Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Som sa stazovala ze dajak ma malo bolia prsia no dnes vecer ma bolia tak ze mi idu odpadnut aj dajake nafuknute brucho mi nastalo ale asi to je dobre🙂
@archanjel007 jezis ani nehovor. Vždy sa cez deň vylakam,ze má málo bolia a navečer sa vždy ohlásia neskutočne 🙂 ja som inak taká nafúknutá ako v 3 mesiaci keby som bola.
@bevab zlatko inofolic je zázrak,ved mne mudr povedal že mám jeden vaječník úplne nefunkčný a ja som práve z neho otehotnela 🙂 podporuje dozrievanie a tvorbu folikulov. Ani celé balenie som nevyužívala a bum 🙂 skús. Alchemilka je dobrá na úpravu cyklu, aj pre tu čo ma napr.silny menzes a pomáha sliznici nárast. Ale piť len do ovu.
@mokilko ja som sa vecer zobliekala pozeram jezis jake brucho a prsia cez den nic a vecer a v noci a bradavky mi stmavli jak pozeram..ale asi to je dobry priznak🙂
Môže to byť pozitívny ovulacny test? Silnejsiu čiarku som nikdy nemala. Ďakujem za odpovede.
@archanjel007 len teda ženám čo majú troška vyššie BMI ako ja (som troška pri tele) odporúčajú inofolic combi,pretoze od neho sa nepriberá.

@sofija18 ms dnes nabehla takze musim tyzden pockat.