Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ja teraz vo februari mám termín, ale kedže vekovo nie som najmladšia, tak si idem pridať 10 mesiacov 🙂 a povedať ze sa rok snažíme 😂
@sewie Gratulacia najvacsia z celeho ❤
@mirkahanny ❤️❤️❤️dakujem velmi pekne
@mirkahanny podla mna je tam duch, vyzera to nadejne
@jesika26 jeej tak si mozno budeme gratulovat vzajomne..tu je to podla mna jasne...aky je rozostup casovy medzi testikmi?
@mirkahanny prvy som robila vcera, ten co vysiel uplne jasne a ten druhy s duchom som si robila v soku po pol hodine.Preto este neverim, ze som v tehu
@mirkahanny Je to krasny duch. Drzim palce, nech silnie a drobciatko sa pekne usalasi 🙂
@jesika26 Dakujem, ale moje sa uz salasi viac nez moc... Uz len 9 tyzdnov a rodime 🙂
@petruska21 ovu prebehne 12 - 48 hodin po + ovu teste, plus aj vajicko ma zivotnost 12 - 24 hodin. To, v ktory den ovu prebehla ti potvrdi bazalna teplota
@monika20111990 ešte je negatívny skús neskôr alebo zajtra
@snazilka1004 tento je teraz o 12hodine čo povieš
@monika20111990 nieje dobre zaostrena fotka ale aj tento sa mi zdá že ešte nieje pozitívny že mu ešte trosku chyba. Ta druha čiarka musí byt rovnako silná ako testovacia, príp. silnejšia vtedy je pozitívny
Ahojte, ovulacne testy si robim prvykrat v zivote. Nikdy som si nemyslela ze budem davat ocikane palicky na internet, ale tuzba po mimi je vacsia :D Pekne prosim, dnesny test je uz pozitivny? mam dve znacky (zeleny je dr. Max a ruzovy pepino). Ide hlavne o to, ze ci "hon" 😀 na manzela ma byt dnes alebo pockat aky bude test zajtra? Nechcem zas "plytvat "materialom"" kedze vraj aj spermie potrebuju zosilniet ...(posledny ps bol v stredu vecer, takze to by este mohli byt dake zive dnu...). Ten neoznaceny je tiez z dneska, fotene asi 10min skor, teda v case kedy sa to ma odcitavat....Dakujem!
@pink_lady ahoj, ja si myslim ze este nie je pozitivny...skus testnut neskor vecer, alebo zajtra do obeda..aj na tom ruzovom je testovacia ciarka slabsia a ma byt prave silnejsia ako ta kontrolna 🙂
@veronika2703 dakujem, myslela som si...mam 13DC, pobolieva ma na lavo, co by nasvedcovalo bliziacej ovulke na zdravovm vajecniku (na pravom mam cystu), takze nerada by som to prepasla...uvazujem o kompromise v sobotu rano 😝

@zuzka6432 ja by som doktorovi povedala, ze sa snazite uz vyse roka a hotovo 😉