Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 aj ja som zasa zacala pit ten caj..🙂 ako casto h pijes,kolko denne??
@mokilko tak to je super...dufam ze aj mne tak pojde hore ako tebe...
@kotatko1232 najpravdepodobnejší deň ovu je posledný deň nízkych teplôt. Ja neviem ako inak by som to ratala 😂
@bevab stiahni si screenshot a tym mozes odfotit graf co mas v mobile...😉
@bevab odfotit mozes aj stisnutim 2 tlacidiel..na uzamykanie obrazovky a hlasitosti naraz..🙂
https://www.mojandroid.sk/android-zaciatocnik-s...
@kotatko1232 ja asi 3-4dpo
@butterfly333 taak drzim palceky...
@alilka moja ja ho pijem cca 2roky od 1dc do 10dc. 2x jednu šalku čaju.
@butterfly333 dakujem..🙂 predtym som ho pila aj ja,ale len jeden mesiac a vtedy som aj otehotnela..tak a teraz som zacala znova..🙂
@alilka ved to je to co som jej pisala..ja tak fotim
@bevab screenshot sa nestahuje to su dve tlačitka na mobile ktore stlačís naraz. Bud stredny a ten kde sa pridava hlas. To zaleží aky más mobil.
@alilka tak držím palce aby sa zadarilo do štastneho konca.
@butterfly333 musim najprv na fertility friend a graf a potom slacit 2 bocne tlacitka ano ?
@butterfly333 ja som to stahovala cez obchod play...
@kotatko1232 ale ved ona nepotrebuje nic stahovat..preto som jej napisala ako to urobit..🙂
@alilka ja pisem ako som to robila ja....
@kotatko1232 ved to je v poriadku..ty si mi napisala,ze to iste si jej napisala ty..tak som ti odpisala,ze nie..lebo ja som nic nestahovala..ja jej radim ako to zasa robim ja..
@alilka OK
@kotatko1232 čo?? Ten screenshot? Či tu apku kde je graf?
@bevab tak Ovu si asi este memala...
😢 praveze jeden den testik nol takmer pozitivny....preto som.nevedela....dakujem
@bevab nebud smutna...uvidis zachvilku dojde 😊 len meraj ..cca na 15dc moze dojst 😉
@mokilko moja je zdrava a spravy este vecsi neporiadok...to nema zmysel upratovat...ja to robim az ked ide na poobedny spanok..
@kotatko1232 aj ja si podľa grafu myslím že si 6DPO držím palčeky
@archanjel007 moja neboj určite je všetko v úplnom poriadku teším sa na fotečku 😘

@kotatko1232 mam ho v mobile. Neviem ako by som ho vedela dat sem.... :(