Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@gabcca Tieto mám aj ja a ukazujú krásne ovulku. Nepamätám si, či si písala, aký bol hlien. Ale myslím si, že ovulka ešte asi nebola nakoniec. 15DC vyzeral sľubne, ale asi ešte nestúpol hormón až tak, aby praskol folikul. Podľa mňa testuj ďalej, ideálne 2x - doobeda a aj v podvečer. A snaž sa nepiť a necikať 2 hodiny pred tým.
@ejuska2586 ano nepijem pred testovanim. Hlien bol taky natahovaci vcera trosku ale uz nieje . Dr mi dnes potvrdil ze este ovu nevidel vcera ze by sa blizila pritom test bol vcera silny. Budeme testovat dalej 🙂
@gabcca Okie, držím palce, nech sa čím skôr dočkáš a nech ju aj správne využijete 🙂
@ejuska2586 dakujem skusim aj dnes znasilnit muza 🙂 a dalej testovat
Dakujem za kazdu radu
@mokilko ja som to vravela že budeš tehu a žiadne falošne nádeje som ti nedávala ja som to tušila. Gratulujem.
@butterfly333 ja som vedela po tej kave čo mi nesmakovala... 🙂 A keď som spinila 8dpo tak som dúfala ešte viac 🙂 už len nech sa drobatko drziiiii. Dostať mám až v sobotu
@mokilko a ak sa smiem spytat kedy ste sa snažili a kedy bol pozit ovu? My vzdy aj niekolko dní pred ovu cez ovu po ovu a stále nič.
@ejuska2586
@cvikla12 teraz o jednej mam pocit ze zacina opat tmavnut
@butterfly333 ovu ja mám v ten deň ako mám pozit.ovu test. Podľa ukrutných bolesti a teplota to nasledujúci deň potvrdila. Snažili sme sa v deň ovu,den pred ovu,3 dni pred a 4 po ovu. Ale z toho nemohlo byť nič 🙂
@gabcca Tmavne, ale to nemusí znamenať, že zajtra bude pozitívny. Zajtra môže zas zblednúť. Ono hormón stúpa vo "vlnách". Čiže jeden deň môže byť takmer pozitívny, druhý deň biely a tretí deň môže byť zrazu pozitívny. Ako som písala, testuj každý deň, ideálne aj 2x do dňa a uvidíme, kedy dorazí.
@gabcca Pozri tu, je to dobre rozpísané:
https://www.modrykonik.sk/blog/soldi/article/co-by-ste-mali-vediet-o-ovulacnych-testoch/

Myslite ze uz bola ovu? Prepasli sme to?