icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kakatulik
25. mar 2017

@linda1984
Este by som pridala 15,17,19😎

gabcca
25. mar 2017

@cvikla12 dufam aj ja uz to tak neboli ale stale je to citlive. Dufam ze sa nam to konecne podarilo. Kedy sa da najskor testovat?

mokilko
25. mar 2017

@gabcca skús tak 10dpo. ja som mala dušika 🙂 síce baby tu už videli niečo 9dpo na tom mojom 🙂

cvikla12
25. mar 2017

@gabcca tak ako píše
@mokilko testuj najskôr 10DPO

gabcca
25. mar 2017

@cvikla12 takze zajtra mam ratat ako 1DPO ?

cvikla12
25. mar 2017

@gabcca áno ja by som tak rátala 😉moja držím palčeky

cvikla12
25. mar 2017

@mokilko ajoj tehulka naša ako sa cítiš?

gabcca
25. mar 2017

@cvikla12 dakujem.moja drz silno. Budem.dalej robit testy ale.dnes som spravila rano o jedenastej jeden ale uz bol slaby

cvikla12
25. mar 2017

@gabcca skús ešte zajtra spraviť pre istotu.

archanjel007
25. mar 2017

@gabcca ale kludne maj tutu mutu a nespoliehal sa na ovulaciu zena moze otehotniet pocas celeho cyklu priroda je v tom dobra ja som cely februar po ms a marec merala ovu testami ovulaciu ani raz mi neukazalo ms meskala a testy pozitivne bud som ju nevystihla🙂ale jeden lekar vravel ze dobry sex a orgazmus tiez vedie k uvolneniu vajicka 🙂

gabcca
25. mar 2017

@archanjel007 jasne. No snad sa uz konecne podari a aj ja sa budem moct pochváliť dvomi ciarkami 🙂

gabcca
25. mar 2017

@cvikla12 ano budem skúšať dalej

archanjel007
25. mar 2017

A este jedna rada neviem ci je natom nieco pravda po tutu mutu drz nohy hore aspon 10 minut nechod ani na wcko hned ani do sprchy ja som to dodrziavala cely mesiac neviem co tie nohy hore pomohli 🙂ale vyskusat mozes🙂

alilka
25. mar 2017

@archanjel007 aj ja som to skúšala a presne v ten mesiac to vyšlo 😁😁 tak kto vie 😊

gabcca
25. mar 2017

@alilka aj ja to robim a pod zadok vankus 🙂 lezim aj dve hodiny a potom sa len premiestnim do postele a lezim dalej 🙂

alilka
25. mar 2017

@gabcca ten vankúš som aj ja dávala ale ja len tak 15-20 minút som ležala..Moja polka vten mesiac pil folandrol..No len 2tyzdne. A ja som pila alchemilku a brala clostylbegit..Určite všetko k tomu prispelo 😊

gabcca
25. mar 2017

@alilka alchimilku som pila.aj.ja len dva dni som ju teraz nepila. Zacala som ju pit pred tyzdnom. Je to malo ale mozno to pomoze

alilka
25. mar 2017

@gabcca kľudne by to mohlo pomôcť 😊 kolky DC si teraz?

gabcca
25. mar 2017

@alilka dnes 19 den

alilka
25. mar 2017

@gabcca a ovu už bola?Ak áno alchemilku už nepi,spôsobuje sťahy maternice 😊

gabcca
25. mar 2017

@alilka ano.dnes vcera bol pozitivny test

alilka
25. mar 2017

@gabcca jaaaj jasné veď ty si nám sem dávala testiky 😁 prepáč som si neuvedomila a pritom som to sledovala 😊

laydy7777
26. mar 2017

Ahojte. Chcem sa opytat aky tehu test je nsjlepsi? 2 dni mi meska mrcha ale stale mam pocit ze pride. Pod bruskom ma picha.krize bolia a zatial nic. Chcem testnut mozno sa nam postastilo. Dakujem

mokilko
26. mar 2017

@cvikla12 taakto úžasné sa cítim 🙂

mokilko
26. mar 2017

@laydy7777
Určite od dr.max... Len neviem či zozenies.nie všade maju

cvikla12
26. mar 2017

@mokilko ukážkové testy. Veľká gratulácia moc sa s tebou teším zlatúšik. 😘

kotatko1232
26. mar 2017

Dievky ako je to mozne ze dnes mam zase hlien to by som mala byt 5dpo..
vtedy bol tiez hlien a do vcera som mala stale biely vytok a dnes teda ten hlien..
Bt som mala ked bol ten hlien 36,6 a dnes 36,9

laydy7777
26. mar 2017

@mokilko chcem sa opytat ze ci aj ty si mala pocit ked ti meskala mrcha ako keby mala prist len nechodila. Stale mam aj pocit ako keby som mala ovulku. Ale to nemozem mat kedze som mala piatok dostat.

fernetstonikom
26. mar 2017

@laydy7777 ja som pri prvom tehotenstve mala úplne ukážkové pms, fakt som bola presvedčená že menzes dôjde. Až kým mi ráno nezasmrdel vlastný parfém a bola som jasná 😂

mokilko
26. mar 2017

@cvikla12 sama som zvedavá,ze čo mudr povie v stredu. 🙂
@kotatko1232 keď by je už hore tak naisto je po ovulke podľa mňa.
@laydy7777 áno, bolesti prichádzali a odchádzali tak nejak už týždeň pred ms,a sem-tam ma aj teraz zaboli ako na ms. Naposledy v piatok dosť až som sa zľakla ale hneď na druhý deň prudko stmavol aj tehu testik. Skús ovu test.nemas? Môj bol už včera testovacia silnejšia ako kontrolná 🙂
@fernetstonikom mne keď sa teraz uhniezdovalo tak mi smrdela a nechutila káva,teraz po pár dňoch už ju pijem 🙂