Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@gabcca ale kludne maj tutu mutu a nespoliehal sa na ovulaciu zena moze otehotniet pocas celeho cyklu priroda je v tom dobra ja som cely februar po ms a marec merala ovu testami ovulaciu ani raz mi neukazalo ms meskala a testy pozitivne bud som ju nevystihla🙂ale jeden lekar vravel ze dobry sex a orgazmus tiez vedie k uvolneniu vajicka 🙂
@archanjel007 jasne. No snad sa uz konecne podari a aj ja sa budem moct pochváliť dvomi ciarkami 🙂
A este jedna rada neviem ci je natom nieco pravda po tutu mutu drz nohy hore aspon 10 minut nechod ani na wcko hned ani do sprchy ja som to dodrziavala cely mesiac neviem co tie nohy hore pomohli 🙂ale vyskusat mozes🙂
@archanjel007 aj ja som to skúšala a presne v ten mesiac to vyšlo 😁😁 tak kto vie 😊
Ahojte. Chcem sa opytat aky tehu test je nsjlepsi? 2 dni mi meska mrcha ale stale mam pocit ze pride. Pod bruskom ma picha.krize bolia a zatial nic. Chcem testnut mozno sa nam postastilo. Dakujem
Dievky ako je to mozne ze dnes mam zase hlien to by som mala byt 5dpo..
vtedy bol tiez hlien a do vcera som mala stale biely vytok a dnes teda ten hlien..
Bt som mala ked bol ten hlien 36,6 a dnes 36,9
@laydy7777 ja som pri prvom tehotenstve mala úplne ukážkové pms, fakt som bola presvedčená že menzes dôjde. Až kým mi ráno nezasmrdel vlastný parfém a bola som jasná 😂
@cvikla12 sama som zvedavá,ze čo mudr povie v stredu. 🙂
@kotatko1232 keď by je už hore tak naisto je po ovulke podľa mňa.
@laydy7777 áno, bolesti prichádzali a odchádzali tak nejak už týždeň pred ms,a sem-tam ma aj teraz zaboli ako na ms. Naposledy v piatok dosť až som sa zľakla ale hneď na druhý deň prudko stmavol aj tehu testik. Skús ovu test.nemas? Môj bol už včera testovacia silnejšia ako kontrolná 🙂
@fernetstonikom mne keď sa teraz uhniezdovalo tak mi smrdela a nechutila káva,teraz po pár dňoch už ju pijem 🙂

@linda1984
Este by som pridala 15,17,19😎