Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Baby naco je presne vhodna alchemilka, inofolic atd....? Dakujem.🙂
@cvikla12 dakujem a dufam ze uz aj ja zi najdem konecne // 😙😙
@kotatko1232 verím v to že áno.
Som sa stazovala ze dajak ma malo bolia prsia no dnes vecer ma bolia tak ze mi idu odpadnut aj dajake nafuknute brucho mi nastalo ale asi to je dobre🙂
@archanjel007 jezis ani nehovor. Vždy sa cez deň vylakam,ze má málo bolia a navečer sa vždy ohlásia neskutočne 🙂 ja som inak taká nafúknutá ako v 3 mesiaci keby som bola.
@bevab zlatko inofolic je zázrak,ved mne mudr povedal že mám jeden vaječník úplne nefunkčný a ja som práve z neho otehotnela 🙂 podporuje dozrievanie a tvorbu folikulov. Ani celé balenie som nevyužívala a bum 🙂 skús. Alchemilka je dobrá na úpravu cyklu, aj pre tu čo ma napr.silny menzes a pomáha sliznici nárast. Ale piť len do ovu.
@mokilko ja som sa vecer zobliekala pozeram jezis jake brucho a prsia cez den nic a vecer a v noci a bradavky mi stmavli jak pozeram..ale asi to je dobry priznak🙂
Môže to byť pozitívny ovulacny test? Silnejsiu čiarku som nikdy nemala. Ďakujem za odpovede.
@archanjel007 len teda ženám čo majú troška vyššie BMI ako ja (som troška pri tele) odporúčajú inofolic combi,pretoze od neho sa nepriberá.

@sofija18 ms dnes nabehla takze musim tyzden pockat.