icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

dasaa
4. apr 2018

@martinkaq ale skúšali sté však

martinkaq
5. apr 2018

@dasaa jasné, že skúšali :D uvidíme o pár dní

linday
5. apr 2018

Zienky myslite ze je pozitivny ten horny?? Vcera robeny o 14 tej. Dalsi 16:15 a 19 tej. Kedy teda treba sexik 😊 dakujem

linday
5. apr 2018

mam na mysli horny zo 4.4. vcerajsi 🙂

ja17ay
5. apr 2018

@linday
Ahoj, vyzerá že by mohol byť pozitívny, škoda, že si ho neodfotila včera, keď bol "cestvy" 🙂. Určite skúšajte dnes aj zajtra. A dnes si nerobila ovu test?

linday
5. apr 2018

Ahoj ja17ay ano robila takto to vyzera

ja17ay
5. apr 2018

@linday
Noo dnes už je slabší veru, tak dnes max zajtra podľa testov zo včera bude ovulka, tak tieto dva dni , max ešte pozajtra podľa možnosti určite skúste. Držím palce ✊✊✊✊✊✊

ja17ay
5. apr 2018

@ceklis
Ahojky. Ty ako? Ešte testujes, či už máš asi aj po ovu? Marec ani u nás nebol úspešný, dnes som 8dc tak začínam s testami.

linday
5. apr 2018

Dakujem ja17ay 😉. Len mam to take zvlastne teraz. Mala som na 19 den menzes cize 19 dnovy cyklus a dnes som uz 8 den noveho cyklu. Vcera teda pozitvne. Dnes nie. Myslis ze pri takom kratkom cykle sa da otehotniet??? A od 2 do 6 dna som mala clostelbegyt. Tak ja neviem ci by uz vajko narastlo?? Mam pco. Zajtra idem k doktorovi. Predtym cyklus 24. A predtym tak cca 30. Len tento je akysi divny kratky. Ach jaj som z toho baran...

ja17ay
5. apr 2018

@linday
Vieš čo.. ja mám v poslednej dobe tiež zvláštne cykly, mavala som kedysi ukážkové 28dni... A teraz 25, potom 30. Dá sa ti určite otehotnieť aj pri krátkom cykle. Keď máš ovulku napr 8-9dc a a najkratsi cyklus bol 19 dní, tak lutealna faza ti vychádza na tých 11 dni, čo je akurát tesne na uhniezdenie. Ideálne je vraj 12-16dni lutealna (od ovu po ms) . Ani telo nie je stroj, niekedy stačí malo a zadari sa. Žiadny a ozaj žiadny cyklus nie je ukážkový, teda u väčšiny žien. Treba sa snažiť ale podľa mňa počas cyklu kedykoľvek. Nikdy nevieš, kedy je ten správny čas, ono....to malinke si cestu nájde, ak to nebude strojene, plánované, načasované.... vtedy to vraj ide ľahšie. Ja som asi zivy priklad. Mam 2 synčekov a obaja boli síce plánovaní, ale neriešili sne ktorý deň cyklu.... proste sa vydarilo na 1 krát. A teraz chceme tretie a to už akosi riešime a just sa nedarí 😞

linday
5. apr 2018

No presne 😊 ja mam sice pco a povedali mi ze prirodzene neotehotniem. A stalo sa. Ani neviem ako mam synceka a ked mal 11 mesiacov ostala som tehotna ani neviem ako a mam dcerku 😊 a tiez chceme 3 a nejde to... uvidim co povie koktor zajtra aj sa trochu bojim. A minuly rok o tomto case som mala mikropotrat uplne na zaciatku. Tak teda myslis ze by ti slo?? No fajn aspon trosku nadej 😊 neviem ani ja co sa mi porobilo pisledne dva cykly s tou dlzkou...

ja17ay
5. apr 2018

@linday určite áno, a keďže teda napriek slovám dr, že neotehotnies priridzene sa vám podarili 2 zlaticka, tak určite he šanca . Zajtra napíš, čo dr , ale dnes skúste zamiesit 👍😉😍

ceklis
5. apr 2018

@ja17ay ahoooj, no tento mesiac uplne zle. Ovu asi bola uz na 9dc a nestihli sme nic, lebo muž bol mimo a tak uz ani nemeriam teplotu :( bola som na 4dc u jedného doktora a ten mi povedal, ze nech s ďalším tehotenstvom ani nepočítam. Tak chvilku zase depka :( v pondelok ideme do jedného car, tak som zvedava. Nejako nemozem uveriť tomu, ze uz na 9dc bola ovu, ale pozri testy :(

ceklis
5. apr 2018

@ja17ay
Viem ze nie je ani ten prvý pozitívny, no uz ďalšie dni uplne beloby. Nechápem :( aj teploty uplne divne :( tento mesiac odveci. A ty ako? Ovu odsledovana? Drzim palce nech to tretie babatko pride cim skor ✊🏻

linday
5. apr 2018

@ja17ay zamiesili sme 😁 dnes a dame este zajtra. Vcera v den pozitivneho sme ale nemiesili, dufam ze to nevadi...😕 ozvem sa co doktor pa a dik 😉

linday
6. apr 2018

@ja17ay
Lauritka
ahoj tak bola som na tej kontrole som 9 dc a mam vela drobnych a jeden 8mm. Povedal ze este sa mam prist v pondelok ukazat a ak nebude rast ten jeden tak mi zvysi davku clostelu na dalsi cyklus. Asi mi vajecniky moc nereaguju. Uzivala som 1 a pol tabletky tak to zvysi asi na 2 tabletky. Asi ten test teda nebol pozitivny. Ach jaj ...

ja17ay
6. apr 2018

@ceklis
Prečo ti dr povedal, že nech nepočítas s ďalším tehotenstvom? To je sila, ale verím ti , že ta to dostalo 😞. Vôbec sa ním neriad radšej. Ovu si mohla mať na 9dc , ja som dnes tak (9dc), ale zatiaľ nie sú pozitívne, no nespolieham sa len na testy, skúšame hocikedy 😀. Aj môj mi zase odchádza v pondelok na 3 dní preč a zrejme vtedy budú testy pozitívne, ale nestresujem , keď sa má podariť, podarí sa či to test ukáže, alebo nie. Ja si teplotu nemeriam, nechce sa mi 😂, akurát skúšam tie ovu testy. Už tomu nechávame voľný priebeh...
A vôbec ti už odvtedy netmavnu testy? Dr ti vravel, že ovu si už mala? Možno ti príde neskôr, mne napríklad minulý mesiac až na 17dc vyšiel pozitívny test, mesiac predtým na 12dc. Takže aj mne to skáče. Možno ešte len príde.👌

ja17ay
6. apr 2018

@linday
Skúšajte aj tak , kedykoľvek máte chuť. Trafiť sa môžete aj tak. S tými tabletkami ti neporadim, lebo žiadne sama neuzivam, a neboj sa , on dorastie, skúšaj ešte teda testovať dalej ..

vyvka
6. apr 2018

Baby mam take tlaky v podbrusku ani neviem ako to Inac opisat nie stale zopar sekund-minut
Za den ... neviem kedy bola ovulka hadam ze asi 1.4
Beriem tabletky na podporu ovulky ( Clomid ) a minuly mesiac som
Mala ovulku 14-15DC
Tak hadam ze aj tento mesiac som
Mala zhruba taky isty cas ovulku chcem sa spytat tie tlaky mozu znamenat ze ovulka bude este len alebo je momentalne ??? Ovu testy som si tento mesiac nerobila..
Alebo to moze znamenat aj Tehu ?? Nezda sa mi kedze mozem Byt maximalne 5DPO
Dakujem za kazdu radu 🙂

linday
6. apr 2018

@ja17ay si zlata, dakujem ti za pekne slova 🙂 a prajem ti nech sa Vam co najskor zadari tretie zlaticko 🙂 aj vsetkym dievcatam

ja17ay
6. apr 2018

@vyvka
Ahoj, tak ja mávam presne tieto tlaky tesne 1-2 dní po ovu... A trvajú niekedy aj do ms, nie každý cyklus, niekedy len par dni po..., ale podľa toho ako to mám ja (všetko súi zapisujem už 5 mesiacov) sú tieto pocity skôr po ovu. Sk8da, ze si nerobila tento mesiac ovu testy 😞... Ale netreba sa držať toho, že niekto to ma počas ovu, niekto po, a ina zasa pred ms. Každá sme ina 🙂👍... Treba skúšať asi celý mesiac, vždy jecsanca, že sa ovulka posunie , alebo je skôr. Držím palce ✊

ja17ay
6. apr 2018

@linday
Jej, ďakujem.
Aj ja ti držím palce. ❤. Budem čakať na ďalšie info a testy 👍🙂

vyvka
6. apr 2018

@ja17ay dakujem za odpoved
No ..nic ine mi neostava len cakat ..

ja17ay
6. apr 2018

@vyvka
To nám všetkým 😞... Ale...trpezlivosť je v našom prípade neznámy pojem 😀😀.
No nič neurychlime , prírodu už vôbec nie, tak sa musíme niecim zamestnať, sadit muškáty, umyvat okna, alebo cokolvek cim nam prejde ten dlhy cas 😉.
Držte sa a snažte sa ❤

vyvka
6. apr 2018

@ja17ay dakujem velmi pekne drzim palce aj tebe 🙂

jituska666
7. apr 2018

Ahojte dievčatá, je možné že mám ovulaciu 2x? V piatok večer po práci som cítila že by som mohla a test bol pozitívny a teraz v tomto momente má totálne boli v pravom boku tak som si urobila test len zo zvedavosti a v sekunde hneď 2 čiarky , doslova hneď to bolo vidieť. Prikladám foto len tohto dnešného testu, z piatka som vyhodila. V piatok som robila digitálny test, dnes klasicky . A samozrejme od piatka sme s mužom aktívni

snehulienka82
7. apr 2018

Ahoj, je niektory z tychto testov pozitivny podla vas? Za "cerstva" sa mi zdala najsilnejsia ciarka na 13DC, ale este nebola tak silna ako kontrolna... meriam si aj teplotu, este je dole.

snehulienka82
7. apr 2018

@jituska666 myslis piatok, akoze vcera? Lebo to je asi ta ista ovulacia, teda ta jedna.

jituska666
7. apr 2018

@snehulienka82 áno včera , nejako som pomýlená lebo som si myslela že to bolo predvčerom 😁. Ja som nikdy predtým nemala 2x pozitívny test hlavne nie hneď na druhý den. Raz som si robila doobeda a bol pozitívny a neskôr poobede už bol negatívny. Tak preto som trochu zmätená .

jituska666
7. apr 2018

@snehulienka82 mne sa zdá byt na 12 den silnejšia