icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

gabcca
31. mar 2017

Tak takto vyzera moj ovu z ranneho mocu.

mokilko
31. mar 2017

@gabcca fnuk, nič moc veru... Ale buď v pohode, ešte si malo dpo moja.... Keď ešte nieje mimi uhniezdene ani ovu test ti hcg nezachyti.

gabcca
31. mar 2017

@mokilko ja dufam ze sa to rozhybe, lebo velmi chcem aby to konecne vyslo

mokilko
31. mar 2017

@gabcca a ja ti to veľmi prajem aby to tak bolo, tak hlavu hore <3

gabcca
31. mar 2017

@mokilko dakujem len neviem ci testovat dalej alebo to nechat tak a memysliet na to.

mokilko
31. mar 2017

@gabcca hmmm, No to sa tej pravej pýtaš, čo ocika všetko čo jej príde pod ruku 😂 lepšie by bolo samozrejme na to nemyslieť ale dobre viem že to nieje možné. Jediná cesta nemať doma žiadny testik,lebo pokúšajú hnusoby 🙂

mokilko
31. mar 2017

@gabcca počkaj ešte 4 dni a skús rovno ovu aj tehu naraz. Ja som si robila 9dpo večer mamatest comfort ten plastový a mala som dušika, len som si myslela, že je to odzub,lebo mamatesty duchuju. A 10 dpo ráno ste už videli aj vy 🙂

gabcca
31. mar 2017

@mokilko ano tak pockam a nebudem testovat

mokilko
31. mar 2017

@gabcca drziiim silno palce ❤

fernetstonikom
31. mar 2017

Ja som dnes 8DPO a skúsila som ráno ovulacne test, ale nič, ako sneh. Ani teplotu dnes neviem posúdiť,merala som o dve hodinky skôr ako posledné dni. Tak som si aspoň sľúbila, že skôr ako v pondelok si ďalší test robiť nebudem - to budem 11dpo. A možno medzitým príde aj ms. Uvidíme...

mokilko
31. mar 2017

@fernetstonikom to by bolo na ms ešte skoro....

fernetstonikom
31. mar 2017

@mokilko mám kratšiu lutealnu fázu.

archanjel007
31. mar 2017

@mokilko ako moja mas nieco nove?

mokilko
31. mar 2017

@archanjel007 zatiaľ sa pokúšam dovolať na gyndu o výsledky. Napisem

mokilko
31. mar 2017

@archanjel007 woooow! Hcg1542 🙂)))

archanjel007
31. mar 2017

@mokilko super moja takze uz to musi byt aj vidiet som zvedava ako ja dopadnem v pondelok🙂)

mokilko
31. mar 2017

@archanjel007 v ut.vecer 577 a dnes toto 🙂 moc sa vytesujem 🙂 už sa neviem stredy dočkať

archanjel007
31. mar 2017

@mokilko vsetko bude v poriadku a uvidis malu fazulku🙂

myska999
31. mar 2017

Baby takýto duch na ovu teste z rána 8dpo je asi normálny, ze?

mokilko
31. mar 2017

@myska999 áno,takuto čiarku celý cyklus môžeš mať.

alilka
31. mar 2017

@mokilko a co tti povedali na to hcg??je to poriadku??

majamat
31. mar 2017

@mokilko 😀 tak tysi ako psik, tiez vsetko ocikavas? 😀 som sa pobavila 😀
no to HCG mas uplne super. vyzera to velmi dobre s tebou.
a ja som mala pri dcere tusim tiez mamatest a ducha. teda ak si dobre pamatam.

mokilko
31. mar 2017

@alilka s doktorom som dnes nebola. Iba sestrička do telefónu oznámila výsledok a že teda je to v najlepšom poriadku.

@majamat presne moja 🙂 keď mám doma testik tak hotovo. A mám problém,lebo došli 🙂 ale už ani kupovať nebudem,vydrzim do sona v stredu. To budem 5+5tt

alilka
31. mar 2017

@mokilko jaaaj,ze tak..🙂 tak potom dobre..🙂 drzim palce..🙂

majamat
31. mar 2017

@mokilko urcite to bude dobre. pekne s babatkom napredujete. HCG stupa, mas prejavy. no proste parada.

mokilko
31. mar 2017

@majamat Jo,prsia ma bolievaju už furt.aj v noci. Ani od žalúdka mi moc nieje dobre.si hovorím že dokiaľ je to takto tak je dobre.

archanjel007
31. mar 2017

@mokilko mna prsia bolia uz cely den a vcera som nemohla ani spat v zivote ma nebolela hlava terwz ma boli tlak si kontrolujem je 110 na 70 takze v pohode a priesvitny vytok ale tie prsia sa uz aj poriadne zvacsili a co som si vsimla ze sa mi brucho nejak dvihlo to tak ma byt?

majamat
31. mar 2017

@archanjel007 ja mam za sebou 2 tehu a teda pri oboch som bola hned na zaciatku opuchnuta. hlavne brucho som mala uplne zdute. vyzeralo to ako PMS a teda 1x to bolo este pred ms, tak som nevedela, ci som tehu. mylela som si, ze nie som. opak bol pravdou.

gabcca
31. mar 2017

Skusila.som aj tehu test poobede

husky48
31. mar 2017

@gabcca nieco sa tam rysuje 🙂 uz nech len silnie