Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@veronika2703 dakujeeem,tak snad zajtra 🙂
@veronika2703 ja som 16DC...musime verit a nie prilis sa tym zaoberat...aj ked je to tazke ...
@ivusik1111 jheeeej to je kolky tyzden
@krumpel
Začiatok 11tt min týžden som bola na sono ❤️
@ivusik1111 gratulujeeem!! a dakujeme, snad sa zadari aj naam ❣️😊
@pink_lady tak hadam budeme testovat aj naraz :p neda sa nemysliet na to 🙈
@ivusik1111 jaj gratulujem a tisko zavidim (v dobrom) 😉
mozes mi prosim ta napisat tvoju skusenost? hned ako si mala pozitivny ovulacny test tak ste to najviac robili momentalne hned vtedy? alebo kedy?
napr. ja ked som mala naposledy pozitivny test (zacala som citit bolesti v podbrusku) tak som si urobila test a bol pozitivny tak sme sa hned do toho pustili,a aj dalsi den rano (co test bol uz negatiny), cize je to tak spravne?
@jituska666
Áno správne , my sme sa snažili každé 2 dni kedže spermie vydržia v tele ak majú dobre prostredie aj niekoľko dni , tak my sme to dali každý druhý , niekedy až každý 3.ti deň
@veronika2703 ako sa cítiš? Mna boli brucho akoby už som mala dostať, vôbec sa mi to nepáči, takže asi z toho nič zas nebude :(
@pink_lady a kedy mas dostat??? ja som dnes len 18 DC..cykly mavam 29dnove cize este casu dost 😏 ja inak nic zvlastne,len vecer vela jem ale to mavam vzdy pred MS...vcera ma trochu bolelo v maternici, ale uplne dole, nie vajecniky..tak neviem co to mohlo byt..uvidime
@veronika2703 ja som tiež len 19DC,cykly mávam 28dnove...takto ma brucho nebolieva, nepáči sa mi to, uvidíme
Dievčatá ja sa tentokrát testujem od minulého 8dc po ovulke čisté testy. Pokračujem aj od začiatku nového cyklu a od 1ho dc mám nepatrne slabucke čiarky a teraz som 7dc a už začína silnieť. Mali ste už tak že Vám ukázalo čiarku od prvého dňa?
@pink_lady ahoj, nieco noveee??? 🙂 ja mam zatial len nafuknute brucho a som dost unavena..vcera poobede mi bolo ale dost zle, uplne teplo ako keby som horucku mala..musela som si dat nieco od bolesti hlavy 🤔
@veronika2703 ahoj, mňa brutálne bolia prsia a v bruchu mam akoby svalovku, myslím že ms príde... Unavená som tiež ale to pripisujem všetkému možnému..je to podľa mňa veľmi skorý pms .
Co to znamena som 7 Dpo a dnes.som mala.silno pozitivny ovu test krcok mam ale dole a.tvrdy a ani vytok a bolia ma prsia moze byt ovul test pozit I v tehu?
@bibiankaka Ahoj; a ja nemám 100% pozitivny ; som 12 DC a už bledne...
@zuzapiky hm tak ja neviem. Mne uz tiez potom testy bledli. Mozni sa najde teda daka skusena co nam povie ci aj napriek negativnym testom mohla ovulacia prebehnut 🙂 pripadne ci niektora aj otehotnela s takymi testami.
@bibiankaka ale mne sa zda ; že tvoje su 100% až 2 dni za sebou toho 13-14 ; moje su diskutabilne...možno toho 11 DC o 16:00
@bibiankaka ahoj mala si 13 a14 den
@bibiankaka
@zuzapiky keď som ja robila ovulacne testy skúšala som testovať každé 3 hodinky.

@angelsfaith este si pockaas, ako vravis 🙂