icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

veronika2703
29. jan 2018

@angelsfaith este si pockaas, ako vravis 🙂

angelsfaith
29. jan 2018

@veronika2703 dakujeeem,tak snad zajtra 🙂

pink_lady
29. jan 2018

@veronika2703 ja som 16DC...musime verit a nie prilis sa tym zaoberat...aj ked je to tazke ...

ivusik1111
29. jan 2018

Baby čítam Vaše príspevky a napíšem Vám , ze ja som ovu testy kúpila len 1 cyklus keď sme sa snažili o bábätko a podarilo sa mi vďaka ním otehotniet hneď v ten mesiac , tak dúfam ze všetky budete mat to šťastie a nájdete si čoskoro na tehu testoch // ciarocky ❤️.

krumpel
29. jan 2018

@ivusik1111 jheeeej to je kolky tyzden

ivusik1111
29. jan 2018

@krumpel
Začiatok 11tt min týžden som bola na sono ❤️

veronika2703
29. jan 2018

@ivusik1111 gratulujeeem!! a dakujeme, snad sa zadari aj naam ❣️😊

veronika2703
29. jan 2018

@pink_lady tak hadam budeme testovat aj naraz :p neda sa nemysliet na to 🙈

jesika26
Autor odpoveď zmazal
jituska666
1. feb 2018

@ivusik1111 jaj gratulujem a tisko zavidim (v dobrom) 😉
mozes mi prosim ta napisat tvoju skusenost? hned ako si mala pozitivny ovulacny test tak ste to najviac robili momentalne hned vtedy? alebo kedy?
napr. ja ked som mala naposledy pozitivny test (zacala som citit bolesti v podbrusku) tak som si urobila test a bol pozitivny tak sme sa hned do toho pustili,a aj dalsi den rano (co test bol uz negatiny), cize je to tak spravne?

ivusik1111
2. feb 2018

@jituska666
Áno správne , my sme sa snažili každé 2 dni kedže spermie vydržia v tele ak majú dobre prostredie aj niekoľko dni , tak my sme to dali každý druhý , niekedy až každý 3.ti deň

pink_lady
2. feb 2018

@veronika2703 ako sa cítiš? Mna boli brucho akoby už som mala dostať, vôbec sa mi to nepáči, takže asi z toho nič zas nebude :(

veronika2703
2. feb 2018

@pink_lady a kedy mas dostat??? ja som dnes len 18 DC..cykly mavam 29dnove cize este casu dost 😏 ja inak nic zvlastne,len vecer vela jem ale to mavam vzdy pred MS...vcera ma trochu bolelo v maternici, ale uplne dole, nie vajecniky..tak neviem co to mohlo byt..uvidime

pink_lady
2. feb 2018

@veronika2703 ja som tiež len 19DC,cykly mávam 28dnove...takto ma brucho nebolieva, nepáči sa mi to, uvidíme

skvarocka
2. feb 2018

Dievčatá ja sa tentokrát testujem od minulého 8dc po ovulke čisté testy. Pokračujem aj od začiatku nového cyklu a od 1ho dc mám nepatrne slabucke čiarky a teraz som 7dc a už začína silnieť. Mali ste už tak že Vám ukázalo čiarku od prvého dňa?

veronika2703
4. feb 2018

@pink_lady ahoj, nieco noveee??? 🙂 ja mam zatial len nafuknute brucho a som dost unavena..vcera poobede mi bolo ale dost zle, uplne teplo ako keby som horucku mala..musela som si dat nieco od bolesti hlavy 🤔

pink_lady
4. feb 2018

@veronika2703 ahoj, mňa brutálne bolia prsia a v bruchu mam akoby svalovku, myslím že ms príde... Unavená som tiež ale to pripisujem všetkému možnému..je to podľa mňa veľmi skorý pms .

janatttt
5. feb 2018

Co to znamena som 7 Dpo a dnes.som mala.silno pozitivny ovu test krcok mam ale dole a.tvrdy a ani vytok a bolia ma prsia moze byt ovul test pozit I v tehu?

krumpel
5. feb 2018

@janatttt aaano aj ja som mala pozitivny ovu test a tehu bol veeeelmi slaby duch. Skus tehu a daj vediet ako dopadol

bibiankaka
6. feb 2018

Ahojte. Čo vravíte na testy prosím? Myslíte že ovu už bola alebo ešte len bude ? Posledné dni testujem cca každých 12hod a 100% pozitívny test ešte nebol. Dnes -14 dc ma trošku pobolieva bruško ale možno si už namýšlam a je to len dáky prdík :D cykly mávam 23-24 dňové :/

bibiankaka
Autor odpoveď zmazal
zuzapiky
6. feb 2018

@bibiankaka Ahoj; a ja nemám 100% pozitivny ; som 12 DC a už bledne...

zuzapiky
Autor odpoveď zmazal
bibiankaka
7. feb 2018

@zuzapiky hm tak ja neviem. Mne uz tiez potom testy bledli. Mozni sa najde teda daka skusena co nam povie ci aj napriek negativnym testom mohla ovulacia prebehnut 🙂 pripadne ci niektora aj otehotnela s takymi testami.

zuzapiky
7. feb 2018

@bibiankaka ale mne sa zda ; že tvoje su 100% až 2 dni za sebou toho 13-14 ; moje su diskutabilne...možno toho 11 DC o 16:00

dasaa
7. feb 2018

@bibiankaka ahoj mala si 13 a14 den

dasaa
7. feb 2018

@zuzapiky mohla si mat 10 a 11sty deň

dasaa
7. feb 2018

@bibiankaka
@zuzapiky keď som ja robila ovulacne testy skúšala som testovať každé 3 hodinky.

zuzapiky
7. feb 2018

@dasaa dobre vedieť asi som prepasla vrchol .Dakujem

dasaa
7. feb 2018

@zuzapiky a aspoň pred testovaním nepiť vela vodí. Ja som niekedy za jeden deň mala 5 až 6 testy. Škoda ze mi nechce dať tú fotku