Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ja som dnes 8DPO a skúsila som ráno ovulacne test, ale nič, ako sneh. Ani teplotu dnes neviem posúdiť,merala som o dve hodinky skôr ako posledné dni. Tak som si aspoň sľúbila, že skôr ako v pondelok si ďalší test robiť nebudem - to budem 11dpo. A možno medzitým príde aj ms. Uvidíme...
@fernetstonikom to by bolo na ms ešte skoro....
@mokilko mám kratšiu lutealnu fázu.
@mokilko ako moja mas nieco nove?
@archanjel007 zatiaľ sa pokúšam dovolať na gyndu o výsledky. Napisem
@archanjel007 woooow! Hcg1542 🙂)))
@mokilko super moja takze uz to musi byt aj vidiet som zvedava ako ja dopadnem v pondelok🙂)
@archanjel007 v ut.vecer 577 a dnes toto 🙂 moc sa vytesujem 🙂 už sa neviem stredy dočkať
@mokilko vsetko bude v poriadku a uvidis malu fazulku🙂
@mokilko mna prsia bolia uz cely den a vcera som nemohla ani spat v zivote ma nebolela hlava terwz ma boli tlak si kontrolujem je 110 na 70 takze v pohode a priesvitny vytok ale tie prsia sa uz aj poriadne zvacsili a co som si vsimla ze sa mi brucho nejak dvihlo to tak ma byt?
@archanjel007 ja mam za sebou 2 tehu a teda pri oboch som bola hned na zaciatku opuchnuta. hlavne brucho som mala uplne zdute. vyzeralo to ako PMS a teda 1x to bolo este pred ms, tak som nevedela, ci som tehu. mylela som si, ze nie som. opak bol pravdou.

Tak takto vyzera moj ovu z ranneho mocu.