Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@gabcca ten posledny je uz slabsi ako ten pred tym...
@gabcca To je zvlastne. Cakala som, ze bude tmavsi. Dodrzala si 2hodiny bez pitia a wc? Uvidime, ako bude vecer.
@kotatko1232 ano takze mam ratat ten z rana za pozitivny?
@ejuska2586 ano. Vobec som nepila ani na wc som nebola.
@gabcca Uvidime, aky bude vecer. Ak by este viac zbledol, brala by som ten ranny za pozitivny a tym padom by som sa snazila.
Teraz baby mam obavy na internete citam a citam az som sa docitala k mimomaternicovemu tehu a mam obavy kym pojdem k lekarovi aby to bolo v poriadku 😠asi najlepsie necitat😒
@archanjel007 Nezamyslaj sa nad takymto. Aj tak s tym nic nespravis - ak ma byt mimomaternicove, aj tak bude. A teraz by to lekar aj tak nerozoznal, az v neskorsom stadiu tehotnosti. A hlavne - babatku to neprospieva. Takze bud pozitivne naladena, tes sa, ze si tehotna (ak som to dobre pochopila) a uzivaj si to. Ja som uz 2x potratila a stale verim, ze sa nam to podari a uz teraz sa neviem dockat dalsieho tehotenstva. Takze len a len pozitivne.
@ejuska2586 vyskusam este o siestej zase a uvidime. Treba sa snazit vecer aj zajtra vecer?
@archanjel007 Ahoj neviem naco citas take somariny...
mysli pozitivne a ver že bude vsetko dobre..bude tak ako TY sama chceš...
ak chces aby to bolo normalne tehot...bude
Ale ak chces aby bolo mimomaternicove moze byt aj to..Všetko mas v tvojej hlave v Mysli!!!!
NATO NEZABUDAJ!!!!!!
@gabcca Ono ideálne je snazit sa kazdy druhy az treti den. Ale ak budeme ten dnesny povazovat za pozitivny, tak by som sa dnes urcite snazila a poistila by som to i zajtra, ak by to islo. Ak nie, snad postaci i dnesne. Ved su pripady, ktore otehotneli, ani nevedeli ako...
@archanjel007 toto si mozes precitat 😉
http://www.martinus.sk/?uItem=138917&z=04PPIH&u...
@ejuska2586 hee dakujem pekne🙂
@ejuska2586 ved prave.. budeme aa dnes snazit,vcera sme to.odlozili.na.dnes tak sa snad rybicky nazbieraju a trafia tam.kde maju 🙂
@kotatko1232
Precitane🙂mate pravdu ako ma byt bude a bude len dobre🙂)
@archanjel007 ale isto skus si pozriet alebo precitat ten THE SECRET ...je toho viac a je to velmi dobre na Mysel 😉
@kotatko1232 myslim ze cele som precitala som si to otvorila🙂
„Všetko čo prichádza do Vášho života, priťahujete doň Vy sami. Prichádza to k Vám na základe obrazov, ktoré nosíte vo svojej mysli. Je to to na čo myslíte. Čokoľvek Vám beží hlavou, to k sebe priťahujete.“
Inak povedané: Na čo myslíte – tak sa máte.
@archanjel007 .
Dievky ja som dnes uplne vystavena.mala dnes jazdila na odrazadle ale isla ako vychor..skoro 2h len som behala okolo nej...a teraz tu umieram na gauci a ona uz spinka daavno..keby som mala carovnu palicku ze sa mi tu vsetko uprace samo 😀 😅

@kotatko1232 No samozrejme že dáš 🙂)))