testy sú niekedy fakt mimo
Ja uz sa v tom nejak stracam. 🙂 testujem este len prvy mesiac.. a porovnavam tie ciarky,kedze je to pre mna nove. 🙂
@slniecko4 za máličko. Ale to si testovala každý deň od MS? Lebo tá čiarka nie je úplne ovulačná, ale lekár mi raz povedal, že tie testy bývajú veľmi zradné, takže sa môže stať, že počas OVU nemáš dostatočne silnú čiarku, ale v tom prípade sú čiarky mimo ovu úplne slabučké. A to je podľa mňa celkovo tvoj prípad. Ale je možné, že si mala anovulačný cyklus. Skús takto testovať aj budúci mesiac.
btw: ovu testy sa dajú celkom lacno kúpiť z ebay 🙂 v drogérkach je to strašne drahé
Ahojte 🙂 tak, uz sa nam zacalo to nekonecne dvohtyzdnove cakanie... ale musim sa Vas nieco opytat. Uz niekolko mesiacov ma hned od ovulacie katastrofalne bolia prsia a je mi zle od zaludka. Za tie 2 tyzdne schudnem dve tri kila. Doktor na sone ziadny problem nevidel, ale krv mi nebral. Mozu to byt zblaznene hormony a mozno preto nemozem otehotniet? Ja uz neviem, co mam robit... vlastne si ani babatko nezelam. Skor sa kazdy mesiac moddlim, nech uz pride menstruacia a toto sialenstvo sa skonci 😢
@akopprincezna ahoj 🙂 pms maju miliony zien 🙂 ja napriklad tento mesiac mam uplne iny ako tie ostatne. (Mozno sa len viac sledujem) 🙂 ano,hormony su pri otehu velmi dolezite.koniec koncov ako vsetko 🙂 pokial mas pocit,ze nejaky problem je, trvaj na hlbsom vysetreni,hp a podobne 🙂 a ktomu cakaniu: no je to hrozne.... na nejaky vysledok cakame kazda 🙂

@akopprincezna držím palčeky