icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kiki94
20. feb 2017

@cvikla12 no mne stale len kontrolona bola silnejsia ... ale uz cez mesiac testujem :/ a ten ovu test ti ako ukazal ze si tehu ?

cvikla12
20. feb 2017

@kotatko1232 tak to je dobre 👌

cvikla12
20. feb 2017

@kiki94 no bol krásne pozitívny ale ovu som mala 9dní predtým takže ovulka to byť nemohla. A dočítala som sa už ani neviem kde že keď je po ovulacii ovu test pozitívny tak sa jedná o tehotenstvo. No a o dva dni som urobila aj ovu aj tehu test a oba pozitívne

kiki94
20. feb 2017

@cvikla12 ahaaaa no to pocujem prvykraaaat cipanaaaa ... ja mam obe negativne .( ale tebe v kazdom pripade gratulujeeeem 🙂)))))

cvikla12
20. feb 2017

@kiki94 ďakujem 😘

nomxxx
20. feb 2017

ahojte, tie skúsenejšie poradíte mi stránku, kde by som kúpila lacnejšie viackusové balenie spoľahlivých ovulačných testov? čo som kupovala v lekárni tak max. 7 ks balenia za 6 eur.

korytnacka1981
Odpoveď bola odstránená
mokilko
20. feb 2017

@cvikla12 moja my sme s
@kotatko1232 uplne odlisne pripady. Ona krcok dolu,ja hore. Som zvedava co z toho bude 🙂

mokilko
20. feb 2017

Ovu + tehu 10dpo

mokilko
20. feb 2017

Mozno troska lepsia foto. Ale fakt si tam tu // nahovaram. Mne uz sibe baby 🙂

mokilko
20. feb 2017

Ale ovu mi silneju myslim .... 🙄

lauritkatesty
20. feb 2017

@mokilko nerobiš skoro testiky ?? ja tam nejak nič nevidim.. kolko dpo ?

mokilko
20. feb 2017

@lauritkatesty moja iba 10dpo 🙂 ale sibe mi,tak testujem 🙂 keby nahodou aby bola fotodokumentacia kompletna 🙂

mokilko
20. feb 2017

@lauritkatesty naposledy pri synovi som mala uz 9dpo ducha tak skusam

lauritkatesty
20. feb 2017

@mokilko no ale zalezi od uhniezdenia 😉... kedy sa potom začne vylučovat hcg

mokilko
20. feb 2017

@lauritkatesty ty si bola pri tom aj ako sa zacalo testovat ovu testami tehu na zaciatku. Ako babam tie ovu ukazovali? Skocila z nicoho nic ciarka alebo silnel ovu?

lauritkatesty
20. feb 2017

@mokilko hmm, neviem už presne. ale niekomu tmavlo aj pred ms a nič z toho nebolo. musi byt proste pozitivny 😔 vtedy je nadej. na ovulačne sa netreba velmi spoliehat čo sa tyka tehu testovania.
bola tu dokonca kočka čo mala na tehu uz čiarky a pozitivny este stale nebol pozitivny. az neskor bol..
takto to potom v tehu vyzera

mokilko
20. feb 2017

@lauritkatesty tak je to naozaj velmi individualne. No nic,este 4-6 dni a budem mat jasno 🙂

kotatko1232
20. feb 2017

@mokilko ja pockam do stredy 🙂

lulululienka
20. feb 2017

Ahojte, zajtra (ne)ocakavam mrchu,mam 5dni spinenie(intenzita tak na intimku) poslednych par dni mi je nenormalne teplo, pritom som skor zimomrava.Dnes rano tehotensky test bielo biely,a ovulacny myslim ze pozitivny.Tak som zvedava co z toho bude 😂

kotatko1232
20. feb 2017

vidis 😨

kiki94
20. feb 2017

@kotatko1232 skusila som negativ dat aaaa trosku tam vidno duchaaaa 🙂 tka snad to bude onoooo 🙂))

kiki94
20. feb 2017

@kotatko1232 skus o 2-3 dni

monikasel
21. feb 2017

Ahojte. Môžte sa mi prosím Vás na toto pozrieť? Prvý je OT a druhý TT. Som 7 dní po OVU. A ovu testy mi ukazujú stále rovnako.

lauritkatesty
21. feb 2017

@monikasel testuješ skoro, zatial je to negativne

slniecko4
21. feb 2017

Babenky,co poviete? Je uz pozitivny?

gabcca
21. feb 2017

Baby kolko dni po sebe ste mali ovu test s dvomi ciarkami?vcera som mala prvy krat dve a dnes.znova... co to znamena?

monikasel
21. feb 2017

@gabcca Ja mam stale vyrazné čiarky od ovu a tiež čakám čo to bude. Písali mi tu na koníkovi že ak mam 3 dni stale ciarky na teste možem byt tehotná.

gabcca
21. feb 2017

Ale.to tak.skoro by ukazalo?ja mam.len.druhy den na.ovu teste.dve ciarky. A zacali.sme.sa.snazit

ejuska2586
21. feb 2017

@monikasel
@gabcca Hej, ked je 3 dni za sebou pozitivny, moze znamenat tehotenstvo. Ale musi byt testovacia ciarka rovnako silna, akebo silnejsia, ako kontrolna. Nie len nejaka slaba druha ciarka, ta je pocas celeho cylku, lebo hormon je v tele cely cas. Len tesne pred ovulaciou prudko stupne a to sposobi vyraznu druhu ciarku na OVU teste.